View Full Version : Приятелка лезбийка, какво да правя?
stranger90
09-14-2010, 22:10
Здравейте, пиша ви по един доста неприятен за мен въпрос. Имам един човек, който обичам с цялото си сърце, за която преди час разбрах нещо. Тя е лезбийка! Научих случайно, но поне информацията ми е сигурна на 100%.
Въпросната девойка знае за моите чувства, които аз постоянно и показвам под най-различни форми, но така и не иска да сме заедно.
Аз и казах какво знам, но тя отрича, за съжеление няма как да и вярвам. Разбрахме се да говорим утре за това. Аз съм сигурен, че тя пак ще отрече. Наистина я харесвам, но в случая изобщо си нямам идеа какво да правя, не знам как да постъпя.
Моля, помогнете, много моля!
колкото и да е тъпо като факт....някои момичета казват ,че са лесбо, за да разкарат някой обожател. А може пък и да е... И в двата случая няма какво да направиш :/
DarkTemplar
09-14-2010, 22:44
В безизходна ситуация си и май е най-добре да отстъпиш. Каузата изглежда изгубена.
Elenichkaa
09-15-2010, 02:20
Ще се радвам ако ме поправиш,но според мен си се вкарал в мнооого тъп филм!
Това,че не те харесва и не го показва,НЕ значи,че е обратна!
Foreverbg
09-15-2010, 04:19
Ако е наистина е обратна няма смисъл да се занимаваш с нея :P
stranger90
09-15-2010, 04:54
Ще се радвам ако ме поправиш,но според мен си се вкарал в мнооого тъп филм!
Това,че не те харесва и не го показва,НЕ значи,че е обратна!
Никога няма да пиша такива неща без да е проверено, а как го знам то си е моя работа. :(
stranger90
09-15-2010, 05:54
по-хубаво сам, отколкото без него :-D
Е какво от това голяма работа за момичетата може и е позволено.Просто поговори с нея. ;)
dimitar_ak
09-15-2010, 07:09
Да бе лесбийка. Отрязала те е.
Примири се. Може да те е излъгала с това като ти е казала че е лезбийка... но дори и да е такава. Примири се. Дори и да се получи нещо между вас, то ще е за кратко и ще има доста болко след това. По добре рано се откажи.
sasha_90
09-15-2010, 08:34
Сигурен ли си,че е обратна?Или си мислиш,че е такава,само защото те е отрязала?
BrokenInnocence
09-15-2010, 11:20
Ако момичето не иска да е с теб и не те обича по начина, по който ти обичаш нея, тя няма да бъде с теб независимо лесбийка ли е или не. Сексуалната й ориентация в случая не е толкова важна, важното е, че тя явно просто не иска да е с теб и това е.
DevilWish
09-15-2010, 12:04
Ако момичето не иска да е с теб и не те обича по начина, по който ти обичаш нея, тя няма да бъде с теб независимо лесбийка ли е или не. Сексуалната й ориентация в случая не е толкова важна, важното е, че тя явно просто не иска да е с теб и това е.
Toчно и ясно ;)
WaterLilly
09-15-2010, 16:05
Остави я намира. За какъв се мислиш, че да я променяш? Просто не те харесва и толко.
soul1199
09-15-2010, 19:35
просто иска да те разкара,oстави я