- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Уф да го е*а
Абе случайно да сте забелязали че тестисите постоянно се движаттемата не е базик ако не вярвате легнете и наблюдавайте топките си и ще видите че постоянно се движат
.... ако някой може да ми обясни защо е така евала му казвам
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Защото Чък Норис така е пожелал.
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
![]()
![]()
тая тема ме разби
![]()
![]()
![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
ами като дишаш![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Мисля че тва е щото мъдника ти се свива и се разпуска в зависимост от тва дали е топло или неЗащо иначе ташаците ти през зимата са като орех а през лятото стават като чаршафи ?
Can It All Be So Simple ?
Първоначално написано от annayordanova
![]()
![]()
Ибахти сперматозоидите
- Луд съм мамо луд съм
Има нещо вярно тука ама все си мисля че не е заради товаПървоначално написано от xinfamous
![]()
![]()
![]()
- Луд съм мамо луд съм
Еми нали на пример като пикаеш и накрая стискаш, и същото като го направиш без да пикаеш, пак се мърдат и аз съм забелязал! Някаква реакция на ташките(бтл.. не се сетих как да обесня в какъв смисъл стискаш, да не си помисли някой, да си стика чурката
)
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
^ е да то като стискаш ясно че се мърдат ама аз имам предви че като си лежиш неподвижно те пак си се мандрахерцат много е странно нз как да го обяснявгледайте се за няколко секунди и ще разберете за кво иде реч
- Луд съм мамо луд съм
Що да е тъпа темата бе миндилПървоначално написано от GD
я като е тъпа обясни защо се получава така
- Луд съм мамо луд съм
BullshitПървоначално написано от exis7
![]()
- Луд съм мамо луд съм
А сега аз ще ви кажа щото наистина ме дразни колко сте тъпи и невзрачни![]()
Ташаците наистина се движат, и аз съм го забелязал отдавна, обикновено когато влезеш във ваната, или ти от топло на студено започват да се движат леко, и не се бъзикам, при всеки е така но явно сте толкова невзрачни и тъпи че сами не си знаете тялото.
Ти ме шокира! Сериозно се мърдат! Приятелката ми като ме видя да си гледам в гащите и и показах как се мърдат тя си помисли, че съм дефектен, аз и показах темата и тя се засмя и вика: Поне не си единствен!![]()
![]()
![]()
Deep Purple
Просто никой почти не обръща вниманиеПървоначално написано от JakesInsanity
![]()
Deep Purple
Наблюдавала съм тестисите на моя приятел. Кожата се свива и отпуска. Той казва, че когато се чувства добре, са отпуснати ... ако духна към тях пък се свиват. Не съм се интересувала обаче защо, едва ли е нещо шокиращо![]()
Точно, ако имате гадже накарайте го да ви духне студено на ташаците да видим няма ли веднага да се свиятако духна към тях пък се свивати цялата работа е за това - някак си се приспособяват към студ и топлина.
Умни създания, и те кат хуя :}
Ще обясня
Първо темепратурата на тестисите е по ниска от на тялото с 1-2 градуса, затова са и извън тялото в скротума. Основната причина за движенята на тестисите е температурата. Има мускул наречен Cremaster, който е отговорен за тези движения наподобяващи дишащи орехчета. Този мускул се разширява и свива според температурата. Мести тестисите по-надалеч от тялото когато е топло и по близо когато е студено.
Другата причина е при сексуална възбуда дори и да не осещате![]()
Спорта пречи на цигарите :P
ЕвалаПървоначално написано от roshkors
може да вадите катинара вече
- Луд съм мамо луд съм
Ееебаатиии турбо ташака дето имаш![]()
п.с. мойте пък не се движат......![]()
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.