PDA

View Full Version : ЕЕ така се прави !!!!

SharkBg
09-15-2010, 12:48
http://vbox7.com/play:d8869749 Шапка му свалям на момчето...

BaffaLsc
09-15-2010, 12:55
:lol: Тоя клип много радва !

Sh@d0w
09-15-2010, 13:16
Евала на пича,шапка му свалям.

Бтв това е даскалото което миналата година завърших 8)

OneGuy
09-15-2010, 13:18
Ако се пусне и анкета колко от нашия сайт биха го направили ...

GD
09-15-2010, 13:21
Хаха наистина евала на смелия пич браво ама много радва клипчето ;)

Sh@d0w
09-15-2010, 13:29
Ако се пусне и анкета колко от нашия сайт биха го направили ...

Правил съм го,само че не пред толкова много хора :)

Затова му правя евала на пича,че се е престрашил.Явно момичето наистина си заслужава.

Biskfitka
09-15-2010, 13:35
Моя ако направи нещо такова ще го изям! Толкова сладкоооо :Д чак на мен ми стана хубаво :Д
:-) :-) :-) :-)

dimitar_ak
09-15-2010, 13:37
Страхотен! Само суперлативи за тази смелост

a1a2b3v
09-15-2010, 13:50
Иска се доста смелост, евала на момчето!

annayordanova
09-15-2010, 14:07
малеее много е мило това супер.... и аз искам някой да ме изненада по този начин!!! голям жест бравоо :-)

kloely
09-15-2010, 14:14
Голяма смелост му е трябвала на момчето. Евала!

GD
09-15-2010, 14:16
Голяма смелост му е трябвала на момчето. Евала!

Да но и крие своите рискове, като имаш предвид че може да не се появи момичето и плюс това запознанство по интренет.Но браво за смелостта на момчето. ;)

OneGuy
09-15-2010, 14:22
То точно за това много малко момичета заслужават това ... Ако не се появи ... а е била там ... е супер унизително за нея ... а и пича ще се почувства наистина ужасно ... и заради постъпката и ... и заради това че се е изложил пред всички

Smrazqvashta
09-15-2010, 14:36
На мен не ми се нрави този жест от негова страна. :-| :(

OneGuy
09-15-2010, 14:41
На мен не ми се нрави този жест от негова страна. :-| :(

И не би те размекнало?А на колко години си?

Smrazqvashta
09-15-2010, 14:44
И не би те размекнало?А на колко години си?

Не мисля, че би ме размекнало. Не и този начин за изразяване на чувства. На 20 съм.

fungus
09-15-2010, 15:58
супер тъпо. по-яко щеще да е, ако тя беше излезнала и казала "оо пепи, искам да сме само приятели. проблема не е в теб"

немаше ли да е шоу 8-)

gabi_94
09-15-2010, 17:24
Лелелелеле, направо без думи останах като гледах клипа още като отворих тийнпроблем. :smt038 :smt038 :smt038 Браво на пича, евала му за постъпката. Ако някой направи подобно нещо за мен адски ще ме е срам, но ще си умра от кеф ако го харесвам. Ех, жалко че адски малко момчета биха направили подобно нещо.

OneGuy
09-15-2010, 17:26
Лелелелеле, направо без думи останах като гледах клипа още като отворих тийнпроблем. :smt038 :smt038 :smt038 Браво на пича, евала му за постъпката. Ако някой направи подобно нещо за мен адски ще ме е срам, но ще си умра от кеф ако го харесвам. Ех, жалко че адски малко момчета биха направили подобно нещо.

Ако имаше момичета които да се доказват, че заслужават такива изявления ... щеше и момчета да има които да го правят .... като под никакъв признак не защитавам мъжката солидарност ... просто съм на мнение че броя утрепки при момичетата са повече от колкото броя утрепки при момчетата

gabi_94
09-15-2010, 17:38

Ако имаше момичета които да се доказват, че заслужават такива изявления ... щеше и момчета да има които да го правят .... като под никакъв признак не защитавам мъжката солидарност ... просто съм на мнение че броя утрепки при момичетата са повече от колкото броя утрепки при момчетата

Да, прав си. Така е. И все пак мисля, че има доста момичета, които го заслужават. :)

mArMaLaDkA
09-15-2010, 17:41
МразиМ показността обикновено, ама щом дори на мен ми стана мило, докато гледах клипа... Момчето има супер приятното чувство за хумор и още по-приятния глас, и най-вече - смелостта да излезе пред толкова много хора с риск да го "целят с развалени яйца, моркови и с каквото друго целят" и Тина, която е "много красива, много умна и много хубава", да се окаже крайно несимпатична, глупава и неблагодарна. 8-) Изобщо, много приятно ми стана, ше кажеш, че все едно на мен са ми го направили днес. 8-) Да се обичат и разбират, и дъълго да помнят запознанството си, 'щото само по себе си е уникално. Да отидеш в училището, в което уж учи момичето на мечтите ти, да се изправиш пред всички и да си кажеш, квото ти е на сърцето... Супер съм впечатлена, евала!

