- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с гаджето на най-добрата ми приятелка
Здравейте.
Не съм сигурен, че това е подходящият раздел, но май ще да е това
Значи, имам една много добра приятелка от 4-5 години, много често сме заедно и се държим много свободно - гушкаме се, целуваме се по устата... Да поясня, че съм момче
Тя обаче от около 5-6 месеца има гадже, с което ходят много сериозно. С мене той се държи много свободно и приятелски, но от други мои приятели, които са и негови такива разбирам, че се дразни или не е това точната дума. В смисъл ревнува гаджето си от мен. Иска по-рядко да сме заедно, да не седим само двамата на кафе, винаги тя да му казва къде и за колко време отиваме... Аз преди около месец му обясних, че с нея от 5 години се държим така и това не бива да го притеснява - аз имам гадже, тя също.
За първи път ми се случва това, а за тези години доста гаджета съм имал и то без никакви проблеми от тяхна страна за това мое отношение. А май по-нормално е момиче да ме ревнува, защото приятелката ми определено не е за изпускане.
Очаквам съвети ако сте имали тоя проблем.
Мерси![]()
Ахх... малко си сбъркан.Принципно не че има лошо, ама в твоя случай не ти помага.
![]()
Спри да се целуваш с най-добрата си приятелка, освен ако не си гей, тогава няма да има проблеми сигурно.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Изобщо не го разбирам такъв вид отношения.Хем си имаш гадже,а в същото време имаш приятелка,с която се прегръщате и целувате по устата.Не удобрявам такива отношения,явно гаджето на приятелката ти също.
В това няма нищо странно. Лично аз познавам едно момиче и момче, най-добри приятели, които също го правят. (Не с език, разбира се, а вярвам, че и автора това има предвид.) Той си има гадже, тя е влюбена в друго момче, така че.. Няма лошо. (Не че аз бих се целувала с най-добрия ми приятел.) Но поне не го прави пред гаджето й.. Който и да е, няма да му е много приятно..
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
НеееВ смисъл случвало се е, не че всеки ден се целуваме. Не съм го обяснил правилно, ама мисълта ми е, че се държим малко по-свободно от обикновени приятели а към нея други чувства освен приятелски нямам. А и гей не съм
![]()
Тогава спри да я целуваш и от време на време.Че като гледам гаджето й е ревниво.Да не им развалиш отношенията...Първоначално написано от guest2
Нещо май не се разбрахме
Пред него нищо не сме правили, а и целувките както казах се случват рядко и чисто приятелски. Даже от както е с него не си спомням дали и веднъж е било, а и в повечето случаи тя е инициаторката!
Забравяме за целувките, кажете вие имате ли проблеми с гаджетата на най-добрите си приятелки ( и приятели може)![]()
АЗ съм виновен че май не се изказах правилно в началото
Значи тя те целува.Кажи по-рано.А аз помислих,че ти.Първоначално написано от guest2
Недей да се успокояваш с "ние не пред него и отдавна не сме".То само един път ще се случи там където нетрябва и ще стане една...
Е ако тя е виновна и ми налети... Не съм виновен, но едва ли. Проблемът е главно в това, че на него му пречи, че почти постоянно сме заедно (когато не е с него е с мен). Целувките ги споменах просто та да опиша малко по-подробно отношенията. А момчето го познавам доста отдавна, така че не е нещо лично към мене май...![]()
Аз нямам такива проблеми, защото с моичкия си имаме общ най-добър приятел!Макар че понякога, ако му откажа нещо, ми е казвал "Сега, ако той те питаше, щеше да се съгласиш..", но знам, че го казва по-скоро на шега.. Той знае, че между мен и моя най-добър приятел освен приятелство друго не е имало и няма и да има..!
А нейното гадже, ако наистина я обича и й вярва, не би трябвало да има проблем с теб..![]()
Ами и между нас нищо не е имало и няма да има. Поне за мен, а май и според нея. А и аз това се чудя, той знае, че с нея сме приятели отдавна и то много добри, така че изобщо не знам какъв е проблемът.
Според мен, пробвай да се сприятелиш с него.. Можеш да му даваш съвети примерно, когато се скарат или нещо такова.. Ти много добре я познаваш, предполагам, и би могъл да си му много ценен, ама още не го е осъзнал..![]()
Не знам... С него се познаваме дори преди тя да се запознае с него. Не сме много близки били де, но си говорехме общи неща като се засечем. И аз мисля, че мога да съм му полезен, защото я познавам по-отдавна отколкото той, но той не го е разбрал още. А аз приялтеството си с нея няма да развалям, нито това с него![]()
Този проблем не трябва ли тя да си го реши? В смисъл, че проблема не е твой, ти можеш само малко да и помогнеш.
А аз не виждам причина за ревност от негова страна, щом когато не е с него е с теб. Ако беше "когато не е с теб, е с него" тогава щеше да е различно.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ако тя ми каже, че има някакъв проблем, тогава ако трябва ще променим нещо. Но определено вече повече време прекарва с него. И с неговите приятели излизат, а аз с тях не съм близък, ама това е нормалнп![]()
Остави тя да го реши тоя проблем...
Ако пича дойде при тебе и ти каже така и така не ме кефи тва и онова, му обясни, че ако си искал да имаш нещо повече с нея си щял да действаш преди да се е появил той... и толкова, смятам че ще разбере...
аз ако съм майна ше ти изкърта главата чесно.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Вие 2-мцата още не сте си легнали а?
Приятелката ти си го е насадила един .. Да се оправят, ти нищо не можеш да направиш .
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Имат си по-освободени приятелски отношения,к'во толкова?Само гледай да не го правиш пред нейния,че явно е доста ревнив...Щом и двамата си имате гаджета не виждам нищо лошо,че чат пат сте се целували по устата-е,светът се свърши сигурноОбясни му пак и на пича к'ви са ви чувствата и,че си държиш на гаджето и тя да направи същото и малко от малко трябва да се поуспокои ревнивеца
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
^^ Голем прас че приятеля ти спи с още 3-4 момичета... Все пак сме в 21-ви век и нещата са по разкрепостени. Нали така ?![]()
Благодаря ви за отговорите![]()
Аз също не виждам нищо странно в това, аз самата също целувам най- добрия си приятел по устата, гушкам го и не виждам проблем. Говорила съм на тая тема с гаджето ми и той няма никакви основания да ревнува и не се дразни от тези неща. Както аз, така и най- добрия ми приятел си имаме вече доста дълги и сполучливи връзки.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
и аз сам имал такав проблем просто му кажи че не харесваш гаджето му![]()
и ако я обича тва няма да е проблем
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато прочетох темата ти ми изникна един въпрос : Гаджето ти мъж ли е?