Влез

View Full Version : Защо постъпва така с мен... :(

make_you_mine
09-12-2010, 13:09
С приятеля ми последно се видяхме в четвъртък...бях у тях и правихме секс...на следващия ден в петък не се видяхме,като му се обадих той спеше и се чухме за малко,в събота му предложих да излезем,но не стана,защото снощи беше пил и си почиваше,а след това щял да ходи на рд,днес е отишъл на село и каза,че ще се видим,но сега ми се обади да ми каже,че явно ще се проточи и няма да може и днес..та чак утре да се видим..не знам,много ми идва-преди не е правил така,но някак си ми изглежда все едно се чуди как да се отърве. :? Принципно се виждаме привечер за по 3 часа през ден примерно..много несериозна ми идва работата,не съм доволна от такъв тип връзка и се чудя защо се получава така...аз му се ядосах днес и му казах,че все извърта нещата така,че на него да му е удобно...той каза,че ще се чуем довечера..аз замълчах по телефона,имаше някаква пауза от 15 секундно мълчание от моя страна и това е..каза ще се чуем по-късно...та не мога да го разбера,не ми харесва това,че не ми обръща достатъчно внимание и ако си мисли,че ще я караме само на секс жестоко се е объркал..защо ли постъпва така? Може би трябва да поговоря с него... :?

0409
09-12-2010, 13:10
сигурно :-D

lyfche
09-12-2010, 13:12
Ами да,поговори с него.Но има вариант просто наистина да иска да си почива или да не може да излезне.Но за по-сигурно поговорете. :)

tanch3t093
09-12-2010, 14:15
А може би си има проблеми .. И не му е до излизане .. Не си мисли лоши работи, ами поговори с него и си изяснете нещата. :)

agapiseme
09-12-2010, 14:19
Е човекът не е лепнат за теб.Има си свой живот и ангажименти.3 часа всеки ден?! Много е.Не казвам,че ще си омръзмете или нещо,ама се случва да направиш това и онова.А и той явно е на селото си сега - други хора,друго място,не го кори.

Cellmate
09-12-2010, 14:33
ОФ като почнете така много се дразня. Всички момичета, които познавам явно мислят като теб. Веднъж, за нещастие, се случи така, че бях с 3 от тях навън и всяка от тях обясняваше как нейният приятел не искал да се виждат всеки ден, казвал бил, че е изморен или че ще се види с приятели или нещо друго. И всяка от тях явно беше убедена, че той просто не иска да е с нея. Та мисълта ми е: стегнете се мама му стара и се замислете, че не може да получавате внимание 24/7. Винаги има непредвидени ангажименти. А дори и да не е това, не знам при вас как е, но при много от нас момчетата просто има дни, в които не ти се мърда от вкъщи, та ако ще нищо да не правиш, а само да гледаш тъпо в една точка. Защо все трябва да го правите лично? Та, успокой се малко и отпусни малко време на човека. Все пак не сте женени.

Qnkishhh
09-12-2010, 14:41
А може би си има проблеми .. И не му е до излизане .. Не си мисли лоши работи, ами поговори с него и си изяснете нещата. :)
+1. :)

BAYO
09-12-2010, 15:58
Мда, свършило е. Намерил е друга мацка , харесал я е, и ся ще я атакува в близко бъдеще . Съжалявам .... :booooomb:

soul1199
09-12-2010, 16:10
просто е бил зает,поговори с него все пак

PyCoKoCkA93
09-12-2010, 16:14
Защо постъпва така ли?Просто,защото сигурно си му пуснала прекалено рано и сега гледа на него да му е изгодно и да те върти на малкия си пръст...А пък и момчето не е длъжно да ти е на разположение 24/7,все пак и той си има личен живот и задължения :)

YourFavouriteDrug
09-12-2010, 16:26
3 часа през ден ми звучи доста често... дайте си почивка. Излизайте 1-2 пъти на седмица...хем ще си залипсвате малко, хем ще има повече какво да си кажете. Недей да му звъниш всеки ден... просто си му дай повече лично пространство : )

make_you_mine
09-12-2010, 16:55
Работата е там,че не учим в един град и имаме общо заедно още седмица и нещо...
Смятам да му пиша смс,че утре ще наваксваме просто..че го разбирам и да си почине тая вечер..

sasha_90
09-12-2010, 18:04
Говори с него,може да има проблем,да е зает или да е започнал да изтива към теб.

flyingmonkey
09-12-2010, 18:21
По добре говори с него, само така ще разбереш какво наистина става.

7227
09-12-2010, 18:24
Определено има нещо.Не се ядосвай,най-добре се вижте и изяснете нещата.

obichamgo
09-12-2010, 19:06
Е човекът не е лепнат за теб.Има си свой живот и ангажименти.3 часа всеки ден?! Много е.

Много? Аз с моя приятел се виждам през ден..и то като се видим цял ден сме заедно.. :grin: :grin:

sarityy
09-12-2010, 23:01
Защо постъпва така ли?Просто,защото сигурно си му пуснала прекалено рано и сега гледа на него да му е изгодно и да те върти на малкия си пръст...А пък и момчето не е длъжно да ти е на разположение 24/7,все пак и той си има личен живот и задължения :)ии аз така си мисля :)

fenkaaa
09-12-2010, 23:16
говори,говори,говори ...