Влез

View Full Version : Моля за съвет.Не БЪДЕТЕ ИДИОТИ

AnzaRe
09-18-2010, 18:47
Имам два проблема... моля ви не пишете простотии.
Първия е,че презарвативите ми не ми стават на *** малки са за моя член....... незнам когато си сложа един направо ми стяга..... ;Х
С 300 зора си сложих един,преди да го направим с приятелката неможах да го вкарам... опитах се да разшеря отвора (тя е девствена) но нищо не стана.... просто сега ми е страшно зле че се провалих....

Di
09-18-2010, 18:50
да, ясно имаш голяма пишка
има размери при презервативите

rali4ka1
09-18-2010, 18:50
За втория проблем ползвай лубрикант.

OneInMillion
09-18-2010, 18:51
кофти работа братле.... вземи по-голям размер презервативи ако и те не станат нз?! :shock: :D

AnzaRe
09-18-2010, 18:54
Хора използвам дюрекс незнам дали имат размери.....

AnzaRe
09-18-2010, 18:54
Презарвативите са с лубрикант...

midnight2010
09-18-2010, 18:57
Durex имат размери има и презервативи с лубрикант. нормално като е била девствена да ти е трудно :)

TheAnnoyingAwesomnes
09-18-2010, 18:57
"Нали съм яката работа, дай да вляза у форумецо и да кажем, че ми е голема пишката" ... Толкова ли не се научихте, че можеш да отидеш в аптеката и да попиташ за по-голям презерватив или не ти достига до там акъла ?
А, че приятелката ти е девствена... Ми вместо да ръгаш чушки в боба и карай да върви, що не пробваш с пръст да проникнеш първо ? Да си поиграеш с нея да свикне и тогава да проникваш с оная си работа...
Един презерватив не може да си купите по мярка, а тръгнали секс да правят.....

"НЕ ЗНАМ" СЕ ПИШЕ ОТДЕЛНО !

AnzaRe
09-18-2010, 18:58
Каква е буквата за голям размер :?

midnight2010
09-18-2010, 18:58
Спокойно. Няма какво да се притесняваш, че си се провалил случва се на много двойки ;)

AnzaRe
09-18-2010, 18:59
"Нали съм яката работа, дай да вляза у форумецо и да кажем, че ми е голема пишката" ... Толкова ли не се научихте, че можеш да отидеш в аптеката и да попиташ за по-голям презерватив или не ти достига до там акъла ?
А, че приятелката ти е девствена... Ми вместо да ръгаш чушки в боба и карай да върви, що не пробваш с пръст да проникнеш първо ? Да си поиграеш с нея да свикне и тогава да проникваш с оная си работа...

Ти критик ли си или какво?В този форум такива като теб не трябва да се толелират или въобще да не отговарят на темата...

rali4ka1
09-18-2010, 18:59
Презарвативите са с лубрикант...
Не достатъчно.След като ти е голям,а тя е девствена трябва повече лубрикант,за да не я боли.

TheAnnoyingAwesomnes
09-18-2010, 19:04

Ти критик ли си или какво?В този форум такива като теб не трябва да се толелират или въобще да не отговарят на темата...

А такива като теб, дето не могат един презерватив да си купят трябва да бъдат кастрирани преди навлизане в пубертета ;) Ако имаше поне грамчец мозъка ще можеш да прочетеш, че ти дадох и съвет... Ама ако...

midnight2010
09-18-2010, 19:09
Тези момчета, на които членовете им са големи предпочитат от гамата на Durex да използват Durex Love , но ако члена ти е прекалено голям отиди и поискай XXL :) а за проникването през любовната игра, когато стигнете на юг от пъпа първо пъхни един пръст (среден) после пъхни показалец и после безименен. Всичко трябва да става много бавно, внимателно и нежно за да няма много голяма болка после вече си го пъхай! :grin:

rali4ka1
09-18-2010, 19:14
Да я отвори с пръсти?Най-лошия съвет,който можеш да му дадеш.

TheAnnoyingAwesomnes
09-18-2010, 19:24
Да я отвори с пръсти?Най-лошия съвет,който можеш да му дадеш.

