Влез

View Full Version : Някъв съвет...

skaterGirl
09-20-2010, 16:33
Здравейте на всички...
Абе може да ви е банален проблема ми,но все пак дайте някой отговор..
Ами най-добрата ми приятелка си има гадже и тримата си излизахме нали аз,тя и той.. Това беше преди да почнеме даскало. Намираше време и за двама ни. Но вчера е така от нищо стана нещо и аз се скарах с гаджето и.
И двамата се бяхме нацупили и тя незнаеше какво да прави. Мислех да му се извиня,обаче това е ставало много пъти и сме се сдобрявали,но не мисля,че сега ще мине много лесно. Писна ми винаги аз да се извинявам и двамата и казахме да избира един от нас двамата. Тя верно си е много объркана,но ми писна да го трая :x :x . И днес и звъннах след даскало нали тя е втора смяна,а аз съм първа и и казах къде си? и тя ми каза че е с гаджето си и аз я питах кога ще се прибира и тя каза 19:30 и ми каза ела при нас,но аз не искам да стоя при него. Така че ако може някой да ми каже какво да направя ще съм му благодарна :)
:? :? :?

ameli
09-20-2010, 16:43
Преглътни си гордостта и се извини. Също и той на тебе. + това е досадно някой с гаджето си и ти.. Все пак и те трябва да останат насаме поне за малко.

InloVeGirl27
09-20-2010, 16:45
1. Друг раздел.
2.Ако тя ти е истинска приятелка,би трябвало да избере теб,така че по-добре поговори насаме с нея. Обясни й какво мислиш и се разберете. Не я карай да избира между вас,по-скоро да намери време за теб и да не те загърбва,само защото има гадже. :)

Crazytu
09-20-2010, 17:00
Каква е тая глупост да избира между гаджето си и най-добрата си приятелка?! На теб може и да ти е писнало от него, но трябва да се съобразяваш малко, приятелката ти няма как да обръща внимание само на теб. Извини му се, той на теб също и просто не излизай толкова често с тях. А приятелката ти трябва да си разпределя времето между вас и така и двамата ще сте доволни.
btw: Как излизате тримата? Ти какво правиш .. светиш ли им?

skaterGirl
09-20-2010, 17:03
Забравих да кажа,че не винаги излизам с тях,но в повечето време,когато съм с тях все става нещо,все ме нерви.. Когато съм при тях си карам колело и минавам покрай тях да ги видя кво става тва онова иначе не им преча.. :Д

Chikaa
09-20-2010, 17:29
По - добре не я карай да избира, защото колкото и добра приятелка да ти е, сега е заслепена. Може би ще избере момчето. Не се сърди, остави я да бъде с него, но се уговорете да се виждате и само двете.

miki991
09-20-2010, 17:31
един съвет от мен, тая тема ми е до болка позната, просто стигне ли се до там, да трябва да се избира между приятел и момче, значи нито приятеля е прител, нито момчето е момче.... сори мацка ама живота е гаден, мойта приятелка направи своя избор и избра момчета , хах яко ...

xWandereRx
09-20-2010, 18:39
и сигурно сте на 14-15г, ако не то поне с акъла на такива