ned0stupna
09-15-2010, 17:49
Лелеее , колко е мило . :smt055
Браво,такива като него в днешно време са рядкост за жалост. :?

soul1199
09-15-2010, 19:40
да,знам го клипа,много му се накефих на момчето :)

PyCoKoCkA93
09-15-2010, 19:45
У-у-уникално :grin: :grin: ЕВАЛА с огромни букви на пича!!!Евала за чувството за хумор,за смелостта да се изправи пред толкова хора,за да извика момичето си :) Супер мил жест и,ако тази не го оцени трябва да е пълен боклук..Ще си я спомнят тая случка цял живот :)

sundayy
09-15-2010, 20:06
Това е повече от прекрасно! Момчето е много смело и ако някой ми направи подобна изненада, дори не знам дали бих могла да реагирам адекватно. А момичето е истинска късметлийка, дано да са заедно дълго време :grin:

tuzaro
09-15-2010, 20:15
според мене е идиот майна

OneGuy
09-15-2010, 20:19
Тузаро майна ... ти нямаш кураж да направиш такова нещо ... виж мацките как му се кефят на пича ...

По темата чудесно е ако си заслужава да го направиш за някой

tuzaro
09-15-2010, 20:29
естествено че няма да го направя, щото все пак имам някакво самоуважение и изграден авторитет пред хората.
Той я познава от няколко дена майна, че даже и по интернет, кое му е чудесното само не се сещам... някъв болен мозък майна. и не стига че излага себе си ми излага и момичето което ше го скъсат от бъзик в даскало.

valdesbg
09-15-2010, 20:42
Тузи недей, майна. ЩЕ те изядат ей сега с парцалите.

Иначе бравос на момъка. Аз също бих направил подобно нещо. Само диря девойката :)

Наречете го както си искате - смелост, кураж, сила, борбеност, оригиналност,... факта е че момчето заявява какво иска ясно и разбираемо - очевидно въпросната Тина, при това по много интересен начин. И само заради това заслужава тя да го нагушка, нацелува и прочее.

Да не пропуснем факта че намомчето явно не му представлява пробелм да си говори пред хора, т.е. това не е поза.

Да попитам - ако го замерят с яйцаи моркови и други - какво от това? Ако Тина се окаже най-задръстената кифла с повече комплекси отколкото пребито, бездомно куче, не-яло от три седмици - какво от това?

Това ли е най-важното в случая? Ясно личи че момчето искрено се забавлява отслучката и крайниярезултат нее определящ затова. Дори и да го бяха насинили с моркови и зелки, той пак щеше да е доволен :) Дори и Тина да не беше се появила - той отново щеше да е доволен. И 100 % след като си тръгне, някое друго момиче щеше да го заговори и да му каже, колко очарована е била от неговото държание. И ето ти нова възможност.

И тъй :)

Важното, освен крайния резултат, е да се забавляваш докато правиш нещо. А на момчето му личеше че прави точно това. Доколкото видях в профила на момичето - тя също е била очарована.

Браво на младежите!

teenems
09-15-2010, 20:47
Супер сладурско..да му имам смелостта на пича :)

estrellademar
09-15-2010, 20:48
Браво ! :grin:

RoSKo0o0
09-15-2010, 20:51
...

tuzaro
09-15-2010, 20:51
и аз все още не мога да го разбера... на кое му се кефите майна, че е излезнал пред едно даскало и е искал да се запознае с момиче от интернет??? Ами тея пендели дето се обясняват в Море от любов пред цяла България начи трябва да са богове....
Представете си тоя щом по нормалния начин не мое да си фане гаже кви жертви прави....

umri
09-15-2010, 20:59
Имам топките да направя такова нещо, но съм прекалено сигурен, че няма да бъде оценено и след това ще ме е яд, ама много яд. Дали ще го огрее обаче...

Верно трябва да си малко луд да го направиш това нещо. Евалата му правя за куража и непукизма, че чак и забавен беше. Лошо, че няма да го огрее, а на оная рейтинга неимоверно и се вдига.

XTREMEFREERIDE
09-16-2010, 06:49
Браво на момчето,за емоцията,която е подарило на момичето. Направо скрива шапката на много други мъжки..няма да продължавам.

MaLkaTa_LaDy
09-16-2010, 07:08
Аххх, лелее... tuzaro тука е прав! :D
Момчето я познава от "няколко дена" и са се зопазнали по интернет. Просто мозъка не ми го побира от къде тази любов към някого, когото дори не познава! И всичката тази показнос.... о, абе не ми е по вкуса. Иначе браво за смелостта, настина.