- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля за съвет.Не БЪДЕТЕ ИДИОТИ
Имам два проблема... моля ви не пишете простотии.
Първия е,че презарвативите ми не ми стават на *** малки са за моя член....... незнам когато си сложа един направо ми стяга..... ;Х
С 300 зора си сложих един,преди да го направим с приятелката неможах да го вкарам... опитах се да разшеря отвора (тя е девствена) но нищо не стана.... просто сега ми е страшно зле че се провалих....
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
да, ясно имаш голяма пишка
има размери при презервативите
не се изказвай неподготвен,прасе
За втория проблем ползвай лубрикант.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
кофти работа братле.... вземи по-голям размер презервативи ако и те не станат нз?!![]()
![]()
!ROCK & ROLL!
Хора използвам дюрекс незнам дали имат размери.....
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Презарвативите са с лубрикант...Първоначално написано от rali4ka1
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Durex имат размери има и презервативи с лубрикант. нормално като е била девствена да ти е трудно![]()
"Нали съм яката работа, дай да вляза у форумецо и да кажем, че ми е голема пишката" ... Толкова ли не се научихте, че можеш да отидеш в аптеката и да попиташ за по-голям презерватив или не ти достига до там акъла ?
А, че приятелката ти е девствена... Ми вместо да ръгаш чушки в боба и карай да върви, що не пробваш с пръст да проникнеш първо ? Да си поиграеш с нея да свикне и тогава да проникваш с оная си работа...
Един презерватив не може да си купите по мярка, а тръгнали секс да правят.....
"НЕ ЗНАМ" СЕ ПИШЕ ОТДЕЛНО !
! Dumbass !Първоначално написано от OneGuy
Каква е буквата за голям размер![]()
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Спокойно. Няма какво да се притесняваш, че си се провалил случва се на много двойки![]()
Първоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
Ти критик ли си или какво?В този форум такива като теб не трябва да се толелират или въобще да не отговарят на темата...
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Не достатъчно.След като ти е голям,а тя е девствена трябва повече лубрикант,за да не я боли.Първоначално написано от AnzaRe
Първоначално написано от AnzaRe
А такива като теб, дето не могат един презерватив да си купят трябва да бъдат кастрирани преди навлизане в пубертетаАко имаше поне грамчец мозъка ще можеш да прочетеш, че ти дадох и съвет... Ама ако...
Тези момчета, на които членовете им са големи предпочитат от гамата на Durex да използват Durex Love , но ако члена ти е прекалено голям отиди и поискай XXLа за проникването през любовната игра, когато стигнете на юг от пъпа първо пъхни един пръст (среден) после пъхни показалец и после безименен. Всичко трябва да става много бавно, внимателно и нежно за да няма много голяма болка после вече си го пъхай!
![]()
Да я отвори с пръсти?Най-лошия съвет,който можеш да му дадеш.
Брех.... Добре ще ти дам един пример. Представи си една бутилка шанпанско. Сега трябва да си я вкараш в дупето, от коя страна ще я вкараш ? Колкото и да си намазана, с какъвто и да е лубрикант ще видиш много зор и болка за да я вкараш от към дъното първо...(споменах дупето защото там е тясно като в девствено влагалище..) Схващаш ли на къде бия ?Първоначално написано от rali4ka1
Аз схващам,а ти схващаш ли какво е за едно момиче да я отворят с пръсти?Ако искахме да ни отварят с пръсти и сами щяхме да вършим тази работа,за какво ще сте ни вие мъжете.Капиш?
А като не може да си вкара оная работа ПО НИКАКЪВ НАЧИН тогава кво правим ? Чакаме и се надяваме да стане по широко ли ? Те щото нали мъжете вършат работа само за отварянето... Пъхват го веднъж и после те зарязват... Доста повърхностно мислиш !Първоначално написано от rali4ka1
Ако мъжа знае какво да прави ще стане.Минала съм по този път.И на мен първия път ми беше трудно когато ме отвориха.И все още в началото влиза трудно.
Колкото и знаещ да е един мъж, квадрат в триъгълник не може да вкара ! Ето ще ти дам един пример от моя живот. Когато за пръв път дойде момента да го правим с приятеля ми, в продължение на 4-5 опита, дори главичката не влизаше... Той беше изключително търпелив и внимателен, а отгоре на всичко всеки път ползвахме различен лубрикант. Как според теб е трябвало да процедираме ? Да ми го хакне целия със злоба? Поигра си с пръсти известно време и след това знаеш ли колко по-лесно и приятно беше... Не мога да разбера ква е тая идиотщина, че щом най-първото проникване не е с оная работа, значи просто не трябва да е така...Първоначално написано от rali4ka1
Човек/Човечке, направо съм възхитена от никнейма ти , да не говорим за подписа! И аватара си го бива.Първоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
На мен ми казват аноинг оусъм, заради това![]()
А подписа е брутален!
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Ти сваляш ли ме сега или какво ?Човечка съм
![]()
Ууу, тихо , че гаджето е у форума и ще вземе да се саднеПървоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
![]()
Неее, просто много ме радва профила тиИ начина ти на изказване
![]()
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Е чи ко ? Гаджиту ти ши та ривнува, чи си пишиш с мацка у форумчиту ? Това май по-кифленско не можах да го напишаПървоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
Ни , ибавах се , той дума нямаПървоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
![]()
Кифлите рулират, само ако не бяха толкова много и ако не бяха такива толкова често![]()