View Full Version : МмМ Кофти
situaciq
09-12-2010, 21:08
Здравейте :grin: пак съм аз дано не съм ви станал банален :) Значи проблема ми е следния : Когато си харесам някое момиченце и започнем да си пишем , всичко при повечето е ОК завързваме разговор смеем се не и вадя с ченгел думите от устата споменавали са ми че сам бил забавен щял съм да ги уморя от смях и темподобни , но на следващия ден чакам но не пишат . Аз пиша пак първи и пак по същия начин както обясних по горе , на следващия ден пак не пишат и аз се отказвам и спирам да пиша вече , защото веднага си мисля , че щом те един път не се сещат за мен аз се чувствам нахален да пиша постоянно аз дори и да не е тъка . Почети с всички момичета е тъка скоро пак си харесах едно момиченце щяхме да излизаме един път , втори път , трети път се нещо става от нейна страна и не излизаме . Казах и добре искам само да ми кажеш грозен си тъка и тъка няма да изляза с теб или че неискаш не да ми обещаваш а след това да отлагаш и овърташ и аз едва ли не да си давам празни надежди .. и тя обещавам ти ще излезем . От една седмица обаче един мой приятел и неговата приятелка ми предлагат да правим тройка (незнам как ще ви прозвучи това но както и да е ) .... въпреки ,че ми се иска аз отказвам и си казвам на ум и си вярвам че има някои отгоре който гледа и наблюдава и ще види , че не съм от тези където шибат и бягат дори и да са имали много възможности ... като си мисля това , че едва ли не този отгоре ще ме възнагради единствено с това момиче което желая , но това не става и не става ( дори и да ви се струва смешно си го казвам ... не съм набожен попринцип ... ) Извинявам се ако има правописни грешки и искам да знам какво вие мислите по въпроса . Мерси предварително .
Тоз дето гледа отгоре леко да не се изпикае че стана мазалото :lol:
situaciq
09-12-2010, 21:17
Явно тук трябваше да се смея кис кис кис :?
JuStElly
09-12-2010, 21:21
Според мен трябва да изчакаш момичето,което харесваш и ако скоро не излезете я питай какво става и дали има някакви намерения или просто те разиграва.А относно тройката си решаваш ти ...
situaciq
09-12-2010, 21:25
Еми по този начин аз се чувствам хем нахален хем ,че едва ли не си унижавам , защото едва ли не и се моля да излезем което не ме устройва и това изобщо не ми харесва :)
Не ти харесва че хората не ти ходят по гъза и те смятат за бог :o
JuStElly
09-12-2010, 21:30
Мисля,че не му харесва да се унижава ...
Прай тройка ве... ама го извърти ей така. Кажи им: Оф, добре.. щом толкова искате съм съгласен. Така ем ше си прайш кефа, ем ше изглежда, че им прайш услуга. Ако не си способен на извращения в тоя живот... за никъде не си. Макар че тройката по моите критерии изобщо не се вписва в тая графа.
Явно тук трябваше да се смея кис кис кис :?Да ,адски е забавен чак сълзи ми потекоха
xinfamous
09-12-2010, 22:24
Чукай в тройката беее!! пък едвали единствената причина поради която 1 момиче може да ти откаже е щото си грозен.
Абе много се шашкаш, ти кво очакваш писали сме си 2-3 пъти вече сме най-добри приятели :razz: :razz: . Пиши си с тях не мисля, че има значение дали ти им пишеш първи или те....
sasha_90
09-13-2010, 15:44
За кое какво мисля?За тройката,момичето,което обещава да се видите или за правописните ти грешки?Аз съм против тройките.Не искам да деля партньорът си с друга,защото съм егоистка и го искам само за себе си,признавам :D .Що се отнася до момичето-не я търси известно време и тя ще те потърси,ако наистина има интерес към теб.