.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Бързо или бавно

Когато сте вкарали пениса си във вагината на момичето как предпочитате да се движите бързо или по-бавно? Може и момичетата да пишат кое им харесва повече по-бързото или по-бавното излизане и влизане на пениса?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Зависи колко е възбудена и овлажнена. Обикновено ги редувам.

Променливо.Колкото бързо толкова и бавно.Много обичам в началото да вкарва само главата не повече и накрая да го пъхне целия,направо припадам.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka1
    Много обичам в началото да вкарва само главата не повече и накрая да го пъхне целия,направо припадам.
    Мда, любима тактика.

Re: Бързо или бавно

Цитирай Първоначално написано от Palpatin
    Когато сте вкарали пениса си във вагината на момичето как предпочитате да се движите бързо или по-бавно? Може и момичетата да пишат кое им харесва повече по-бързото или по-бавното излизане и влизане на пениса?
    ми зависи колко съм възбидена,но според мен променливо.
    Sleda ot liubovta

Повече от фен
    В началото бавно, после постепенно забързване и след това отново бавно. Това ме влудява и ме кара да искам бързо и колкото повече се продължава с "бавното измъчване" толкова повече се възбуждам

Супер фен Аватара на tanch3t093
    мм предпочитам бързо, но в началото естествено бавно и така лекичко по-забързано .. Лелее откачам!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от 1234565
    В началото бавно, после постепенно забързване и след това отново бавно. Това ме влудява и ме кара да искам бързо и колкото повече се продължава с "бавното измъчване" толкова повече се възбуждам
    Същото
    Трагедията е пълна...

Град
    Таити
    Както ми дойде отвътре а и то нейното ако гледам че не издържа такава мн ясно че ще бавя да може да и става все по-яко
    There is no right or wrong, only fun or boring

отначало бавно и само главичката после по барзо и по наватре и накрая целия и мн барзо и я гледам как ми се "гарчи" от кеф в рачичките :P

Фен
    Град
    Дряново
    Еба ги като шевна машина...Так-так-так-так пердаша здраво колкот мога , хи4 не си играя да ги еба бавно , дори в на4алото...нашибвам и го в путката кат инжекция...тряс ! рязко ! и по4вам да блъскам. Тъп4а на поразия !
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Супер фен
    Еми и бавно и бързо нямам някаква тактика или нещо такова...Зависи как ми харесва в момента...

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Променливо.Колкото бързо толкова и бавно.Много обичам в началото да вкарва само главата не повече и накрая да го пъхне целия,направо припадам.
    +1
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Много обичам в началото да вкарва само главата не повече и накрая да го пъхне целия,направо припадам.
    Мда, любима тактика.
    +

Цитирай Първоначално написано от 1234565
    +1

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    мм предпочитам бързо, но в началото естествено бавно и така лекичко по-забързано .. Лелее откачам!
    същото
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Някъде...
    Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Мда, любима тактика.
    +

+
    Песни, танци, пияни шматки, еб*си цирка !

Град
    Пловдив
    Мммм, аз винаги в началото го карам да е по-бавен, общо взето по-лекичко, не докрай Това е за загрявка, след това нещата приключват с дооооооста интензивно и докрай положение ама то всяка по различен начин го харесва
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Повече от фен Аватара на Ice_b0x
    Тъпчем я се едно тъпча туршията за зимата - бързо без много да му мислим

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
    е** ги като шевна машина...Так-так-так-так пердаша здраво колкот мога , хи4 не си играя да ги е** бавно , дори в на4алото...нашибвам и го в п****та кат инжекция...тряс ! рязко ! и по4вам да блъскам. Тъп4а на поразия !
    Малко вулгарно се изразяваш,но лично на мен ми харесва постоянно бързо бързо бързо.. е накрая малко бавничко лелеее

За мен и бавно и бързо все ми е хубаво. А по принцип гледам да има разнообразие и да не става монотонно иначе когато я усетя че вече реве от кеф забавям постепенно... и след това изведнъж забързвам и направо незнае каде е

Еми то си зависи и от самото момиче да ти кажа.. и от настроението ми... като цяло зависи от адски много неща, така че не мога да определя кое ми е любимото

V nachaloto i go vkarvam lekichko samo glavichkata i tq se vazbyjda.. Taka okolo 15 min i posle qko jega i tq ymira ot kef, nai qko e kogato svarshim i dvamata ednovremenno

Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Бързо бавно и дълбоко.
    ей тва е, + 1

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
    е** ги като шевна машина...Так-так-так-так пердаша здраво колкот мога , хи4 не си играя да ги е** бавно , дори в на4алото...нашибвам и го в п****та кат инжекция...тряс ! рязко ! и по4вам да блъскам. Тъп4а на поразия !
    газ горе we lud : D
    Can It All Be So Simple ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си