Влез

View Full Version : Имам проблеми с оранизма-възможно ли е да е на нервна почва?

milenkaaa
09-17-2010, 07:48
Имам един въпрос...
От седмица, а може и пожече, страдам от безсъние.Преди няколко дни ми дойде цикъла със страшни болки.Обичайно ми идва поне след 25-тия ден и въобще не ме боли, сега бяха минали едва 16 дни.Когато станах (бях спала час и половина) ми беше паднало кръвното, главата почна да ми бучи,направо щях да припадна. На всичкото отгоре се гърчех от болки и имах разтройство. През деня намах проблем и мислех че съм се оправила. Следващите дни продължавах да не заспивам, а ако заспя, значи сам ааадски изморена.Обаче поне през ден продължавам да имам разтройство и главата ме наболява от време на време...
Опитвам се да спазвам ограничен режим- ям предимно плодове и зеленчуци, пия допълнително витамини, не ям мазни храни.
През деня продължавам да се чувствам изморена, а вечер не заспивам...
В крайна сметка реших, че всичко това е от нерви, понеже миналите дни имах доста проблеми с гаджето си и (все още) с нашите и им оттагавам големи емоции.. Опитвам се да си пазя организма, обаче все още имам проблеми с червата и се чувствам изтощена.
Ако проблемите са от стрес-как да ги реша най-удачно? .. ;/

Sigrina
09-17-2010, 08:22
Просто намаляваш максимално фактора стрес :)
Плодовете и зеленчуците са много полезни, но не може само на това да се кара. Освен това повечето от тях имат обелки и когато имаш проблеми със стомаха те го дразнят. Пробвай 2-3 дни да хапваш препечен хляб със сиренце, сварен ориз, картофи - сварени, печени или на пюре. Пий достатъчно вода, защото от разтройството се обезводняваш и гледай на нещата от хубавата страна. Ще имаш още много гаджета и гарантирам ти - след 5 години ще се чудиш как може толкова нерви за едно гадже... :)

darkPaladin
09-17-2010, 12:20
събота и неделя отиваш на вилата на село никакви телефони няждаш се като свиня наспиваш се като мечка за зимен сън разходка сред природата

и някакво любимо занимание

milenkaaa
09-17-2010, 19:59
Просто намаляваш максимално фактора стрес :)
Плодовете и зеленчуците са много полезни, но не може само на това да се кара. Освен това повечето от тях имат обелки и когато имаш проблеми със стомаха те го дразнят. Пробвай 2-3 дни да хапваш препечен хляб със сиренце, сварен ориз, картофи - сварени, печени или на пюре. Пий достатъчно вода, защото от разтройството се обезводняваш и гледай на нещата от хубавата страна. Ще имаш още много гаджета и гарантирам ти - след 5 години ще се чудиш как може толкова нерви за едно гадже... :)

Ами да, хапвам си от всичко, месце ориз и т.н. ,ям и препечен хляб със сиренце, както казваш имаенно да си щадя стомаха..Пия течности..
Дано до няколко дни престане цялата тая работа..Уш ми утихват нервите.. ха-ха..

milenkaaa
09-17-2010, 20:01
събота и неделя отиваш на вилата на село никакви телефони няждаш се като свиня наспиваш се като мечка за зимен сън разходка сред природата

и някакво любимо занимание

Адски добър съвет-от това имам нужда, но вмомента не е особено възможно..Ще гледам да се усамотя тези дни вкъщи, ще си чета книжки и ще спя..Ич не са ми ;д

baby7878
09-18-2010, 14:30
Намали стреса мила...така ще се справиш!Забавлявай се или стой на спокойствие :oops: