View Full Version : Бързо или бавно
Palpatin
09-12-2010, 14:08
Когато сте вкарали пениса си във вагината на момичето как предпочитате да се движите бързо или по-бавно? Може и момичетата да пишат кое им харесва повече по-бързото или по-бавното излизане и влизане на пениса?
DarkTemplar
09-12-2010, 14:10
Зависи колко е възбудена и овлажнена. Обикновено ги редувам.
rali4ka1
09-12-2010, 14:11
Променливо.Колкото бързо толкова и бавно.Много обичам в началото да вкарва само главата не повече и накрая да го пъхне целия,направо припадам.
DarkTemplar
09-12-2010, 14:15
Много обичам в началото да вкарва само главата не повече и накрая да го пъхне целия,направо припадам.
Мда, любима тактика. 8)
anichka12345678
09-12-2010, 14:18
Когато сте вкарали пениса си във вагината на момичето как предпочитате да се движите бързо или по-бавно? Може и момичетата да пишат кое им харесва повече по-бързото или по-бавното излизане и влизане на пениса? ми зависи колко съм възбидена,но според мен променливо.
В началото бавно, после постепенно забързване и след това отново бавно. Това ме влудява и ме кара да искам бързо и колкото повече се продължава с "бавното измъчване" толкова повече се възбуждам :D
tanch3t093
09-12-2010, 14:43
мм предпочитам бързо, но в началото естествено бавно и така лекичко по-забързано .. Лелее откачам! :oops:
В началото бавно, после постепенно забързване и след това отново бавно. Това ме влудява и ме кара да искам бързо и колкото повече се продължава с "бавното измъчване" толкова повече се възбуждам :D
Същото :D
Sladurcho
09-12-2010, 15:38
Както ми дойде отвътре а и то нейното :) ако гледам че не издържа такава мн ясно че ще бавя да може да и става все по-яко
отначало бавно и само главичката после по барзо и по наватре и накрая целия и мн барзо и я гледам как ми се "гарчи" от кеф в рачичките :-P :P :oops:
SEXTRAVAGANTE
09-12-2010, 15:56
Еба ги като шевна машина...Так-так-так-так пердаша здраво колкот мога , хи4 не си играя да ги еба бавно , дори в на4алото...нашибвам и го в путката кат инжекция...тряс ! рязко ! и по4вам да блъскам. Тъп4а на поразия !
juveteam
09-12-2010, 16:43
Еми и бавно и бързо нямам някаква тактика или нещо такова...Зависи как ми харесва в момента... :)
Променливо.Колкото бързо толкова и бавно.Много обичам в началото да вкарва само главата не повече и накрая да го пъхне целия,направо припадам.
+1
FunkyBoy
09-12-2010, 18:53
Много обичам в началото да вкарва само главата не повече и накрая да го пъхне целия,направо припадам.
Мда, любима тактика. 8)
+
ImSoInLove
09-12-2010, 19:23
:grin: +1 :D
Biskfitka
09-12-2010, 19:44
мм предпочитам бързо, но в началото естествено бавно и така лекичко по-забързано .. Лелее откачам! :oops:същото :-)
Мда, любима тактика. 8)
+
+ :)
Мммм, аз винаги в началото го карам да е по-бавен, общо взето по-лекичко, не докрай ;) Това е за загрявка, след това нещата приключват с дооооооста интензивно и докрай положение ;) ама то всяка по различен начин го харесва:)
Тъпчем я се едно тъпча туршията за зимата - бързо без много да му мислим :grin:
е** ги като шевна машина...Так-так-так-так пердаша здраво колкот мога , хи4 не си играя да ги е** бавно , дори в на4алото...нашибвам и го в п****та кат инжекция...тряс ! рязко ! и по4вам да блъскам. Тъп4а на поразия !
Малко вулгарно се изразяваш,но лично на мен ми харесва постоянно бързо бързо бързо.. е накрая малко бавничко лелеее :D
За мен и бавно и бързо все ми е хубаво. А по принцип гледам да има разнообразие и да не става монотонно :) иначе когато я усетя че вече реве от кеф забавям постепенно... и след това изведнъж забързвам и направо незнае каде е :grin:
feshanch3
09-13-2010, 20:02
Еми то си зависи и от самото момиче да ти кажа.. и от настроението ми... като цяло зависи от адски много неща, така че не мога да определя кое ми е любимото :?
sexboy95
09-18-2010, 19:53
V nachaloto i go vkarvam lekichko samo glavichkata i tq se vazbyjda.. Taka okolo 15 min i posle qko jega i tq ymira ot kef, nai qko e kogato svarshim i dvamata ednovremenno
Бързо бавно и дълбоко.
ей тва е, + 1
xinfamous
10-04-2010, 23:00
е** ги като шевна машина...Так-так-так-так пердаша здраво колкот мога , хи4 не си играя да ги е** бавно , дори в на4алото...нашибвам и го в п****та кат инжекция...тряс ! рязко ! и по4вам да блъскам. Тъп4а на поразия !
газ горе we lud : D
bootyboy
11-05-2010, 21:16
започвам бавничко..но после нещата се променят
Променливо.Колкото бързо толкова и бавно.Много обичам в началото да вкарва само главата не повече и накрая да го пъхне целия,направо припадам. :grin: :)