PDA

View Full Version : Обратна ли съм

papura
09-15-2010, 08:43
Здрасти!!! Аз съм на 16 и имам проблем. Имала съм няколко връски до сега но за първи път правя такова нещо. Бях на един купон и се напихме и незнам как се получи но правих секс с една саученичка на която и се носи славата че е лизбийка... Сега много се тревожа дали и аз съм такава и ако съм станала, как мога да се излекувам???
Моля ви отговорете ми възможно най-бързо!!!

Princessani
09-15-2010, 08:47
Здрасти!!! Аз съм на 16 и имам проблем. Имала съм няколко връски до сега но за първи път правя такова нещо. Бях на един купон и се напихме и незнам как се получи но правих секс с една саученичка на която и се носи славата че е лизбийка... Сега много се тревожа дали и аз съм такава и ако съм станала, как мога да се излекувам???
Моля ви отговорете ми възможно най-бързо!!! Не си лезбийка,като има алкохол след 3-4 чаша всичко наоколо ти се струва хубаво.Кво ти пука ,да става купона .Всеки някога е правил по някоя глупост :-D

DarkTemplar
09-15-2010, 08:57
Щом нямаш влечение САМО към жени, значи не си лесбийка.

AniBG
09-15-2010, 09:04
Кажи сега - като се разхождаш по улицата и видиш някое готино момиче и какво...? Имаш ли сексуално или някакво влечение към нея!? :-o Ако имаш, значи си лезбийка, ако нямаш - значи всичко е наред! :wink:

BonnieandClyde666
09-15-2010, 10:11
Не знам дали си лИЗбийка, ама правописът много ти куца. Айде като се излекуваш от лИЗбийкските си наклонности, понаучи малко българския.

JackHerer
09-15-2010, 10:57
Незнам дали си лИЗбийка, ама правописа много ти куца. Айде като се излекуваш от лИЗбийкските си наклонности, понаучи малко българския.

Незнам - Не знам!
правописа - правописът!

Айде научи го и ти и тогава давай критики ...

Ice_b0x
09-15-2010, 11:01
Незнам дали си лИЗбийка, ама правописа много ти куца. Айде като се излекуваш от лИЗбийкските си наклонности, понаучи малко българския.

Незнам - Не знам!
правописа - правописът!

Ако сме тръгнагли да се критикуваме:
Айде няма , има хАйде
българскияТ

JackHerer
09-15-2010, 11:04

Незнам - Не знам!
правописа - правописът!

Ако сме тръгнагли да се критикуваме:
Айде няма , има хАйде
българскияТ

Само където "българският" в случая се пише без пълен член.Изречението е : "Понаучи малко него"

xCut0utMyTearsx
09-15-2010, 11:05
Чакай да си взема кристалната топка...

http://4.bp.blogspot.com/_Hf7oWhc8Lak/SbEYn8b5p3I/AAAAAAAAAUE/QkSOHRjVpAY/s320/%D0%92%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B0.jpg

абракадабраааааааа...

Честито!! Ти спечели от голямото тото! Лесбийка си !! :grin:

Е, ОМГ, малко ми е странно "СЕКС между жени... " ъъ.. освен ако тя не е хермафродит .. или може би ти си? Ние не можем да ти кажем дали си лесбийка или не.... ти сама трябва да разбереш... Дори вълшебното кълбо ^ не успя да помогне.. :(

papura
09-15-2010, 11:26
Е, ОМГ, малко ми е странно "СЕКС между жени... " ъъ.. освен ако тя не е хермафродит .. или може би ти си? Ние не можем да ти кажем дали си лесбийка или не.... ти сама трябва да разбереш... Дори вълшебното кълбо ^ не успя да помогне.. :(

Ми пoлучи ни се секса при това много хубаво беше. Там ми е проблема че много ми хареса и много се притеснявам ако наистина се окажа лесбийка как ще ме погледнат приятелите и семейството ми...

xCut0utMyTearsx
09-15-2010, 11:32
Ми пoлучи ни се секса при това много хубаво беше. Там ми е проблема че много ми хареса и много се притеснявам ако наистина се окажа лесбийка как ще ме погледнат приятелите и семейството ми...

Емии.. да правиш секс с момиче е един вид самозадоволяване... това, че друг го прави вместо теб не е толкова страшно :-D Не се плаши ;д .. нооооооооооо щом ти е харесало.. но и си харесваш и момченца.. знам ли.. може да си БИ. Пробвай и с момчета, и с момичета.... и сама си реши. А относно приятелите ти и семейството... Приятелите ако са истински приятели, ще са с теб :smt023 . А семейството ти... ЕХО?! Родители са ти... отгледали са те, дрън дрън, вярно, че някои по - трудно го възприемат .... но не смятам, че ще изразят нещо повече от възмущение. Всеки човек е индивидуален. :smt023

TheThinker
09-15-2010, 11:32
Ice Box, ядеш си запетайките. Иначе правописа го дакарваш :wink:

kremen4eto
09-15-2010, 12:24
Здрасти!!! Аз съм на 16 и имам проблем. Имала съм няколко връзки до сега, но за първи път правя такова нещо. Бях на един купон и се напихме и не знам как се получи, но правих секс с една съученичка, на която и се носи славата че е лесбийка... Сега много се тревожа дали и аз съм такава и ако съм станала, как мога да се излекувам???
Моля ви, отговорете ми възможно най-бързо!!!

В пубертета нищо не е ясно. По-нататък ще разбереш. :)

PepSsSi
09-15-2010, 13:33
Не задавай тъпи въпроси, харесваш момчета, нали? Не си лесбо. Ако се влюбваш и в момичета и често ти се иска да правиш секс с женско, фантазираш и т.н, тогава си Би :)
Голямата работа....то остана ли момиче, което не се е държало по-така с друго момиче :D (под по-така не визирам само секса)

kremen4eto
09-15-2010, 13:35
Не задавай тъпи въпроси, харесваш момчета, нали? Не си лесбо. Ако се влюбваш и в момичета и често ти се иска да правиш секс с женско, фантазираш и т.н, тогава си Би :)
Голямата работа....то остана ли момиче, което не се е държало по-така с друго момиче :D

Аз :grin:

SEXTRAVAGANTE
09-15-2010, 15:32
За да се наре4ещ лесбийка трябва да имаш вле4ения и фантазии само към женския пол. Ако е така , зна4и наистина ли лесбиика. Но според мен не си , ако беше такава щеше да си го знаеш и нямаше да си задаваш въпроса. Просто си направила грешка и те е страх да не обърнеш резбата.

SEXTRAVAGANTE
09-15-2010, 15:41
Тука обаче виждам една много голяма женска подкрепа и разбиране ! Ако аз бях написал , 4е съм правил секс с мъж , щяха пове4ето мом4ета от форума да ми се подиграят и да ме убидят. Евала ви правя на вас моми4етата 8)

PepSsSi
09-15-2010, 15:53
А, то и да се обиждаме из нета, файда никаква ;) Всеки спи, с когото, както, където и колкото си иска :D

MakeMeLaugh
09-15-2010, 16:01
Народна рецепта, новооткрита, с добри резултати:
Яж прясно откъснат чесън на скилидки вечерно време преди сън от 15 до 20 дни без да пропускаш.
Действа антисептично и убива всякакви микроорганизми предразполагащи болестта Лесбийка (Лезбикус-бацилус-простикус) и всякакви подобни величини.
Ако това не помага - искай направление от личната лекарка за Лесбиноколог.

Темата е разрешена и безумна.