PDA

View Full Version : Май сгафих..

unbreakabl3
09-18-2010, 16:50
Значи, снощи май сгафих или пак ме накараха да се чувствам все едно аз съм виновна.. И в двата случая - не знам как да оправя работата.. :(
По принцип много мразя лигавите момичета, обаче май за момент се проявих като такова (а отдавна се бях избавила от този порок).
Снощи с моето гадже щяхме да излизаме, обаче той беше на РД със семейството си и каза, че по-късно ще се видим.. Обади ми се към девет, че вече почти свършило и ще дойде след това до нас. Аз се приготвих и зачаках. Спеше ми се, защото все пак бях станала в пет сутринта за даскало (не уча в моя град), но ми се искаше да го видя. Стана десет и нещо и аз му звъннах, той ми затвори. След половин час пак му звъннах и той ми се обади. Казах му, че е късно, да не се виждаме. И той каза: "Ми добре, утре тогава." И аз му казах "Можеше поне да се обадиш и да кажеш, че няма да можеш, нямаше да ти се разсърдя, отколкото да те чакам цяла нощ.." Гласът ми трепереше, защото ми беше гадно и плачех. Той усети това и ми каза, че щял да дойде сега като свършело, че тъкмо си тръгвали. Казах му да не идва, но той настояваше. Дойде, бяхме един час някъде заедно.. Каза ми "Защо просто не си легна, като ти се спеше и видя, че е станало късно..?" Нищо не му казах. Не знам вече просто, пак почнах да се сърдя за глупости. Не разбирам пак ли е в мен вината.. Днес не ме е търсил, сигурно ме мисли за някоя лигла.. Не знам как да му докажа, че не съм такава и да оправя ситуацията.. Просто ми беше доста гадно, по-добре да не бях му го показвала, но стореното - сторено. А сега трябва да го оправя..

YourFavouriteDrug
09-18-2010, 16:54
Просто му се извини.. :) Бтв късметлийка си, че имаш момче, което да идва при теб дори когато ти му казваш да не го прави :)

ntL
09-18-2010, 17:23
Да, най-добре му се извини и спри да се сърдиш за глупости. Иначе нито ти, нито аз знаем къде ще му излезе края така ;-)

Righteousness
09-18-2010, 17:27
Това вече е издребняване, вие обичате ли се или търсите алгоритми на отношение че да си сгафила?

Естествено подразбирам че не ходите от 2дена като сте се запознали на кафето преди 3. Ако сте дълго време заедно и такова нещо има вероятност да разклати отношенията ви нещо не е наред в тях :)

a1a2b3v
09-18-2010, 17:27
Просто му се извини.. :) Бтв късметлийка си, че имаш момче, което да идва при теб дори когато ти му казваш да не го прави :)
Напълно съгласна съм.
П.С. Авторке стискам палци нещата да се оправят между вас, и съм сигурна, че това ще стане. :wink: Обасни му както на нас ни обясни и се надявам, че всичко ще се върне по старому.
Успех :-)

unbreakabl3
09-18-2010, 17:30
Много благодаря за съветите :-) , ще му се извиня, макар че още не знам как точно да подходя..
Заедно сме от 1 година всъщност.. Имали сме много проблеми във връзката си, но напоследък всичко беше повече от перфектно и сега ми е малко кофти, че обърках нещата..

a1a2b3v
09-18-2010, 17:35
Много благодаря за съветите :-) , ще му се извиня, макар че още не знам как точно да подходя..
Заедно сме от 1 година всъщност.. Имали сме много проблеми във връзката си, но напоследък всичко беше повече от перфектно и сега ми е малко кофти, че обърках нещата..

Спокойно, relax на всекиго се случва, може би си имала лош ден. Той ще те разбере. :wink: Нама какво толкова да се чудих как да подхождаш, обясни му както на нас съвсем достатъчно е. ;-)

soul1199
09-18-2010, 17:41
кажи му`съжелявам за сно6и`

bebe7o
09-18-2010, 17:44
Да ти имам проблемите. Честно. :? Ако не е някой дребнав и едно извинявай ще свърши работа. :?

notlike
09-18-2010, 17:46
Момчето ти е много точен пич. Обади му се и кажи, че просто не си била в настроение. А може и да не ти е ядосан, просто му е мъчно за теб и иска да ти мине. Не го изпускай - не са много точните хора в днешно време. И все пак не забравяй, че той си има семейство, на което също трябва да обръща внимание :)

unbreakabl3
09-18-2010, 18:38
Момчето ти е много точен пич. Обади му се и кажи, че просто не си била в настроение. А може и да не ти е ядосан, просто му е мъчно за теб и иска да ти мине. Не го изпускай - не са много точните хора в днешно време. И все пак не забравяй, че той си има семейство, на което също трябва да обръща внимание :)

Благодаря. :) Наистина е невероятен. Не бих го изпуснала за нищо на света. Иначе нямам проблеми за това, че прекарва доста време със семейството си и никога не съм му правила и на него такива. Не знам просто какво ми стана снощи, приех го прекалено навътре, а не трябваше. :)

SuNsEt
09-18-2010, 18:54
Просто му се извини.. :) Бтв късметлийка си, че имаш момче, което да идва при теб дори когато ти му казваш да не го прави :) Да...този,с когото съм сега не би го направил за мен ...ти дори писа в моята тема.

Обаче сякаш все едно аз съм писала това вместо теб,същото е и при мен.Какъв съвет да ти дам след като и аз съм така... :-o

Falllllacy
09-18-2010, 23:37
Поговорете си. Може би си въобразяваш, че заради случилото се не те е потърсил на следващия ден. :)
И не.. не мисля, че си сгафила. Все пак си подходила с някакво разбиране.

unbreakabl3
09-19-2010, 15:13
Мерси. :) Извиних му се, оправихме се. Той не ми бил сърдит, просто имал малко проблеми тези дни.

Falllllacy
09-19-2010, 15:21
Мерси. :) Извиних му се, оправихме се. Той не ми бил сърдит, просто имал малко проблеми тези дни.

Знаех си! Радвам се за теб. :)

YouDontKnowMe
09-19-2010, 15:32
Казва ти че ще дойде, не идва, най-важното - не предупреждава. Това си е чисто разиграване. Кажи си му го в прав текст, ако ще да ти се цупи. Хич не е постъпил коректно, и един смс да беше написал, все пак ти се спи, а и ходиш на училище, нямаш 3 часа свободни да го чакаш да се накани да дойде/ да ти каже, че няма да дойде.
Сигурна съм, че нямаш излишно време за бездействане. Да беше помислил малко той.

sladur4etyYy
09-19-2010, 15:53
Казва ти че ще дойде, не идва, най-важното - не предупреждава. Това си е чисто разиграване. Кажи си му го в прав текст, ако ще да ти се цупи. Хич не е постъпил коректно, и един смс да беше написал, все пак ти се спи, а и ходиш на училище, нямаш 3 часа свободни да го чакаш да се накани да дойде/ да ти каже, че няма да дойде.
Сигурна съм, че нямаш излишно време за бездействане. Да беше помислил малко той.

напълно съм съгласна. авторке, не виждам как може да си слагаш на сърце подобно нещо, след като изобщо не си сгрешила. и чак пък да тръгваш да му се извиняваш, и то след като грешката е в него...