PDA

View Full Version : Наблюдения

situaciq
09-12-2010, 14:13
Здравейте не знам какво вие ще кажете аз не казвам че съм големия кръсавец обаче в последно време наблюдавам че винаги най-хубавите момичета са с най-смешните момчета и грозни
(не избръснати космати изпотени с изсулени дрехи скъсани по 3-4 дена без да ги свалят мазни коси и темподобни) Вие какво ще кажете

Sh@d0w
09-12-2010, 14:20
Твърде много филми гледаш.

tanch3t093
09-12-2010, 14:24
Еми какво можеш да направиш .. Щом си ги харесват такива 8-)

situaciq
09-12-2010, 14:27
Не просто искам да знам и от други хора дали така им е направило впечатление както на мен .. аз нищо не мога да направя просто споделям :)

agapiseme
09-12-2010, 14:30
Два варианта - въпросните имат някакъв вид власт или пък характерът им е на ниво ;)

Qnkishhh
09-12-2010, 14:31
Мисля, че си внушаваш.

radeberger
09-12-2010, 14:37
Какво те интересува с кого ходят другите, крЪсавецо.

situaciq
09-12-2010, 14:40
Какво те интересува с кого ходят другите, крЪсавецо. ДА си видял да съм казал че аз съм голям крЪсавец ? Просто исках да знам дали други имат подобни наблюдения като моите ...

Cellmate
09-12-2010, 14:42
Мисля че страдаш от "луузъризъм". Доста неприятно състояние на духа, което се проявява под формата на злобни коментари относно външния вид на обвързаните момчета, подтиквани от завист или яд. За щастие има лек. Като за начало спри да гледаш другите, а обърни внимание на себе си. По мое мнение няма нещо, което да не можеш да направиш стига да притежаваш поне приличен външен вид и най-важното-лаф !
Но пък може и просто въпросните индивиди, за които говориш да притежават власт и/или пари (както споменаха колегите по-горе), в който случай и господ (малката буква е умишлена :) ) не може да ти помогне.
Амин.

situaciq
09-12-2010, 14:46
Мисля че страдаш от "луузъризъм". Доста неприятно състояние на духа, което се проявява под формата на злобни коментари относно външния вид на обвързаните момчета, подтиквани от завист или яд. За щастие има лек. Като за начало спри да гледаш другите, а обърни внимание на себе си. По мое мнение няма нещо, което да не можеш да направиш стига да притежаваш поне приличен външен вид и най-важното-лаф !
Но пък може и просто въпросните индивиди, за които говориш да притежават власт и/или пари (както споменаха колегите по-горе), в който случай и господ (малката буква е умишлена :) ) не може да ти помогне.
Амин.

Ами честно казано най-вероятно е от завист и яд признавам си го но .... все пак незнам защо

radeberger
09-12-2010, 14:47
Какво те интересува с кого ходят другите, крЪсавецо. ДА си видял да съм казал че аз съм голям крЪсавец ? Просто исках да знам дали други имат подобни наблюдения като моите ...

Имам в предвид, че си сбъркал елементартна дума като "красив".

На въпроса ти : не, нямам подобни наблюдения.

Cellmate
09-12-2010, 14:48
Казах ти: пари, чар, лаф (щом ще изключваме външност), а може би и късмет. Все притежават едно или повече от тези.

situaciq
09-12-2010, 14:49
МдаМ сега разбирам , че е трябвало да отбележа че е нарочно написано , но както и да е ..

BAYO
09-12-2010, 15:56
Момче, гледай/живей си живота. За всеки влак си има пътници, повярвай ми, животът ми го е доказвал хиляди пъти ....

situaciq
09-12-2010, 16:02
Добре мерси много ще се вслушам в съвета ти въпреки , че още ми е адски чудно :)

soul1199
09-12-2010, 16:07
за6о си набиваш филма
?

ScarletBite
09-12-2010, 16:07
Ами то и с най-готините момчета е така.
Абе, нали трябва да има баланс в природата?

Пък и, един готин, красив и бла-бла-бла човек се е наситил на повърхностните неща, които на по-смотаните изглеждат лъскави, и търси истинското. А истинското далеч не е само във външния вид. :)

PyCoKoCkA93
09-12-2010, 16:19
Ммм...просто явно имат дълбок портфейл :D :D :D

Nevyzmutim
09-12-2010, 17:37
Т'ва, че някой не робува на модата, не го прави смешен.

sasha_90
09-12-2010, 17:45
Ще кажа,че при мен няма такова нещо.
За теб в какво се изразява красотата?Да не би под красиви да имаш предвид тези с тонове грим,къси поли,силиконови гърди,...Ако е за тях-те не са красиви и затова само тези грозните,които описа ги взимат.

JustMe92
09-12-2010, 17:48
Леко си повърхностен брат.Може да е грозен човека,но да притежава доста добри вътрешни качества.Аз колко грозни момичета и момчета съм виждал,но като се запозная с тях разбирам колко са забавни и какви страхотни хора са всъщност.Така че по малко обръщай внимание на външния вид 8)

justdie
09-12-2010, 19:29
В днешно време визията указва огромно значение-за да оцелееш трябва да имаш стабилен външен вид..
По улиците се срещат много страннокомбинирани двойки-красиви грозни,от различни раси (евала за което)
ТА НА ВЪПРОСА ТИ щом грозновати и неподдържани момчета ходят с яки женки значи малко от малко с нещо компенсират :-P дали с пекано държание или с чувство за хумор,дали с високо ниво на интелигентност или просто с повече мателиални имущества :-D

situaciq
09-12-2010, 20:25

Еми добре де, но ако го видиш с едни и същи дрехи няколко дена без да знаеш как стоят нещата (не говоря от финансова страна ) на пръв поглед какво би си помислил един човек ? Чакай този сега къпи ли се изобщо тези дрехи примерно не са ли залепнали вече по него сякаш не ги сваля не би ли ви отблъснал дори и да не е тъка , но на пръв поглед ... и всякъкви темподобни примери !

Nevyzmutim
09-12-2010, 21:36

Еми добре де, но ако го видиш с едни и същи дрехи няколко дена без да знаеш как стоят нещата (не говоря от финансова страна ) на пръв поглед какво би си помислил един човек ? Чакай този сега къпи ли се изобщо тези дрехи примерно не са ли залепнали вече по него сякаш не ги сваля не би ли ви отблъснал дори и да не е тъка , но на пръв поглед ... и всякъкви темподобни примери !

Е и к'во като е бил няколко поредни дни с едни и същи дрехи? И аз го правя понякога. Т'ва не значи, че не се къпя или че нямам елементарна хигиена. И едното никога не е гаранция за другото - ако щеш вярвай, но има и момичета които си сменят дрехите по 3 пъти на ден, а не си мият зъбите със седмици.

situaciq
09-12-2010, 21:38
Не го отричам възможно е ... сигурно греша но съм останал с това впечатление .....