View Full Version : Тя ме гледа!!!
Значи имам изключително странен проблем, за който, колкото и да бях мислил, не бих се сетил.
От известно време се готвех за един важен момент от живота си- да правя секс, но с момиче на което държа, към което изпитвам чувства. Бях правил няколко пъти секс преди това, само и само да не се изложа когато настъпи момента............е, изложих се :-D
Таа, като започна същинската част от секса, аз бях отгоре и всичко беше както трябва и изведнъж погледите ни се срещнаха. Нищо страшно, обаче тя не спираше да ме гледа, право в очите и никъде другаде. Взе да ми става малко неловко, наведох се и започнах да я целувам по вратлето, бе където можех я целувах :-D , НО след 3-4 минути така наведен, и в същото време си я и оправям, започнах да се схващам. Викам-няма да я бъде, казах и да сменим позата, тя се метна върху мен....ииииии пак се втренчи в мен. Вече нямаше и накъде да мърдам, стана ми супер неловко и оная ми работа спадна :(
Започнахме разговора ама в мене ли е проблема, къде е проблема и ще го правим пак скоро. Аааа как да и кажа да не ме гледа право в очите, без да се разтрои. Може да го приеме доста лично, все едно не искам да я гледам или искам само да се възползвам със секса с нея. Не е така и тя е много красива, обичам я, обаче ми става много неловко като започнем да се гледаме право в очите.
Предложения?
dimitar_ak
09-14-2010, 12:09
Имаш сериозен проблем, човеко. Ако в този интимен момент не можеш да я погледнеш в очите кога ще можеш? А казваш, че имаш чувства. На мен само този факт ми е достатъчен за да прекратя връзката.
Мога да я гледам и я гледам, но не и през целия полов акт. Гледахме сме някъде 10 минути без отделим поглед един от друг. Не знам, на мен ми стана супер неловко.
BaRcEloNa4
09-14-2010, 12:18
според мене е луда нищо лично ама така да се втренчва в тебе постоянно :( мен ме побиват тръпки :x от тфа :)
GreenFairy
09-14-2010, 12:18
Не знам какво да ти кажа... Аз лично супер много се възбуждам когато го гледам в очите... Въпреки, че през повечето време съм със затворени очи и се наслаждавам на усещанията. Но няма по-възбуждащо нещо от това да срещнеш погледа на половинката си и да видиш, че и той/тя се наслаждава максимално.
DarkTemplar
09-14-2010, 12:37
Ето едно просто решение - затваряй си очите от време на време, ако те пита защо, й отговори, че се наслаждаваш на момента. ;)
И аз обичам да гледам партньорката ми в очите, докато го правим.
djipsito
09-14-2010, 12:42
И аз обичам да го гледам.. МНООГО ме кефи, не го гледам постоянно де... ама като продължи по-дълго време, той ми вкарва една усмивка...;р
DarkTemplar
09-14-2010, 12:44
^Така и трябва, все пак главната цел на занятието е удоволствието. :)
kremen4eto
09-14-2010, 13:11
Съветът да си затвориш очите беше добър.
Но е странно да не те възбужда това. С моя приятел дори и на задна пак се чудим как да се извъртим, че да се гледаме в очите. Адски ме възбужда. Затварянето на очичките е идея, но не може целия секс да го караш със затворени очи. :-D
(правете го на тъмно ;) )
JakesInsanity
09-14-2010, 16:14
На мен също ми става неловко понякога когато ме зяпат докато правим нещо сексуално. Нормално е за много хора, просто и кажи да не прекалява, гадно си е...
предложи й малко игрички :D , например да й завържеш очите с кърпа (все пак е хубаво да е от фина материя - коприна, сатен...нещо нежно) и да й кажеш,че правиш всичко за нейното пълно удоволствие ;) малко е подло, ама става. Относно гледането в очите, на мен ми харесва...ама е разконцентрирващо да е на 100% от времето :)
Благодаря на всички за съветите, както и за споделения опит. Така поне не се чувствам единствения, който се смущава от таково нещо. Следващия път и аз мислех да е на тъмно. Ще използвам някои от съветите, пък ако не се получи, ще и го кажа направо и ще го обсъдим.
Благодаря за разбирането :)
diana199406
09-14-2010, 17:05
Най-после 1 тема,в която да не се излеят глупости на килограм.Дадоха се доста полезни съвети.
Подкрепям на пълно това мнение:
На мен също ми става неловко понякога когато ме зяпат докато правим нещо сексуално. Нормално е за много хора, просто и кажи да не прекалява, гадно си е...
На мен също ми се е случвало да ми става неудобно докато с приятеля ми си играем... :oops: Мисля,че това е съмвсем човешко.Наистина става тъпо постоянно да те гледа..Айде от време на време е възбуждащо,но да не се прикалява.Според мен най-доброто решение е вместо да се мъчиш да я залъжеш по някакъв начин-по-добре ще е да поговориш с нея.Сигурна съм,че ще прояви разбиране. :P
Да, и аз следя от известно време форума и ми е направило впечатление, че хора с по-странни проблеми, не се вземат на сериозно и стават обект на подигравки.
