View Full Version : стрии :(:(
anonim4e14
09-14-2010, 15:38
Здравейте на 15 години съм и преди 3 месеца бях 60 кг . Сега съм 50 но ми се появиха ужасно много стрии особено по дупето :( купих си Solution body maximum makeover и Икаров . Моля ви ако някой е ползвал някое от тях да сподели има ли ефект , за колко дни се постига някакъв ефект и т.н :) Благодаря ви предварително !!
mArMaLaDkA
09-14-2010, 15:43
Моя позната не беше доволна от лосиона на Ейвън. :-o
Важното е не толкова с какво мажеш, а то да е суупер хидратиращо и да си правиш често масажи на проблемните места. Масажа под душа с гъба също помага. А зехтинът е най-доброто от всички мазила, които можеш да си купиш. :)
anonim4e14
09-14-2010, 15:51
Ами ще пробвам благодаря :) а иначе от 3 дни се мажа с лосиона от Ейвън и кожата ми на проблемните места стана по гладка и мека това значи ли че започва да има някакъв ефект ?
Тичай бързо при дерматолог! Стриите ти са съвсем пресни и може и да могат да се премахнат! Най-подходящите процедури и мазила ще ти ги каже лекар-специалист, защото ще ги съобрази с типа кожа, години и т.н :) Хайде успех, сладур ;) и честито за свалените килограми!
стига да не са бели, още има шанс
Слава Богу нямам и дано да нямам занапред стрии,но знам.че с продължително мазане със свинска мас изчезват (ако не са бели) :)
SuperBadSuperFresh
09-14-2010, 21:57
Слава Богу нямам и дано да нямам занапред стрии,но знам.че с продължително мазане със свинска мас изчезват (ако не са бели) :)
Говорим за месеци-6,7,година...
Не мисля,че от маста изчезват....стрията е дефект на повърхностния слой на кожата... Преди няколко месеца по Нова Тв, в предаването на Гала показаха метод за премахване... Ама тия неща лекарите най=добре ги знаят :) Мас се маже на коремчето на бременни жени, за да се предпази от нацепване кожата. Попринцип резките промени в теглото или височината са причина за тия гадости...
anonim4e14
09-14-2010, 22:38
Лошото е че са бели :(
Белите стрии са на повече от година. Хвани тен, тогава не се забелязват особено
Чувала съм, че ако са още розови няма страшно, незнам при теб как са. Мажи ги с кремове и масажирай добре, надявам се да изчезнат.
Успех. :)