Брех.... Добре ще ти дам един пример. Представи си една бутилка шанпанско. Сега трябва да си я вкараш в дупето, от коя страна ще я вкараш ? Колкото и да си намазана, с какъвто и да е лубрикант ще видиш много зор и болка за да я вкараш от към дъното първо...(споменах дупето защото там е тясно като в девствено влагалище..) Схващаш ли на къде бия ?

rali4ka1
09-18-2010, 19:28
Аз схващам,а ти схващаш ли какво е за едно момиче да я отворят с пръсти?Ако искахме да ни отварят с пръсти и сами щяхме да вършим тази работа,за какво ще сте ни вие мъжете.Капиш?

TheAnnoyingAwesomnes
09-18-2010, 19:33
Аз схващам,а ти схващаш ли какво е за едно момиче да я отворят с пръсти?Ако искахме да ни отварят с пръсти и сами щяхме да вършим тази работа,за какво ще сте ни вие мъжете.Капиш?

А като не може да си вкара оная работа ПО НИКАКЪВ НАЧИН тогава кво правим ? Чакаме и се надяваме да стане по широко ли ? Те щото нали мъжете вършат работа само за отварянето... Пъхват го веднъж и после те зарязват... Доста повърхностно мислиш !

rali4ka1
09-18-2010, 19:37
Ако мъжа знае какво да прави ще стане.Минала съм по този път.И на мен първия път ми беше трудно когато ме отвориха.И все още в началото влиза трудно.

TheAnnoyingAwesomnes
09-18-2010, 19:43
Ако мъжа знае какво да прави ще стане.Минала съм по този път.И на мен първия път ми беше трудно когато ме отвориха.И все още в началото влиза трудно.

Колкото и знаещ да е един мъж, квадрат в триъгълник не може да вкара ! Ето ще ти дам един пример от моя живот. Когато за пръв път дойде момента да го правим с приятеля ми, в продължение на 4-5 опита, дори главичката не влизаше... Той беше изключително търпелив и внимателен, а отгоре на всичко всеки път ползвахме различен лубрикант. Как според теб е трябвало да процедираме ? Да ми го хакне целия със злоба? Поигра си с пръсти известно време и след това знаеш ли колко по-лесно и приятно беше... Не мога да разбера ква е тая идиотщина, че щом най-първото проникване не е с оная работа, значи просто не трябва да е така...

YouDontKnowMe
09-18-2010, 19:48

Колкото и знаещ да е един мъж, квадрат в триъгълник не може да вкара ! Ето ще ти дам един пример от моя живот. Когато за пръв път дойде момента да го правим с приятеля ми, в продължение на 4-5 опита, дори главичката не влизаше... Той беше изключително търпелив и внимателен, а отгоре на всичко всеки път ползвахме различен лубрикант. Как според теб е трябвало да процедираме ? Да ми го хакне целия със злоба? Поигра си с пръсти известно време и след това знаеш ли колко по-лесно и приятно беше... Не мога да разбера ква е тая идиотщина, че щом най-първото проникване не е с оная работа, значи просто не трябва да е така...
Човек/Човечке, направо съм възхитена от никнейма ти , да не говорим за подписа! И аватара си го бива.
На мен ми казват аноинг оусъм, заради това :D
А подписа е брутален!

TheAnnoyingAwesomnes
09-18-2010, 19:53
Ти сваляш ли ме сега или какво ? 8) Човечка съм ;)

YouDontKnowMe
09-18-2010, 20:11
Ууу, тихо , че гаджето е у форума и ще вземе да се садне :D
Неее, просто много ме радва профила ти :D И начина ти на изказване :D

TheAnnoyingAwesomnes
09-18-2010, 20:13

Е чи ко ? Гаджиту ти ши та ривнува, чи си пишиш с мацка у форумчиту ? Това май по-кифленско не можах да го напиша :lol:

YouDontKnowMe
09-18-2010, 20:19

Е чи ко ? Гаджиту ти ши та ривнува, чи си пишиш с мацка у форумчиту ? Това май по-кифленско не можах да го напиша :lol:
Ни , ибавах се , той дума няма :D
Кифлите рулират, само ако не бяха толкова много и ако не бяха такива толкова често :D

lori4kavd
10-06-2010, 17:17
Вкарай и първо показалеца после средния пръст щом ти е толкова дебел ахх :P няма да може така лесно да влезне в вагината или си играйте около половин час лижи я прави и хубаво за да може да се възбуди тотално така ще се уголеми отвора(поне малко) :razz: Късмет :-P

Roxas
10-07-2010, 13:30
Кура ти е твърде голям, неможеш да минеп през врата без да се закачиш, твърде голям е за да ебеш момиче и ще останеш девствен форевър :(

loveme
10-07-2010, 14:29
има размери при презервативите