View Full Version : ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!
torresinho
09-19-2010, 19:06
Според мен профили, в които не е влизано от .. 3 месеца трябва да се трият, защото така се получава една огромна база данни и на администраторите им е много по-трудно.
И да има скала на предупреждения. Ако пускаш безсмислени теми и тем подобни - получаваш 20% WARN. При 60% - бан за 1 ден. При 100% - бан за 2 седмици. Така ще отървем сайта от безмислени и теми-шеги.
Профилите в които не е влизано от повече от 3 месеца? Ти наред ли си? Не всички живеят в този форум!
DaNGeRousLy
09-20-2010, 15:49
Примерно ако не вляза едно лято и ще си изгубя регистрацията .. Против съм. :(
О боже...
имам толково познати потребители дето не влизат примерно цяло лято или когато са на училище и заради това, че не влизат трябва се делнат? До надали ще останат полове от 200 акаунта, вземи направи няква елементарна сметка преди да пускаш 'глупава тема'.
Това за триенето ... по добре да не ... ама това с предупрежденията и трупането на "Warn" е добра идея.
someonerandom
09-20-2010, 18:35
Това за триенето е абсурд,обаче за скалата става.Все пак трябва да се доизмисли.Например трябва да се ресетва от време на време,защото всеки пуска по някоя безсмислена тема и не върви процентите да си стоят с месеци/години.
MissNothing
09-20-2010, 19:05
Това за триенето е много тъпо за такъв кратък срок. Някой като го няма цяло лято примерно какво, ще му се трие акаунтът ли?
doomkillerr
09-21-2010, 06:53
И аз не съм съгласен с предложението! Първо за закриването на акаунти поради неактивност и невлизане често в сайта звучи много абсурдно, както казаха вече и преди мен... :?
Второто предложение за получаване на предупреждения, до колкото знам и в момента се прави от модераторите на лично съобщение, при неспазване на правилата или системното им нарушаване... 8)
torresinho
09-21-2010, 10:10
Ами,добре,да бъде 1 година.Човек,който се интересува от форума ще намери време 1 път за 365 дфена да влезне.
с WARN-a е интересно :)
shadow4e
09-21-2010, 13:24
Няма да се трият акаунти за 3 месеца неактивност. По друг начин ще се направи чистка в даден момент.