PDA

View Full Version : Обичам те... Не те обичам...

BrokenInnocence
09-16-2010, 17:34
Правя лично проучване. Случвало ли ви се е да кажете на някой, че не го обичате, гледайки го в очите, въпреки, че всъщност имате чувства към него? Защо? Интересно ми е какво може да накара един човек, който обича друг човек да го погледне и да му каже "Аз не те обичам." Случвала ли ви се е обратната ситуация? Някой да ви го каже, но да знаете, че още ви обича? Защо сте били толкова сигурни, че действително все още ви е обичал?

PullMeCloser
09-16-2010, 17:37
Ами веднъж с моя човек се бяхме скарали много жестоко и аз се разкрещях,че не го обичам. :D Отне ми месеци,за да го убедя,че тогава съм излъгала.Така и не разбрах дали ми повярва отново,но мисля,че успях.Определено беше грешка,дори не знам как ми хрумна да го кажа.

SteamLaB
09-16-2010, 17:37
На мен ми се е случвало да качвам на момиче, че не я обичам...
Защо ли ? Казвал съм го поради причината която много от вас я знаят, че само един от двамата има чуства към другия всъщност само аз я обичах и него казах със мисълта, че няма смисъл и няма да промена нищо ако кажа истината...

XheroineX
09-16-2010, 17:55
Много пъти...

unbreakabl3
09-16-2010, 18:01
На мен ми се е случвало, но той винаги знае, че не го мисля. Обикновено става като се скараме и след малко той ме пита примерно "Обичаш ли ме?" или "Не искаш ли вече да си с мен?" и аз му казвам "Не.", но си личи, че не е така..

sasha_90
09-16-2010, 18:02
Случвало ми се е да ми каже даден човек,че не ме харесва,но всъщност аз виждам обратното.

mechtaq_za_teb
09-17-2010, 08:02
Случвало ми се е. Казвала съм на вече бившия си приятел, че не го обичам в очите просто защото вече не виждах смисъл да продължавам да се боря за нас. Всичко беше отдавна приключило и всички грешки, които допуснахме ни разделяха. Обичах го.. обичам го, но той дори не заслужава да го знае. Предпочитам вече да го пазя в себе си, докато чувствата просто изчезнат, отколкото да играя ролята на негова занимавка за определено време.
Случвало ми се е и човек срещу мен да твърди, че вече не ме обича, но да съм сигурна, че е така.. Там нещата стояха така, че бяхме се разделиели, защото моите чувства ги нямапе, а той отричаше да има такива просто от гордост, но всичко останало показваше, че не е безразличен. Радвам се, че вече това отмина и изгладихме всичко, и лошите спомени са в миналото за разлика от горната ситуация, която ме мъчи отдавна.

kombarka
09-17-2010, 12:00
Казвала съм го. Защо? Мм.. За да излъжа себе си и защото знаех какво щеше да последва ако бях казала истината.

:?

ShtrudeL
09-17-2010, 13:05
Разбира се,че Щрудел може. Това са просто думи. Нали си го обичам.

Di
09-18-2010, 18:14
да,често го правя :)

soul1199
09-18-2010, 18:34
не съм го казвала,просто за6отo само на 1 човек съм казвала,че го обичам,но определено мога да го направя

DePutaMadre
09-18-2010, 18:47
Да , за което съжелявам страшно много #-o

alkoxolizmo_0
09-18-2010, 20:41
kazah go vedny6 prosto zashtoto tova beshe istinata.ot togava ne sym go kazvala zashtoto ne sym imala prichina..

RoSKo0o0
09-19-2010, 08:42
...

jabkaaa
09-19-2010, 13:48
Амиии нито съм го казвала,нито са ми го казвали.Бих го казала,ако отсрещната страна направи нещо гадно,нарушаващо принципите ми и ако видя,че момчето ще е по-щастливо ако не сме заедно и всичко е въпрос само на време :)

YouDontKnowMe
09-19-2010, 14:04
Казвала съм го , на инат .
На мен не са ми го казвали.

sladur4etyYy
09-19-2010, 15:59
случвало се е да ми казват не точно в прав текст ''не те обичам'', ама да ми обясняват неща, от които в крайна сметка точно това излиза. сигурна съм, че не беше вярно. усещам, когато ме лъжат, а и той го каза, защото беше наранен, но така или иначе не ме интересува, момчето не си струваше.

Hilary_
09-19-2010, 16:42
От моя гледна точка не се е случвало .. казвала съм други неща, които не съм мислила, но "не те обичам" е прекалено сериозно, за да си позволя да излъжа ..

.. но пък ми се е случвало обратното .. :?
(макар и да знаех, че е друга истината)

PyCoKoCkA93
09-19-2010, 19:54
Аз съм прям човек и си казвам това,което мисля...Ако обичам казвам "Да,обичам те",а ако не си казвам "Не,не те обичам"...Просто е :D Не ми е нужно в момент на яд да говоря глупости,защото съм се научила да си меря приказките,а пък да го кажа от гордост ще стане точно..НИКОГА!За мен гордостта на един човек се изразява само в нежеланието му да признае собствените си грешки пред себе си и е наложителна само,когато сме в правото си...Просто си казвайте истината-не е сложно :D