PDA

View Full Version : Писна ми!

OneInMillion
09-17-2010, 15:51
Здравейте!Аз съм момче на 16 от Русе.Имам много сериозен проблем!Половината ученици в училище ме мислят за гей!Няма нищо такова!Аз съм съвсем обикновено 16 годишно момче!Отличник съм -скромен !Не правя на никого нищо лошо!Съучениците от моя клас знаят че не съм такъв и нямам проблеми!Но другите.... Днес например си минавам в коридора и едни ми викат - Ей педер*с какво ме гледаш!-Писна ми да ме обиждат и тормозят!Не знам вече като тях ли трябва да стана идиот да си обръсна главата ии да си сложа 5 кила ланец!Тези хора съсдадоха комплекси в мен!Крия се за да не ме виждат защото ме обиждат!Не мога повече така!Помогнете ми !

wartus
09-17-2010, 16:19
Само не ставай ГЕЙ :D ем ко ти пука нека си викат...ще им писне

Grudi_SeXa
09-17-2010, 16:20
Ами дръж се и ти грубиянски с тях (отговаряй на нападките им). Или пък тотално ги игнорирай и се обгради с "твоя компания", с която да движиш из даскало.

OneInMillion
09-17-2010, 16:24
Гей няма да стана! :D А грубиянски не мога да се държа!Това не отговаря на възпитанието ми и на успехите ми!

Grudi_SeXa
09-17-2010, 16:25
Тогава ги игнорирай и "не им позволявай да създават комплекси у твоята възвишена личност".

SmilezZz
09-17-2010, 16:30
Тази реплика "Ей педерас,какво ме гледаш" я чух днес в коридора на новото ми даскало :shock: /От Русе съм/..
Та както и да е..Не им обръщай внимание и недей да се
криеш от тях..Нека те те мислят за каквото си искат,ти се знаеш,че не си такъв,нали ? Да не ти пука..
Има ги и такива тъпи индивиди,които гледат само как да обиждат другите,за да се почувстват нещо повече от тях..

OneInMillion
09-17-2010, 16:30
игнорирам ги 3 години............

Grudi_SeXa
09-17-2010, 16:31
игнорирам ги 3 години............
Значи ще устискаш поне още 2.

awerw
09-17-2010, 16:32
ами дръж се мъжки ся тряя намериш начин хем да си изкарваш оценки хем да те мислят за пич 8-)

programings
09-17-2010, 16:33
И на мене ми правиха така, ама не ме милсеха за гей, а за човек със малка ... нали сещате се! И после им писна и спряха! Абе тва са такива полуидиотчета, дето искат да се почустват нещо повече от тебе и да се "ДОКАЖАТ" пред компанията си от полуидиотчета, абе остави ги да си говорят каквото си искат, кво ти пука?!?

OneInMillion
09-17-2010, 16:41
На мен не ми пука!Обаче е кофти когато го правят пред познатите ми!

programings
09-17-2010, 16:44
И викаш от 3 години ти правят така?!?

OneInMillion
09-17-2010, 16:51
Ами те не са едни и същи ! Едните спрат... появяват се нови!! оофффффф :x

BlackSugar
09-17-2010, 16:52
Купи си чрно кожено яке, дънки с верига и си смени прическата... 8)
А да хвани си мацка и почнете да се натискате на публични места- ето това вече е безотказно (не че имам опит де, но така си мисля :D )

programings
09-17-2010, 17:02
100 % съм сигурен, че ти не си такъв, но както ти казах това са идиотчета, дето мозъка им има по 1 гънка, и няма какво друго за измислят!

OneInMillion
09-17-2010, 17:19
Купи си чрно кожено яке, дънки с верига и си смени прическата... 8)
А да хвани си мацка и почнете да се натискате на публични места- ето това вече е безотказно (не че имам опит де, но така си мисля :D ) имам такова обличам се що годе модерно прическата ми е яка......

lyfche
09-17-2010, 17:19
Както казаха по-горе,гледай да се разхождаш из даскало с твоя си компанийка.На мене така едни идиоти от съседния клас,които ИЗОБЩО не ме познаваха бяха решили,че съм сдухана ,защото са ме видяли един път да седя сама. :smt103 Изобщо не им обръщах внимание и те спряха.Ианче ги има такива идиоти само и само да се направят пред другите .. особено ако си тих и нищо не им казваш.И както каза не можеш да се държиш грубянски,ходи с приятели минавай покрай тях смей се,говори силно ИЗОБЩО ДА НЕ ТИ ПУКА.Е късмет. :)

xWandereRx
09-17-2010, 17:44
намери си гадже!?!

OneInMillion
09-17-2010, 18:02
намери си гадже!?!
И аз искам! Но не е толкова лесно... Любовта на сила не става! :o

programings
09-17-2010, 18:02
Същото ще е, такива идиотчета със една гънка на мозъка са като бясно куче - като захапе не пуска!

