PDA

View Full Version : боли ....

s_E_x_Y_y_Y
09-18-2010, 19:20
Здравейте.Имам проблем.. с приятеля ми правим секс от около два месеца ии преди няколко седмици като го правехме ме заболя корема много ниско доло ... след това няколко пъти след това го правихме пак и не ме болеше.Днес го правихме отново и пак ме заболя така и приятелят ми каза, че е имало съвсем малко кръв по презерватива от към тялото му не от към главичката, но по бельото ми няма кръв сега.От какво може да е болката ии не е от недоовлажняване или груб секс. :)

PepSsSi
09-18-2010, 19:42
Оуч, ами попринцип на влагалището му трябва време да се отпусне, в спокойно съсояние е някъде към 7см, но се разтяга към 3 пъти. Примерно на мен ми беше абсурдно още от самото начало на половия контакт приятелят ми да проникне напълно, като пробваше ме болеше, както си описала ти. Не знам, на мен някъде 10-ина минутки ми трябват г/д , за да преминем към по-ускорения и грубичък секс със пълно проникване. За кръвта, може да е било в момент, когато ще ти идва, случва се няколко дни по-рано да има капка, две.... :(

0y7ofCon7roL
09-18-2010, 20:04
Ми сигорно ти се е присерало и затова те е свил корема а за кръвта може би ти е дошъл мензиса :-o

wolff
09-18-2010, 22:06
Ми сигорно ти се е присерало и затова те е свил корема а за кръвта може би ти е дошъл мензиса :-o

Ох, колко интелигентни хора има.. момичето зададе въпрос напълно нормално :) Когато не можеш да отговориш на конкретен въпрос, по-добре си замълчи, за да не ставаш смешен в очите на хората :)) КапиШ? 8)
---
По темата. Мацка, кажи на приятеля ти да не бърза да го вкарва, ами да те разработи малко по-добре преди да действа. Имам чувството, че човека се радва като дете на играчка във вашия случай..

0y7ofCon7roL
09-19-2010, 05:26
От какво може да е болката ии не е от недоовлажняване или груб секс. :)
Ох, колко интелигентни хора има.. момичето зададе въпрос напълно нормално :) Когато не можеш да отговориш на конкретен въпрос, по-добре си замълчи, за да не ставаш смешен в очите на хората :)) КапиШ? 8)
---
По темата. Мацка, кажи на приятеля ти да не бърза да го вкарва, ами да те разработи малко по-добре преди да действа. Имам чувството, че човека се радва като дете на играчка във вашия случай.. Тебе като те гледам направо цъфна и върза с твоя "култов" отговор.... Ох колко интелигентни хора има ...... отговарят на въпрос по тема без да са чели какво е написал автора :lol: next time when you decide to make a smart first read the topic !

7227
09-19-2010, 06:07
Може да имаш разкъсване,знаеш ли.Отиди се консултирай с лекар най-добре.

c0ci
09-19-2010, 06:30
Мен ме боли по този начин,когато момчето е малко по-грубо. :)

god94
09-19-2010, 11:33
Ми сигорно ти се е присерало и затова те е свил корема а за кръвта може би ти е дошъл мензиса :-o ТИ СИ МНОГО ТЪП БЕ, ЗАВАЛИШКИЯ. ДАНО ПИЧКА НЕ ВИДИШ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ МАЙМУНА ГРОЗНА !

CircleOfPain
09-19-2010, 12:54
Мен ме боли по този начин,когато момчето е малко по-грубо. :)
о цоци откога не си писала :D
Нова фотосесия а :oops: