Влез

View Full Version : Зимни якета/палта 2010/2011

roshlichka
09-19-2010, 19:13
Е.. някой знае ли какви ще са тенденциите във връхните дрехи тази зима. Споделете каквото знаете а също така и пуснете снимка на това на което сте се спряли или сте си купили, а може би ще сте с миналогодишното.. Нека всеки да пусне снимка за да разберем тазгодишните тенденци.. : ))))))

gabito1995
09-19-2010, 19:27
Доколкото знам на мода са пак Miliraty якетата.Аз си купих такова още миналата година(и тогава беше на мода)А миналогодишното ще съм =)

MeLikesPie
09-20-2010, 15:59
Съжалявам, че правя забележка, обаче няма чак такова значение, носи си от миналата година с кеф и ич да не ти пука...

annamari
09-20-2010, 16:06
тенденций :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: тук в Бг идват след 2 3 години
хахахахах
по-добре пускайте снимки на якетата си или на тези които възнамерявате да си купите.
тенденций ::Д:Д:Д:Д:Д:Д::Д:ДДДДДДДДДДДДД ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД

PepSsSi
09-20-2010, 16:09
Баш на тенденции ще робувам аз :D За какво ми е всяка година ново яке, ново не знам си какво, след като старите са си запазени и ми харесват :?
Спортно яке 2009 си купих, кожуха е от 2008, сега смятам да взема палто, искам да е супер изчистено, над коляното, черно или тъмносиво :)

vagarious
09-20-2010, 16:39
^ И аз това обмислям, само, че палтенце с нормална дължина, малко преди дупето. 8-) Иначе си имам спортно якенце от преди 2год. и си го харесвам.Даже нямам търпение вече да го обличам. 8-)

MissNothing
09-20-2010, 16:46
Моето зимно вече не става-голямо ми е, скъса се малко да не говорим, че хич не ми топлеше. Ама тази не мога да си харесам нещо, или няма моя размер, или цветовете се гадни. Кога почват да пускат още зимни якета с по-голям избор?

Доколкото знам милитъри якетата, пък и не само те, ще са на мода. Според мен тренчовете и палтенцата обаче също ще си останат. :grin: