View Full Version : Баба ми си има проблем с мене
Значи тия дни си дойдох от другата ми баба(тя е добра). Супер си изкарах там лятото. Ама сега се върнах при другата ми баба... Вече втори ден съм при нея и ме дразни страшно много. Постоянно ми врещи като ненормална. Тая сутрин изпищя, взе хляба и понечи да ме удари по главата. Аз си сложих ръка да се предпазя, хляба отскочи и той взе че и се шибна в нейната глава. Аз излязох виновен. Тя казва, че съм взел хляба и съм я ударил силно. Дядо много вярва на баба. И той дигна скандал. Баба ми е и много добър драматизатор. Като каже "Ох, ще умра" и се хване за сърцето дядо идва да ме разпитва защо съм я уморил... Взима ми мишката от компа да не кибича в нета. (аз имам и друга :P) Промъква се вечерта да ме види дали спя и като види, че не съм си легнал само пищи. Майка ми и баща ми работят на круизен кораб и всяка Неделя се обаждат. Кви истории им разправя, та и те ми викат отгоре...
Пък вика, че съм щял да я уморя...
Xx7thSiNxX
09-15-2010, 12:15
Ох и аз имам същата баба. Такава фантазия има, че просто не е истина, а най-лошото е, че всички на нея ще вярват. Ама естествено на кой да вярват на бабата с "доброто възпитание" или на тинейджърката (от новините яко им промиват мозъците и естествено дъртите ме слагат под общ знаменател с ликетата дето се друсът). Явно в днешно време не стига да си с добри оценки, добро възпитание и да слушаш...явно каквото и да правим все ние ще сме виновни. На мен лично толкова от фантазиите на баба ми ми стигат и мисля да се изнеса и този път като ми се обади със сълзи на очите и почне да ми обяснява колко много ме обича, как аз съм и първата внучка и как и липсвам просто този път няма да се хвана отново и няма пак да се върна у нас.
PinkMojo
09-15-2010, 21:26
Ох аз мойта баба много си я обичам обаче има такива странни разбирания и толкова параноична, че на моменти ми иде да я удара с нещо :D Напоследък само се караме, а тя ми разправя, че съм и съкращавала живота :?
JustMe92
09-16-2010, 07:37
Слава богу не съм единствен :D
smilelady
09-16-2010, 07:45
Уфффф...то и моята баба е същата постоянно ме упреква и ми крещи дори ме изкарва виновна пред наще и слес 1 час следва...ооо на баба милата внучка :-o ама понякога ме изкарва извън нерви :x много е досадна
И аз съм тъй но обратно .. не баба ми а дядо ми ме дразни :D
Нашите пък знаят ква е баба ми, и затова ми казват да си правя квото искам и да не и обръщам внимание... :D
DarkTemplar
09-16-2010, 11:36
Моята баба пък е готина и като се видим редовно ме спонсорира. :D
Майтапа настрана, но май ще е добре да се върнеш при добрата баба. ;)
YouDontKnowMe
09-16-2010, 12:01
Егати кучката. И моята разправяше, че тате я е пребил от бой, а той само й направи човка на главата (в смисъл, нещо я закачи леко). Покажи се като разумен млад мъж и се обади на вашите да им представиш ситуацията обективно. Или записвай всяка несправедлива история с баба ти в един тефтер, после им го покажи/прочети.
sasha_90
09-16-2010, 18:36
И моята баба е гадничка.Все гледа да ни скара с нашите,а в следващия момент е уж добра.
BaffaLsc
09-17-2010, 10:12
Лелее ,, не се сърди ,обаче ми стана смешно като прочетох тва ,че я е шибнало по главата :D Толкова ,че чак го сложих в подписа ми ( ще го махна ,ако има проблем ) Таа така :D Обясни на вашите могат да помогнат някакси ,а ти на баба ти не си ли обяснил ,че ти е писнало да обвинява все теб и вечно ти патиш ? :?
XheroineX
09-17-2010, 11:59
Аз я псувам...и какво :booooomb:
Тя правеше същото с брат ми, викаше му. Като на мен. Ту а прибирането в 12, ту за компа и тн.
mlakniwe2
09-17-2010, 15:35
аве оставете възрастните хора и недейте им обръща внимание-просто вече са стари и ние ще станем като тях-и мойта баба много мърмори, но хич не и обръщам внимание
Моята баба е много добричка, но е много консервативна.. Понеже живеят с дяядо ми на 50 метра от нас, а стената, която е към тях е остъклена цялата и всичко се вижда.. тва е мойта стая и като види, че свето до към 3-4 през ноща веднага ми звани и ми вика да лягам, а сутринта се оплаква на наще! :-x Попринцип е добра, но понякога ме дразни ужасно.. :?
