- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мастурбация и секс..
Здравейте, сега ще ви обясня какво ме тормозиии ;д проблемът ми е такъв, че свършвам само като мастурбирам, а когато правя секс с приятеля си не мога и не мога.. Може би важното е, че мастурбирам ако се сещате ссс кранчето на душа .. всмисъл със струята вода де ;дд в/у клитора ии свършвам страшно бързо, но когато правя секс с приятеля си не мога.... не знам защо адски хубаво ми е, но така и не съм свършвала.. мм някой ако може да ми даде съвет или отговор ще му бъда много благодарна.. иначе с приятеля ми не правим много често секс, но и не мастурбирам също често..
аз съм на 17 /той ми беше първият всмисъл не съм правила секс преди него../
той е на 21 ако има някаккво значение
П.С System of a down са много добри
и аз съм така![]()
Не е толкова добър любовник,за да не можеш да свършиш .Първоначално написано от whocaress
sleda ot lubovta
а някога свършвала ли си по време на секс
Аз веднъж(момче съм)Първоначално написано от 1234565
Тя (6 пъти на нова година) (2008-а)![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
не се хвали много,че може с мен да не можеш да ми издържишПървоначално написано от ChalgaBoy
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Всичко с времето сиПървоначално написано от Princessani
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Вероятно твоя човек не ти прилага точната терапия или пък не се отпускаш напълно по време на секс. Всъщност има доста варианти. Моят съвет е (той) да набляга на клиторната стимулация - дали с ръка, език или пенис няма голямо значение, даже е добре да ги опитате всичките. Ти може да го насочваш, когато е нужно.
И аз като ръкоделствам под душа и свършвам супер бързо и това е най-нормалното нещо. Какво да говорим за теб (клиторът е поне 10 пъти по-чувствителен от главата на мъжкия член).
За вагинален оргазъм ще трябва да се постараете повече.
да така еПървоначално написано от ChalgaBoy
![]()
sleda ot lubovta
Ами ако докато правите секс и ти се чудиш "сега ще свърша ли, няма ли да свърша..." и т.н. - ми естествено, че нямаОтпусни се наслаждавай се и в крайна сметка можеш да дадеш някой съвет на гаджето ти кво да прави
И ние с моя в началото първата една година, ама едвааааааааам ме докарваше до оргазъм. Сега такива неща прави с мен, че понякога не мога да стана от леглото и краката ми треперят
Успех
![]()
! Dumbass !Първоначално написано от OneGuy
Амиии сигурно не те задоволява достатачно , опитайте по-бързо ,нови пози , анално и експериментирайте.
П.С SOAD ми е любимата група,коя ти е любимата песен ?
Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
-----------------------------------------
С BlowN сме най-добри приятели :
- Не ми пипай касата че бия !
--------------------------------
Аз цъкам травиан , а вие ?
ммммм мисли си хубави неща по време на секс.... отпусни се...
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ти докато се къпеш полу4аваш клиторен оргазъм , а докато правите секс доколкото разбрах не стимулира клитора ти. За това не се полу4ава същото както под душа. Накарй го да те лиже или да те стимулира с пръсти по клитора и ще стане. А за вагинален орагзъм трява още малко да се потрудите.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Четох някъде, че оргазма от душа бил малко по-хубав и може да измести оргазма, който се получава с мъжа...
Надявам се да не е вярно.
И като се събуди ко стана принцесо?Първоначално написано от ChalgaBoy
![]()
По темата:
Възможно е и той да не е най-добрия.Не се грижи да ти е хубаво на теб явно.
>>DjBelev<<
Има разлика между клиторен и вагинален оргазъм. Кажи на приятея си да ти стиулира клитора по време на секс.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..