Влез

View Full Version : Проблем с гаджето на най-добрата ми приятелка

guest2
09-16-2010, 18:04
Здравейте.
Не съм сигурен, че това е подходящият раздел, но май ще да е това :)
Значи, имам една много добра приятелка от 4-5 години, много често сме заедно и се държим много свободно - гушкаме се, целуваме се по устата... Да поясня, че съм момче :D

Тя обаче от около 5-6 месеца има гадже, с което ходят много сериозно. С мене той се държи много свободно и приятелски, но от други мои приятели, които са и негови такива разбирам, че се дразни или не е това точната дума. В смисъл ревнува гаджето си от мен. Иска по-рядко да сме заедно, да не седим само двамата на кафе, винаги тя да му казва къде и за колко време отиваме... Аз преди около месец му обясних, че с нея от 5 години се държим така и това не бива да го притеснява - аз имам гадже, тя също.

За първи път ми се случва това, а за тези години доста гаджета съм имал и то без никакви проблеми от тяхна страна за това мое отношение. А май по-нормално е момиче да ме ревнува, защото приятелката ми определено не е за изпускане.

Очаквам съвети ако сте имали тоя проблем.
Мерси :)

MaLkaTa_LaDy
09-16-2010, 18:10
Ахх... малко си сбъркан. :lol: Принципно не че има лошо, ама в твоя случай не ти помага. :razz:
Спри да се целуваш с най-добрата си приятелка, освен ако не си гей, тогава няма да има проблеми сигурно.

sasha_90
09-16-2010, 18:11
Изобщо не го разбирам такъв вид отношения.Хем си имаш гадже,а в същото време имаш приятелка,с която се прегръщате и целувате по устата.Не удобрявам такива отношения,явно гаджето на приятелката ти също.

unbreakabl3
09-16-2010, 18:12
В това няма нищо странно. Лично аз познавам едно момиче и момче, най-добри приятели, които също го правят. (Не с език, разбира се, а вярвам, че и автора това има предвид.) Той си има гадже, тя е влюбена в друго момче, така че.. Няма лошо. (Не че аз бих се целувала с най-добрия ми приятел.) Но поне не го прави пред гаджето й.. Който и да е, няма да му е много приятно..

guest2
09-16-2010, 18:13
Неее :D В смисъл случвало се е, не че всеки ден се целуваме. Не съм го обяснил правилно, ама мисълта ми е, че се държим малко по-свободно от обикновени приятели а към нея други чувства освен приятелски нямам. А и гей не съм :D

sasha_90
09-16-2010, 18:16
Неее :D В смисъл случвало се е, не че всеки ден се целуваме. Не съм го обяснил правилно, ама мисълта ми е, че се държим малко по-свободно от обикновени приятели а към нея други чувства освен приятелски нямам. А и гей не съм :D
Тогава спри да я целуваш и от време на време.Че като гледам гаджето й е ревниво.Да не им развалиш отношенията...

guest2
09-16-2010, 18:16
Нещо май не се разбрахме :D
Пред него нищо не сме правили, а и целувките както казах се случват рядко и чисто приятелски. Даже от както е с него не си спомням дали и веднъж е било, а и в повечето случаи тя е инициаторката!
Забравяме за целувките, кажете вие имате ли проблеми с гаджетата на най-добрите си приятелки ( и приятели може) :)
АЗ съм виновен че май не се изказах правилно в началото

sasha_90
09-16-2010, 18:19
Нещо май не се разбрахме :D
Пред него нищо не сме правили, а и целувките както казах се случват рядко и чисто приятелски. Даже от както е с него не си спомням дали и веднъж е било, а и в повечето случаи тя е инициаторката!
Забравяме за целувките, кажете вие имате ли проблеми с гаджетата на най-добрите си приятелки ( и приятели може) :)
АЗ съм виновен че май не се изказах правилно в началото
Значи тя те целува.Кажи по-рано.А аз помислих,че ти.
Недей да се успокояваш с "ние не пред него и отдавна не сме".То само един път ще се случи там където нетрябва и ще стане една...

guest2
09-16-2010, 18:21
Е ако тя е виновна и ми налети... Не съм виновен, но едва ли. Проблемът е главно в това, че на него му пречи, че почти постоянно сме заедно (когато не е с него е с мен). Целувките ги споменах просто та да опиша малко по-подробно отношенията. А момчето го познавам доста отдавна, така че не е нещо лично към мене май... :)

unbreakabl3
09-16-2010, 18:25
Аз нямам такива проблеми, защото с моичкия си имаме общ най-добър приятел! :D Макар че понякога, ако му откажа нещо, ми е казвал "Сега, ако той те питаше, щеше да се съгласиш..", но знам, че го казва по-скоро на шега.. Той знае, че между мен и моя най-добър приятел освен приятелство друго не е имало и няма и да има..!

