View Full Version : романтична идея
anichka12345678
09-12-2010, 11:48
Предложете романтична идея за сближаване между двама души (освен секс )
И тоя път ако може само по темата !
rali4ka1
09-12-2010, 11:50
Още една ли?Не стига ли само една тема по въпроса?
FenaNaGei4eto
09-12-2010, 12:16
Предложете романтична идея за сближаване между двама души (освен секс )
И тоя път ако може само по темата !
Пред "за сближаване" и "само по темата" има запетайка , вместо "тоя" изпозвай по цивилизования израз - "този" , и след "(освен секс)" има точка ! Anichke как очакваш да отговорим само по темата , след като ти пишеш толкова неграмотно ? Мисля че АниБГ е права наистина , постовете ти дразнят окото! Дотук с твоето ниско ниво на интелигентност ... Сега по темата има много начини със целувки,прегръдки и милувки :)
BlackCross
09-12-2010, 12:24
Не можах много да схвана ,но до колкото разбрах искаш нещо романтично да направиш ,за да се стигне до секс ако е т'ва направо гледайте 1 романтичен филм и от там всичко само се нарежда... облягай се върху него и го прегръщай и той може да схване какво имаш предвид.
radeberger
09-12-2010, 12:28
Отидете на палатка, хотел, хижа. То зависи и от възрастта ви де. Излизайте някъде, на планина примерно.
tanch3t093
09-12-2010, 12:41
Отидете на палатка, хотел, хижа. То зависи и от възрастта ви де. Излизайте някъде, на планина примерно.
И аз това щях да кажа. Отидете на вила някъде, на пикник, направете си снимки, говорете си .. Вечерта може да си направите барбекю там само двамата и после кой знае .. Но трябва да говорите :P :)
anichka12345678
09-12-2010, 13:14
И аз това щях да кажа. Отидете на вила някъде, на пикник, направете си снимки, говорете си .. Вечерта може да си направите барбекю там само двамата и после кой знае .. Но трябва да говорите :P :)
Благодаря за идеите ,ако може още :oops:
Qnkishhh
09-12-2010, 13:47
Тази тема защо я има два пъти?
Иначе моето предложение е разходка из гората. Вземате една раница, вътре нещо за хапване, вода и едно одеалце, навлизате по-навътре в гората (ама внимавате да можете после да се върнете обратно) и като стигнете до някое местенце, което ви кефи, си опъвате одеалцето, лягате върху него и се наслаждавате на тишината, на гледките, също и един на друг. За мен ефектът е особено силен, ако това стане през есента, когато всичко наоколо е като златно. :)
Айде, стига толкова, че се размечтах вече. 8-)
DarkTemplar
09-12-2010, 13:52
^с тзи твоя идея работите отиват към секс в гората. 8)
Qnkishhh
09-12-2010, 13:54
Да, би могло да се стигне и до секс, но съвсем не е задължително според мен. :)
DarkTemplar
09-12-2010, 14:02
Не е задължително, но е много вероятно. ;)
Романтичен може да е всеки жест, който бяга от клишето и показва на човека срещу теб, че е по-специален. Най-често сближават разговорите, когато сте насаме.
anichka12345678
09-12-2010, 14:16
Иначе моето предложение е разходка из гората. Вземате една раница, вътре нещо за хапване, вода и едно одеалце, навлизате по-навътре в гората (ама внимавате да можете после да се върнете обратно) и като стигнете до някое местенце, което ви кефи, си опъвате одеалцето, лягате върху него и се наслаждавате на тишината, на гледките, също и един на друг. За мен ефектът е особено силен, ако това стане през есента, когато всичко наоколо е като златно. :)
Айде, стига толкова, че се размечтах вече. 8-) Определено е яко идеята,и да не е задължително да има и секс.Благодаря :oops:
tanch3t093
09-12-2010, 14:41
Айде, стига толкова, че се размечтах вече. 8-)
Оо, определено ми харесва 8-) Ще я пробваме някой път. :)
SEXTRAVAGANTE
09-12-2010, 16:37
Ве4еря на свещи! Класика