.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Според мен профили, в които не е влизано от .. 3 месеца трябва да се трият, защото така се получава една огромна база данни и на администраторите им е много по-трудно.

И да има скала на предупреждения. Ако пускаш безсмислени теми и тем подобни - получаваш 20% WARN. При 60% - бан за 1 ден. При 100% - бан за 2 седмици. Така ще отървем сайта от безмислени и теми-шеги.
    Бъди творец, но твори и простотия

Мега фен
    Град
    Earth...
    Профилите в които не е влизано от повече от 3 месеца? Ти наред ли си? Не всички живеят в този форум!

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Примерно ако не вляза едно лято и ще си изгубя регистрацията .. Против съм.

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    О боже...
    имам толково познати потребители дето не влизат примерно цяло лято или когато са на училище и заради това, че не влизат трябва се делнат? До надали ще останат полове от 200 акаунта, вземи направи няква елементарна сметка преди да пускаш 'глупава тема'.

Това за триенето ... по добре да не ... ама това с предупрежденията и трупането на "Warn" е добра идея.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Това за триенето е абсурд,обаче за скалата става.Все пак трябва да се доизмисли.Например трябва да се ресетва от време на време,защото всеки пуска по някоя безсмислена тема и не върви процентите да си стоят с месеци/години.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Това за триенето е много тъпо за такъв кратък срок. Някой като го няма цяло лято примерно какво, ще му се трие акаунтът ли?

И аз не съм съгласен с предложението! Първо за закриването на акаунти поради неактивност и невлизане често в сайта звучи много абсурдно, както казаха вече и преди мен...

Второто предложение за получаване на предупреждения, до колкото знам и в момента се прави от модераторите на лично съобщение, при неспазване на правилата или системното им нарушаване...

Ами,добре,да бъде 1 година.Човек,който се интересува от форума ще намери време 1 път за 365 дфена да влезне.

с WARN-a е интересно
    Бъди творец, но твори и простотия

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Няма да се трият акаунти за 3 месеца неактивност. По друг начин ще се направи чистка в даден момент.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си