А нейното гадже, ако наистина я обича и й вярва, не би трябвало да има проблем с теб.. ;)

guest2
09-16-2010, 18:27
Ами и между нас нищо не е имало и няма да има. Поне за мен, а май и според нея. А и аз това се чудя, той знае, че с нея сме приятели отдавна и то много добри, така че изобщо не знам какъв е проблемът.

unbreakabl3
09-16-2010, 18:30
Според мен, пробвай да се сприятелиш с него.. Можеш да му даваш съвети примерно, когато се скарат или нещо такова.. Ти много добре я познаваш, предполагам, и би могъл да си му много ценен, ама още не го е осъзнал.. 8-)

guest2
09-16-2010, 18:33
Не знам... С него се познаваме дори преди тя да се запознае с него. Не сме много близки били де, но си говорехме общи неща като се засечем. И аз мисля, че мога да съм му полезен, защото я познавам по-отдавна отколкото той, но той не го е разбрал още. А аз приялтеството си с нея няма да развалям, нито това с него :)

MaLkaTa_LaDy
09-16-2010, 18:33
Този проблем не трябва ли тя да си го реши? В смисъл, че проблема не е твой, ти можеш само малко да и помогнеш.

А аз не виждам причина за ревност от негова страна, щом когато не е с него е с теб. Ако беше "когато не е с теб, е с него" тогава щеше да е различно.

guest2
09-16-2010, 18:35
Ако тя ми каже, че има някакъв проблем, тогава ако трябва ще променим нещо. Но определено вече повече време прекарва с него. И с неговите приятели излизат, а аз с тях не съм близък, ама това е нормалнп :)

djipsito
09-16-2010, 19:47
Остави тя да го реши тоя проблем...
Ако пича дойде при тебе и ти каже така и така не ме кефи тва и онова, му обясни, че ако си искал да имаш нещо повече с нея си щял да действаш преди да се е появил той... и толкова, смятам че ще разбере...

tuzaro
09-16-2010, 19:49
аз ако съм майна ше ти изкърта главата чесно.

Nakadah
09-16-2010, 20:52
Вие 2-мцата още не сте си легнали а?

YouDontKnowMe
09-16-2010, 20:55
Приятелката ти си го е насадила един .. Да се оправят, ти нищо не можеш да направиш .

PyCoKoCkA93
09-16-2010, 20:55
Имат си по-освободени приятелски отношения,к'во толкова?Само гледай да не го правиш пред нейния,че явно е доста ревнив...Щом и двамата си имате гаджета не виждам нищо лошо,че чат пат сте се целували по устата-е,светът се свърши сигурно :D Обясни му пак и на пича к'ви са ви чувствата и,че си държиш на гаджето и тя да направи същото и малко от малко трябва да се поуспокои ревнивеца :D

Nakadah
09-16-2010, 20:57
^^ Голем прас че приятеля ти спи с още 3-4 момичета... Все пак сме в 21-ви век и нещата са по разкрепостени. Нали така ? :)

guest2
09-17-2010, 07:01
Благодаря ви за отговорите :)

mynichka
09-17-2010, 07:41
Аз също не виждам нищо странно в това, аз самата също целувам най- добрия си приятел по устата, гушкам го и не виждам проблем. Говорила съм на тая тема с гаджето ми и той няма никакви основания да ревнува и не се дразни от тези неща. Както аз, така и най- добрия ми приятел си имаме вече доста дълги и сполучливи връзки.

fenofhouse
09-18-2010, 13:53
и аз сам имал такав проблем просто му кажи че не харесваш гаджето му :D :D и ако я обича тва няма да е проблем 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :smt023

RoSKo0o0
09-18-2010, 14:02
Когато прочетох темата ти ми изникна един въпрос : Гаджето ти мъж ли е?

guest2
09-18-2010, 16:42
Много си оригинален 8) предполагам е същия пол като твоето ;)
И btw не очаквах да е толкова странно, като гледам много от тук го правят с най-добрите си приятели/приятелки