Влез

View Full Version : Какво мислите?

sunny222
09-19-2010, 04:52
Здравейте, момиче на 14 съм.От две години харесвам едно момче, един път казваше, че ме харесва, а на следващия обратното.Сега когато започна новата учебна година, на 15 септември когато отидох в училището го видях, а когато и той ме видя започна да говори за мен, гледаше ме в повечето време, дори когато изнасяха концерт с неговата група, ме поглеждаше , а щом и аз го погледнах веднага си отдръпваше погледа.После аз отидох с приятелките си в едно кафе, където бяха той с неговите (не знаех, че са там , иначе нямаше да отида) Имаше една свободна маса, тази до тях, когато тръгнахме да сядаме, цялата му компания ме попита дали го харесвам, а азс омраза казах"Не".Отидох в тоалетната и му написах съобщение (той ми няма номер) "just like you". Попитаха ме дали съм аз а аз им казах, че не съм, тогава той започна да звъни, за да докаже, че съм аз но аз си бях изключила телефона.От този ден той се прави, че не ме вижда, дори не ме поглежда.Аз смятам утре да му предложа, Како мислите? :)

Sh@d0w
09-19-2010, 05:27
Мисля че се държиш като...о почакай ти си си дете :lol:

Elenichkaa
09-19-2010, 07:42
много си ...спестявам ти го!

radeberger
09-19-2010, 08:37
Много си зле. :) Как очакваш да ти обръща внимание като си му казала, че не го харесваш ?

a1a2b3v
09-19-2010, 08:37
Мии не е трябвало да те питат и да казваш пред 100 човека дали го харесваш или не, но и ти си постъпила тъпо като си казала "не". +това ти сама си казваш, че 2 години си го харесвала... трябвало е да измислиш някакъв начин да му го покашеш. Явно това, няма да стане пред него така, че му искай скайпа и се захващай. Ако и тва не можеш забрави го.

П.С. Подкрепям горните 3 мнения над мен. :)

spopi
09-19-2010, 09:13
Ти не знаеш какво искаш нито той.Когато разбереш че искаш да си с него тогава му предложи. :)

gabsit000
09-19-2010, 09:33
WTF?!?! Първо му казваш,че нямаш нищо към него,следващият момент искаш да му предлагаш....ей казвам ви чудя ви се на акъла на вас 14 годишните как хвърчите в облаците,без да забелзвате колко сте малки и как тия неща въобще не са за вас ..ама иди обяснявай на някого ... разочарована съм от днешната младеж..не че и аз на 14 не съм била също толкова глуповата,ама тия неща където се случват сега направо ми скиват шапката.. :? :? :( :( :( :( :( :( :( :(

unbreakabl3
09-19-2010, 09:36
Защо ли ми се струва, че си lady22 с нова регистрация..? 8-)
Не се спря да пускаш една и съща тема. Предлагай му като толкова искаш. Дано ти дойде акъла след това..

soul1199
09-19-2010, 09:39
абе зашо си мисля,че съ6ата тема я пусна преди няколко дни?

Moderatorius
09-19-2010, 09:43
Ем гледайте ся. Вие добре казвате, че как той щял да не я отбягва, като тя му е казала, че не го харесва. Вие пък все едно бихте казали, че го харесвате пред цялата му компания.. да, ве. Тва със СМС-а е било тъпо, но минало-заминало. Малко нетипично ще е да му предлагаш, но щом си решила, направи го.

fenofhouse
09-19-2010, 11:28
Мисля че се държиш като...о почакай ти си си дете :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

fenofhouse
09-19-2010, 11:49
Мисля че се държиш като...о почакай ти си си дете :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

sunny222
09-19-2010, 12:06
Благодаря :)

fenasf
09-19-2010, 21:00
Здравейте, момиче на 14 съм.От две години харесвам едно момче, един път казваше, че ме харесва, а на следващия обратното.Сега когато започна новата учебна година, на 15 септември когато отидох в училището го видях, а когато и той ме видя започна да говори за мен, гледаше ме в повечето време, дори когато изнасяха концерт с неговата група, ме поглеждаше , а щом и аз го погледнах веднага си отдръпваше погледа.После аз отидох с приятелките си в едно кафе, където бяха той с неговите (не знаех, че са там , иначе нямаше да отида) Имаше една свободна маса, тази до тях, когато тръгнахме да сядаме, цялата му компания ме попита дали го харесвам, а азс омраза казах"Не".Отидох в тоалетната и му написах съобщение (той ми няма номер) "just like you". Попитаха ме дали съм аз а аз им казах, че не съм, тогава той започна да звъни, за да докаже, че съм аз но аз си бях изключила телефона.От този ден той се прави, че не ме вижда, дори не ме поглежда.Аз смятам утре да му предложа, Како мислите? :)

:razz: :razz: :razz: :razz:

БРАВО!

mArMaLaDkA
09-19-2010, 21:02
Не е хубаво да си толкова проклета на тия години... До 30-годишна ще се сбръчкаш като стафида от злоба.

nooba
09-19-2010, 21:06
"Just like you" ?! :lol:

iveetyy
09-19-2010, 21:15
Не разбрах защо със злоба ? Втф , смисъл . . лошо ли е вече момиче да си хареса някое момче ?
И 100 продължава да си мисли,че смс-а е от теб и не му е особено приятно.
Не очаквай нещата да ви се получат скоро време след такива изцепки.Окей , не е приятно да кажеш пред цялата му компания ,ч е го харесваш ама защо пък изобщо си отговорила . .
Whatever.

PyCoKoCkA93
09-20-2010, 21:09
Ооооо,колко си прост,има ли смисъл с теб да говоря?Оооооо колко си прост,има ли смисъл?Ооооо,не!!!

Пиши му смс и му кажи,че си била ти и му се извини,за т'ва в кафето-кажи му,че те е било срам да му признеш,че го харесваш пред другите и се надявай да е печен и да ти разбере детските простотии...

sunny222
09-21-2010, 04:48
Някой ще си кажат, че той е душичка която не прави глупости, но от него какво съм видяла:х... Псувал ме е на майка, пожелавал ми е да умра , да му духам и такива..А вчера след като му предложих и му дадох там нещо, той ми го върна и ми каза да духам.А после накой от приятелите ми казваха, 1е щял да си помисли, на което аз не вяервам...

flyingmonkey
09-21-2010, 09:38
Много си зле, порасни дете.