HotHeaded
10-18-2010, 19:23
И мойта баба е много добра,но си спомням когато и показах пиърса ми.Казвам й "Бабо,седни" ии тя седна.Казах и "Направих си пирсинг" ии тя почна да ми оглежда лицето :D Аз..си дигнах потника (пиърса ми е на пъпа ) :D и..тя вика "Боже,Боже..ЗАЩО го направи..Боже ще получа удар " :lol: :lol: :lol: Аз само викам "Спокойно,спокойно,нищо ми няма " :lol: Забавно беше..нямам търпение да видя реакцията и когато си направя втория (след няколко дни ) :D ахаха :D
NqmamQbawka
10-18-2010, 19:54
Умори я. Така и така й вярват, че постоянно се опитваш да я убиеш.
Слава богу не съм единствен :D
+1
GossipGirl89
10-18-2010, 21:24
Бабите и дядовците са си такива. :)
И мойте се бая консервативни ама си ги обичам и просто не им обръщам внимание. Мама ми е казала като ми говорят нещо да се правя, че слушам и после пак ди са направя тва, което съм си наумила :D
SmilezZz
10-19-2010, 06:56
Преди и аз имах проблеми с едната си баба...
Ама не съм й мълчала...Карахме се,крещихме и
най-накрая обясних на нашите как стоят нещата
и проблемите се оправиха...Сега даже не смее да ми
каже да отида до магазина 8-)
Моята баба пък е готина и като се видим редовно ме спонсорира. :D
И моите баби са така. :D
pifiella
10-19-2010, 21:04
Моята баба (на майка ми)е най-добрият човек на света!Страхотна жена,която във всеки един момент мисли за мен и за сестра ми.Помагала ние е в най-трудните моменти!Много си я обичам!Случвало се е тя да няма и да дава на нас.А другата ми баба е ужасна...Всеки ден умира,всеки ден прави интриги.Като ни види и почва да кашля и да получава инсулти,инфаркти и пристапи.Просто си е сбъркала професията-трябвало е да стане актриса.Взима огромна пенсия и въпреки това само се оплаква,че няма пари,че пак тока е бил 200 лева от моя компютър,а не от тва че спи на пуснат телевизор...
Ами кво да обеснявам и аз съм като вас.
st3finka
10-31-2010, 14:40
Мойта баба си е много добричка.Много си я обичкам ;P Супер баба си имам xD..Надявам се някога да се разбереш с баба ти..Кажи и да спре да се превзема и и кажи че понякога малко преувеличава :D .. :)
beyonce2121
11-03-2010, 16:56
Спокойно браат! И аз съм така!
Едните ми баба и дядо са просто страхотни.Разбира се имат и някои стари възгледи ама дядо ми само да му обясня нещо на компа или на телефона веднага чатва.Праща си блутот разни неща,аб всичко.Много са модерни.
Ама другата ми баба е боце опази.Само ме следи като бебе,абе за нея много има да се пише. :D
gotinataaaa
11-04-2010, 16:26
Ох и аз имам същата баба. Такава фантазия има, че просто не е истина, а най-лошото е, че всички на нея ще вярват. Ама естествено на кой да вярват на бабата с "доброто възпитание" или на тинейджърката (от новините яко им промиват мозъците и естествено дъртите ме слагат под общ знаменател с ликетата дето се друсът). Явно в днешно време не стига да си с добри оценки, добро възпитание и да слушаш...явно каквото и да правим все ние ще сме виновни. На мен лично толкова от фантазиите на баба ми ми стигат и мисля да се изнеса и този път като ми се обади със сълзи на очите и почне да ми обяснява колко много ме обича, как аз съм и първата внучка и как и липсвам просто този път няма да се хвана отново и няма пак да се върна у нас.
:o все едно пишеш за мене и моята баба само разправя едни на нашите и естествено те вярват на нея :shock:
petinkataaa
11-04-2010, 18:14
аа моята бива,кефи си ме 8-)
ама другатааааааааааааааааааа аа е ужас,като чуя,че ще идва и се разболявам :x
Аз имам една баба само. На другата й викам, че е вещица, щото е пълното олицетворение на дявола :) най - смотаното и смръдливо същество на света. Само гледа кой да прокълне и как да извика линейка за да се оплаче на докторите, че била много болна! Болна ли, мръсната й ку*ка си е много добре, ама обича да я съжаляват. Умира си на кеф да я съжаляват! Мръсна вещица :-x :-x :-x :-x :-x :-x
dancho717
11-30-2010, 21:27
Едните ми баба и дядо (на майка ми) са най-добрите на света!! Понеже се занимавам с планинско колоездене,а колелото ми беше боклук аз си събирах пари за ново.Колелото струва 2.000,но аз бях събрал само 1.000.Когато се бяхме събрали цялото семейство споменах за колелото,а дядо ми каза,че на другия ден иска да ме заведе да види кое му струвало толкова пари.Отначалото не се усетих.Майка ми беше дала спестяванията ми на него.След като отидохме в магазина и той каза,че не си струва парите и аз се разочаровах естествено.Той каза да отида в колата,защото беше зима,а бях без яке.Той каза,че ще ходи до магазина да купи хляб,а всъщност е купил колелото.Аз си бях пуснал музика в колата и си гледах колите,които минаваха.По едно време се отвори задната врата обърнах се,но не видях колелото и пак погледнах напред.След 10тина секунди нещо изклопа отзад обърнах се и какво да видя :shock: :shock: :shock: 8) :grin: Колелоооо :grin: .Купували са ми каквото пожелая,естествено не ги обичам само заради това,че ми угаждат,а заради това,че са много добри хора :)
Ох аз мойта баба много си я обичам обаче има такива странни разбирания и толкова параноична, че на моменти ми иде да я удара с нещо :D Напоследък само се караме, а тя ми разправя, че съм и съкращавала живота :?
++ .. на всичкото отгоре живея при нея ... :-o
Simeon15
02-24-2011, 18:30
Моите баби са много добри и двете. Позволяват ми да си седя до колкото искам. :grin: :grin: и многооо често спонсорират ;).
Иначе по темата : Хммм странна баба ,а това с хляба просто ме уби. :D
shugababe112
02-24-2011, 20:49
Ох едната ми баба е готина,не ми се меси много много,но другата горката така се притеснява за всяко нещо,че ме искарва извън релси.Ама така са старите хора за тях всичко е опасно...
puppynka
02-25-2011, 10:00
О, много са бабите, които постоянно преувеличават. Ти им обясняваш нещо, а те си знаят тяхната и това е. Понякога си мисля, че искат повече внимание, затова влизат в някакви филми. Но все пак трябва да имаме респект към тях.
BaffaLsc
02-26-2011, 13:53
Темата е стара..
Не знам моята баба в кой век живее :( Толкова е досадна и кат земе да си измисля пред наще и ми иде да я грамна :booooomb:
tanch3t093
02-27-2011, 23:42
Ооо като бях по-малка много ме контролираха, ама и аз им се връзвах. Сега нищо не могат да ми кажат, по простата причина, че вече не ги слушам ... И спряха. Иначе постоянно - няма да излизаш, това ще правиш, онова ще правиш ... Да бе, да!
Dimchobg
02-28-2011, 14:05
Аз като малък много не харесвах баба си но пак я обичах много ме дразнеше даже веднъж като бях много хиперактивен тя даже взе че ме завърза за крака на масата но сега се преместих в центъра и си живея живот без забрани :grin: :grin: :grin:
BaffaLsc
02-28-2011, 14:27
Аз пък много си харесвам и двете баби, нищо, че едната я виждам за 2 години веднъж.. но другата си ми е адски печена и добра..
BaffaLsc
02-28-2011, 14:27
Аз пък много си харесвам и двете баби, нищо, че едната я виждам за 2 години веднъж.. но другата си ми е адски печена и добра..
olele kato pro4etoh komentarite se yspoih misleh 4e sam edinstvenata s takava baba.mn q obi4kam NO taka mi vdiga nervite 4e ako se ispuskah vseki put v koito me nervira nama6e da ostanat zdravi mebeli vku6ti. A KATO PO4NE S TEMITE ZA MOM4ETA I TAKIVA RABOTI MI IDVA DA SE HVURLQ PREZ BALKONA :grin:
И двете ми баби са супер :) И дядовците :) А за твоята : обясняваш на вашите и си правиш каквото искаш =)
ch0c0late44
03-02-2011, 18:21
Нашите пък знаят ква е баба ми, и затова ми казват да си правя квото искам и да не и обръщам внимание... :D
+ :D