- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бързо или бавно
Когато сте вкарали пениса си във вагината на момичето как предпочитате да се движите бързо или по-бавно? Може и момичетата да пишат кое им харесва повече по-бързото или по-бавното излизане и влизане на пениса?
Зависи колко е възбудена и овлажнена. Обикновено ги редувам.
Променливо.Колкото бързо толкова и бавно.Много обичам в началото да вкарва само главата не повече и накрая да го пъхне целия,направо припадам.
Мда, любима тактика.Първоначално написано от rali4ka1
![]()
ми зависи колко съм възбидена,но според мен променливо.Първоначално написано от Palpatin
Sleda ot liubovta
В началото бавно, после постепенно забързване и след това отново бавно. Това ме влудява и ме кара да искам бързо и колкото повече се продължава с "бавното измъчване" толкова повече се възбуждам![]()
мм предпочитам бързо, но в началото естествено бавно и така лекичко по-забързано .. Лелее откачам!![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
СъщотоПървоначално написано от 1234565
![]()
Трагедията е пълна...
Както ми дойде отвътре а и то нейнотоако гледам че не издържа такава мн ясно че ще бавя да може да и става все по-яко
There is no right or wrong, only fun or boring
отначало бавно и само главичката после по барзо и по наватре и накрая целия и мн барзо и я гледам как ми се "гарчи" от кеф в рачичките:P
![]()
Еба ги като шевна машина...Так-так-так-так пердаша здраво колкот мога , хи4 не си играя да ги еба бавно , дори в на4алото...нашибвам и го в путката кат инжекция...тряс ! рязко ! и по4вам да блъскам. Тъп4а на поразия !
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Еми и бавно и бързо нямам някаква тактика или нещо такова...Зависи как ми харесва в момента...![]()
+1Първоначално написано от rali4ka1
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
+Първоначално написано от DarkTemplar
същотоПървоначално написано от tanch3t093
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Първоначално написано от FunkyBoy
+![]()
Песни, танци, пияни шматки, еб*си цирка !
Мммм, аз винаги в началото го карам да е по-бавен, общо взето по-лекичко, не докрайТова е за загрявка, след това нещата приключват с дооооооста интензивно и докрай положение
ама то всяка по различен начин го харесва
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Тъпчем я се едно тъпча туршията за зимата - бързо без много да му мислим![]()
Малко вулгарно се изразяваш,но лично на мен ми харесва постоянно бързо бързо бързо.. е накрая малко бавничко лелеееПървоначално написано от SEXTRAVAGANTE
![]()
За мен и бавно и бързо все ми е хубаво. А по принцип гледам да има разнообразие и да не става монотонноиначе когато я усетя че вече реве от кеф забавям постепенно... и след това изведнъж забързвам и направо незнае каде е
![]()
Еми то си зависи и от самото момиче да ти кажа.. и от настроението ми... като цяло зависи от адски много неща, така че не мога да определя кое ми е любимото![]()
V nachaloto i go vkarvam lekichko samo glavichkata i tq se vazbyjda.. Taka okolo 15 min i posle qko jega i tq ymira ot kef, nai qko e kogato svarshim i dvamata ednovremenno
газ горе we lud : DПървоначално написано от SEXTRAVAGANTE
Can It All Be So Simple ?