View Full Version : Съвременни танцци
ve4nosamotna
09-19-2010, 12:01
Здравейте, не знам дали раздела е подходящ и дали има вече подобна тема, но искам да питам за школи или клубове по rnb и hip - hop танци в Пловдив, защото много искам да се науча да танцувам съвременни танци и много ми харесват, а нямам никаква информация, пък и в нета нищо не излиза, ако има хора, които ходят или искат да ходят или просто да ми дадат инфо моля да пишат. Мерси предварително! :)
Forest_girl
09-19-2010, 19:17
the center
www.csdance.net
не знаех, че съвременните танци са хипхоп танци... и.. откъде по дяволите идва името "хип-хоп танци"?!
Както и да е, има един безплатен учител - youtube :)
BlackEyedPeas
01-02-2011, 20:44
Здравейте, не знам дали раздела е подходящ и дали има вече подобна тема, но искам да питам за школи или клубове по rnb и hip - hop танци в Пловдив, защото много искам да се науча да танцувам съвременни танци и много ми харесват, а нямам никаква информация, пък и в нета нищо не излиза, ако има хора, които ходят или искат да ходят или просто да ми дадат инфо моля да пишат. Мерси предварително! :)
The Center - Пловдив. До колкото знам при вас май че хореографката беше една. Таксата на месец е по 40 лв., но са адски много добри.