BloomF
09-17-2010, 18:10
На мен не ми пука!Обаче е кофти когато го правят пред познатите ми!

Ами покажи на познатите ти, че не ти пука. Когато тея кретени почнат да те обиждат ти се обърни и ги погледни усмихнат =)

MissNothing
09-17-2010, 18:50
Щом различни хора ти го казват, явно може и да има нещо в теб, което ги кара да мислят така. И под яка прическа и модерно облекло се надявам да нямаш предвид примепнали дънки, розова блузка и изправена коса тип Джо Джонас. Щото иначе кво се чудиш.
Ама се съмнявам де. Просто спри да им обръщаш внимание, като виждат,че не се дразниш ще спрат.
А колко са годишни тия, някак лапешка история ми звучи?

OneInMillion
09-17-2010, 19:20
Щом различни хора ти го казват, явно може и да има нещо в теб, което ги кара да мислят така. И под яка прическа и модерно облекло се надявам да нямаш предвид примепнали дънки, розова блузка и изправена коса тип Джо Джонас. Щото иначе кво се чудиш.
Ама се съмнявам де. Просто спри да им обръщаш внимание, като виждат,че не се дразниш ще спрат.
А колко са годишни тия, някак лапешка история ми звучи?
Розова блузка прилепнали дънки-НИКОГА! Прическата съвсем нормална правя я с вакса.... Не давам никакви поводи!писна ми от тях! 16-17 годишни са!В старото училище също ми се подиграваха!! Какво има в мен не знам! В даскало има момчета държат се като истински гейове а момичетата им се лепят а другите ги мислят за пичове!омръзна мии... не знам какво да правя! :(

MissNothing
09-17-2010, 19:45
Те тия дето им се лепят са някви долни Фй3шЪнчиТъЪъъЪ. Ами де да знам, се нещо трябва да ти има, щом не е дин лии дав са ти го казали. Настина май трябва да те видят с някое момчите, ама както каза не става от раз.

Ospi
09-17-2010, 22:56
Еми то днес хората си викат педераси. Поздравите им са: "Ко стаа ве гей?"
Може да си мислят,че си лесен за е*аване и да се възползват. Не да мислят че си п*дерас.

Sapunji
09-18-2010, 12:03
Постни си снимка да те видим пък ши ти каем дали си гей. :D :D :D

programings
09-18-2010, 13:07
Потърпи още няколко годинки! Няма какво да се занимаваш със такива идиотчета със по 1 гънка на мозъка!!!

m0nicca
09-18-2010, 13:44
emi prati snimka i shte ti kajem za kakwo stawash xD 8) 8) 8)

diksi
09-18-2010, 13:46
Може да имаш по женски маниери и за тва.. Почни да се обличаш по нормално (Защо го казвам ли, еми нали знаеш ``по дрехите посрещат, по ума изпращат``) И дай една снимка се пак да те видиме, защото нещо не ми е ясно как на нормално момче, по твоите думи, му викат гей?!

p0lina
09-18-2010, 15:44
Не им обръщай внимание като покажеш, че не ти пука след време така или иначе ще им омръзне - ще спрат. А тези, които казаха ' щи кажем дали си г*й ' или ' щи кажем за к'во ставаш ' извинете много, ама така го казвате сякаш потвърждавате, че е г*й или някакъв супер пропаднал .. или пък каквото ще да е. Ако не иска момчето няма да качи снимка.

bybit0o0
09-18-2010, 21:18
Намери си приятелка и се разходи по коридорите с нея под ръка и да видим на кого ще викат гей .. но нали знаеш ..когато някой иска да се заяжда с теб..ще намери хиляди кусури .. просто не им обръщай внимание и накрая ще разберат, че те са гейовете занимавайки се с теб и ще спрат !

GossipGirl89
09-18-2010, 21:43
Такива глупаци винаги е имало и ще има. И аз като бях учиничка в нашия клас имаше едни тъпаци дето постоянно се гавреха и обиждаха един друг съученик, който беше малко по-свитичък и скромен... Нищо не им правеше момчето ама те явно си избиваха комплексите върху него, мислейки, че по той начин възмъжават... Накрая го докараха дотам, че дори не дойде на бала заради тях от страх да не го тормозят и там... Просто недей да им позволяваш и с тебе да направят същото! Игнорирай ги напълно и рано или късно ще им писне. А и дори и да не им писне - какво ти пука? Ти си знаеш, че не си такъв, какъвто те наричат, предполагам и компанията ти знае, тогава да не ти дреме! И това с гаджето наистина е добра идея и ще им затвори устите. Ако толкова не можеш да си намериш гадже помоли някой твоя добра приятелка да се престори за пред тях :)