View Full Version : Уф да го е*а
0y7ofCon7roL
09-15-2010, 11:07
Абе случайно да сте забелязали че тестисите постоянно се движат :shock: темата не е базик ако не вярвате легнете и наблюдавайте топките си и ще видите че постоянно се движат :-o .... ако някой може да ми обясни защо е така евала му казвам
xCut0utMyTearsx
09-15-2010, 11:13
Защото Чък Норис така е пожелал.
DaNGeRousLy
09-15-2010, 11:15
:shock: :shock: .. :lol:
:razz: :lol: :D тая тема ме разби :D :lol: :razz:
annayordanova
09-15-2010, 11:22
сперматозоидите се движат може би е заради това знам ли
xinfamous
09-15-2010, 11:25
Мисля че тва е щото мъдника ти се свива и се разпуска в зависимост от тва дали е топло или не :? Защо иначе ташаците ти през зимата са като орех а през лятото стават като чаршафи ?
0y7ofCon7roL
09-15-2010, 11:53
сперматозоидите се движат може би е заради това знам ли :grin: :grin: :grin: Ибахти сперматозоидите
0y7ofCon7roL
09-15-2010, 11:54
Мисля че тва е щото мъдника ти се свива и се разпуска в зависимост от тва дали е топло или не :? Защо иначе ташаците ти през зимата са като орех а през лятото стават като чаршафи ? Има нещо вярно тука ама все си мисля че не е заради това :? :? :?
Еми нали на пример като пикаеш и накрая стискаш, и същото като го направиш без да пикаеш, пак се мърдат и аз съм забелязал! Някаква реакция на ташките :o (бтл.. не се сетих как да обесня в какъв смисъл стискаш, да не си помисли някой, да си стика чурката :D )
0y7ofCon7roL
09-15-2010, 11:59
^ е да то като стискаш ясно че се мърдат ама аз имам предви че като си лежиш неподвижно те пак си се мандрахерцат много е странно нз как да го обясня 8-) вгледайте се за няколко секунди и ще разберете за кво иде реч
Къде ви ги раждат главите тия тъпи теми бе хахаха :lol: :lol: :lol:
0y7ofCon7roL
09-15-2010, 12:03
Къде ви ги раждат главите тия тъпи теми бе хахаха :lol: :lol: :lol: Що да е тъпа темата бе миндил :x я като е тъпа обясни защо се получава така
Аз ще ти кажа защо се мръдат.Значи... има нещо,наречено ВЪОБРАЖЕНИЕ! Когато гледаш прекалено дълго тестисите си... ти се струва,че мърдат,а всъщност... или дишаш или не мърдат въобще.. 8-)
0y7ofCon7roL
09-15-2010, 12:09
Аз ще ти кажа защо се мръдат.Значи... има нещо,наречено ВЪОБРАЖЕНИЕ! Когато гледаш прекалено дълго тестисите си... ти се струва,че мърдат,а всъщност... или дишаш или не мърдат въобще.. 8-) Bullshit :?
JakesInsanity
09-15-2010, 12:12
А сега аз ще ви кажа щото наистина ме дразни колко сте тъпи и невзрачни :)
Ташаците наистина се движат, и аз съм го забелязал отдавна, обикновено когато влезеш във ваната, или ти от топло на студено започват да се движат леко, и не се бъзикам, при всеки е така но явно сте толкова невзрачни и тъпи че сами не си знаете тялото.
Ти ме шокира! Сериозно се мърдат! Приятелката ми като ме видя да си гледам в гащите и и показах как се мърдат тя си помисли, че съм дефектен, аз и показах темата и тя се засмя и вика: Поне не си единствен! :lol: :lol: :lol:
А сега аз ще ви кажа щото наистина ме дразни колко сте тъпи и невзрачни :)
Ташаците наистина се движат, и аз съм го забелязал отдавна, обикновено когато влезеш във ваната, или ти от топло на студено започват да се движат леко, и не се бъзикам, при всеки е така но явно сте толкова невзрачни и тъпи че сами не си знаете тялото. Просто никой почти не обръща внимание :lol:
Абе те може и да знаят... ама аз съм друг пол,и не наблюдавам тестисите на приятелия си 24/7 ;))
kremen4eto
09-15-2010, 12:20
Наблюдавала съм тестисите на моя приятел. Кожата се свива и отпуска. Той казва, че когато се чувства добре, са отпуснати ... ако духна към тях пък се свиват. Не съм се интересувала обаче защо, едва ли е нещо шокиращо :D
JakesInsanity
09-15-2010, 12:25
ако духна към тях пък се свиват
Точно, ако имате гадже накарайте го да ви духне студено на ташаците да видим няма ли веднага да се свият ;) и цялата работа е за това - някак си се приспособяват към студ и топлина.
Умни създания, и те кат хуя :}
roshkors
09-15-2010, 14:22
Ще обясня :)
Първо темепратурата на тестисите е по ниска от на тялото с 1-2 градуса, затова са и извън тялото в скротума. Основната причина за движенята на тестисите е температурата. Има мускул наречен Cremaster, който е отговорен за тези движения наподобяващи дишащи орехчета. Този мускул се разширява и свива според температурата. Мести тестисите по-надалеч от тялото когато е топло и по близо когато е студено.
Другата причина е при сексуална възбуда дори и да не осещате :)
0y7ofCon7roL
09-15-2010, 14:32
Ще обясня :)
Първо темепратурата на тестисите е по ниска от на тялото с 1-2 градуса, затова са и извън тялото в скротума. Основната причина за движенята на тестисите е температурата. Има мускул наречен Cremaster, който е отговорен за тези движения наподобяващи дишащи орехчета. Този мускул се разширява и свива според температурата. Мести тестисите по-надалеч от тялото когато е топло и по близо когато е студено.
Другата причина е при сексуална възбуда дори и да не осещате :) Евала :) може да вадите катинара вече
SEXTRAVAGANTE
09-15-2010, 15:27
Ееебаатиии турбо ташака дето имаш :shock:
п.с. мойте пък не се движат...... :(
SEXTRAVAGANTE
09-15-2010, 15:48
Хаха оффффф да бе вярно бе , 4е мърдат. Преди малко пак пробвах , поех си дълбоко дъх да да не мърдам и кат се заглгедах видях , 4е ташаците ми се движат все едно имаше вътре нещо живо :lol:
WaterLilly
09-15-2010, 15:53
Пулс мейби? :lol: То и корема ти се движи като стоиш мирно...
MakeMeLaugh
09-15-2010, 15:55
Темата наистина е тъпа.
А това, че не знаеш що се движат... без коментар, ''90-и детски'' набор сте доста зле като цяло.