View Full Version : Помогнете
miloto_momi4e
09-15-2010, 09:15
Имам едно питане,пия хормонални лекарства,които контролират цикъла и когато свършат таблетките трябва да ти дойде.Въпросът ми е какъв е срокът от тези дни и ако не дойде как да го накараме?Много съм притеснена тва е 4 ден в който чакам.Отг.ми скоро,моля ви...
sexypetia91
09-15-2010, 09:22
Имам едно питане,пия хормонални лекарства,които контролират цикъла и когато свършат таблетките трябва да ти дойде.Въпросът ми е какъв е срокът от тези дни и ако не дойде как да го накараме?Много съм притеснена тва е 4 ден в който чакам.Отг.ми скоро,моля ви...
Абе всеки ден като влеза в тоя форум и се чуда и не вярвам на очите си какви теми се пускат. Тия хормонални лекарства, които ги пиеш трябва да ти ги е предписал генеколог и трябва естествено с такъв да си се консултирала, за да ти ги предпише. Нито знаеме, защо ги пиеш дали имаш болки, цикълата и непостоянен или нещо друго. Нито знаем какво пиеш. Обади му се и го питай, сподели с майка ти и баща ти или вземи прочети упътването в кутийката.
BonnieandClyde666
09-15-2010, 09:58
Само чичо доктор може да ти отговори.
SummerRain
09-15-2010, 10:42
Прочети листовката или се консултирай с гинеколог. Иначе аз като пиех подобни хапчета ми идваше на 5 ден след спирането.