Още веднъж искам да благодаря на всички писали в темата, защото наистина се отнесоха сериозно и ми дадоха съвети, които наистина ще ми помогнат и смятам да използвам :)
JakesInsanity
09-14-2010, 18:54
Относно гледането в очите, на мен ми харесва...
Докато ги переш с камшика ги гледаш в очите, а ;p
Относно гледането в очите, на мен ми харесва...
Докато ги переш с камшика ги гледаш в очите, а ;p
Глупости, в темата, където споделих,че си падам по доминаторските истории, мисля че казах,че не съм по камшиците ;) Пък и аз си имам изключително милите и нежни състояния. Визуалният контакт е хубаво нещо, естествено, всичко в превищена доза вреди ;)
tanch3t093
09-15-2010, 18:17
Не знам какво да ти кажа... Аз лично супер много се възбуждам когато го гледам в очите... Въпреки, че през повечето време съм със затворени очи и се наслаждавам на усещанията. Но няма по-възбуждащо нещо от това да срещнеш погледа на половинката си и да видиш, че и той/тя се наслаждава максимално.
И аз съм така ..
SEXTRAVAGANTE
09-15-2010, 18:39
Тя те гледа за да разбере дали ти доставя удоволствие. Ако не искаш да те зяпа не си дръж лицето на дистанция от нейното докато я оправяш. Може да пробваш да я гушкаш пове4е така , 4е лицето ти да е до нейното , а в същото време да и целуваш и шията. Може пък и да я попиташ тактично , защо те гледа така втренчено и след като ти отговори и кажи , че малко ти е неловко така да те гледа постоянно.
bilqnavod
09-15-2010, 20:46
ехоооо жената ГЛЕДА МЪЖ ПРАВО В ОЧИТЕ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС КОГАТО ГО ОБИЧА...
как може да не ви идва на акъла
А АКО ТЕ ОБИЧА НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ РАЗТРОИ АКО Я ПОМОЛИШ ДА СПРЕ С ТОВА И ДА ГЛЕДА КЪМ ОНАЯ ТИ РАБОТА НАПРИМЕР.... ПФУ ДА ВИ СЕ НЕВИДИ :D :D :D
bilqnavod
09-15-2010, 20:47
А ОЩЕ ЕДИН СЪВЕТ ЛЕГНЕТЕ НА ЕДНА СТРАНА - ТАКА И ДВАМАТА НЯМА ДА СЕ ГЛЕДАТЕ... :-D :-D :-D
Whoopdedoo
09-15-2010, 22:00
aз бих си умрял от кеф.
YouDontKnowMe
09-16-2010, 10:36
aз бих си умрял от кеф.
И аз ^^
DjPiRgOs
09-16-2010, 11:20
И на мен ми се е случвало,това е признак че не е възбуда!
XTREMEFREERIDE
09-16-2010, 18:01
^Пълни фантасмагории.
YouDontKnowMe
09-16-2010, 18:38
И на мен ми се е случвало,това е признак че не е възбуда!
Зле ^ А като се превъзбуди, какво . Почва да мига като мишЕ у брашнО ?
Почнахте пак с глупостите.
Иначе имаше развитие по темата. Правихме го пак, на тъмно. Този път всичко беше както трябва, но все пак докато не го направим на светло, няма как да съм сигурен, че ще проработят предложенията ви.
FunkyBoy
09-16-2010, 19:36
...- да правя секс, но с момиче на което държа, към което изпитвам чувства
друг път...
ако държеше на нея нямаше да ти спадне пищова само защото те гледа.... искал си да и опънеш платната и т'ва е :?
RoSKo0o0
09-16-2010, 22:40
Може да спи с отворени очи, брат...
henrietta
09-17-2010, 04:41
Пич, възприеми го като предизвикателство.
Кажи си на ум, че играете онази игра с кой ще извърне поглед пръв. Бъди уверен в себе си и я гледай предизвикателно, да видим пък няма ли да спре да се втренчва.
Защо пък на всеки трябва да му харесва да го зяпат? Това, че правиш секс не значи, че си на някакъв контролиран изпит, да те следят толкова плътно, егати. Така, както го описа в първия пост, не ми се вижда толкова нормално.
Е, винаги съществува варианта тя да е неопитна и чрез взирането да търси емоционална подкрепа.
ToXiCtHeBeSt
09-17-2010, 09:13
кви сте 6матки 8-)
Grudi_SeXa
09-17-2010, 09:31
Викни я да поработим заедно, аз нямам против да се втренчва в мен. 8)
Ключ :) , разбрах каквото ми трябваше.
kalpazanka
09-18-2010, 11:31
Ключ :) , разбрах каквото ми трябваше.