PDA

View Full Version : какво да я правя, като незнае какво иска?

TheKing6
09-20-2010, 18:23
СТава въпрос за едно момиче от мойто у-ще аз съм 12 клас, а тя 9.Септември се канихме 2 седмици да излезем, но.. голяма лиготия.Понеже не съм от хората, които пестят истината и съм на принципа право куме в очи и си казвам каквото ми е присърце..И така всеки ден едно и също - аз я карам да излезем, тя твърди че ми е адски обидена, че не може да ми прости цялостното държание, че никой не се е държал така с нея....И така все и виках 12 клас съм, ще почнем у-ще, няма за кога да се видим, а тя не та не.. обидена била...И накрая така стана, че ми каза колко много ме харесвала, но съм се бил държал мн. гадно, а аз бях на мнение, че това е едно от момичетата, с които се държа най-нормално.
И така реших малко да се поуравновеся и да се държа по-мило няколко дни .. всичко точно карам я да излезем не мога ще послещам наще хайде ще видя за утре..ок..пиша и утре , ами ще ти кажа честно нещо, но не се сърди викам и ок.И какво било то, ами аз вече харесвам друг съжалявам..хахаха..Приех го мъжки разбира се, без да се обяснявам много, без да я псувам и т.н.Просто и казах нито ще те мразя, нито ще те обичам напълно безразлична си ми, вече не съществувашш за мен, безразличието ми ще те довърши..И се почна обичайното "как може да съм ти безразлична ужасно гадно ми е ;( ;9 ;(" и т.н. И си казах каквото и да става, колкото и да мисля за нея няма да и зъвня, нито да и пиша.. но ето винаги като я видя във ФБ или скайп и.. веднага и пиша :( Дайте съвет според вас какво и се върти в главата и как да постъпя.

Smrazqvashta
09-20-2010, 18:25
Не се занимавай.

TheKing6
09-20-2010, 18:27
Лесно е да се каже, но.. прочете ли последните 2-3 реда?

Candice
09-20-2010, 18:31
Харесвала друг? Просто спри да й пишеш.. Знам, че не е лесно, но така е най-добре! Ако не те потърси няколко дни.. Значи незначиш нищо за нея.. Ти какво - ще й търчиш по задника ли.. Стегни се малко.. Не е само 1 момиче ;)

Smrazqvashta
09-20-2010, 18:32
Лесно е да се каже, но.. прочете ли последните 2-3 реда?

Окс. Тогава продължавай да и ходиш подир гъза, а тя да те разиграва. После пускай още теми тук.

justonegirlwithonehope
09-20-2010, 18:58
Щут отзад и това е.Какво и правиш евала на малката ?

mArMaLaDkA
09-20-2010, 19:03
Омг, ама вие изобщо общували ли сте повече от 5 минути на живо? :lol: Тя го отрязала като кисела краставица, на него гадно му било... Бий главата в(ъв) стената, бий, бий, бий! 8-)

petersl55
09-20-2010, 19:06
батееееееееее разбери че с момиче с 3 години по-малка няма оправия..лигня лигня и като станат сериозни работите .. дотам.. ](*,)

unbreakabl3
09-20-2010, 19:21
Изчакай да й дойде акъла.. Нищо няма да излезе засега от една евентуална връзка..

PyCoKoCkA93
09-20-2010, 20:04
Пич сега си 12 клас,предстои ти тежка и много важна година,особено и ако искаш да кандидатстваш някъде...Наблегни сега на даскалото и изобщо не се занимавай с малки неориентирани пикли,които днес са на едно мнение,утре на друго,а вдругиден не помнят какво са мислили предния ден :D Тя сама не знае какво иска,хем я сърби,хем я боли...Сигурно иска да излезе с теб,ама не и стига куража,защото знае,че може да излезе нещо сериозно и спича като Правец :D Ориентирай се към някоя на твоите години,или поне на твоя акъл :D И аз като съм била някъде на нейните години,че и малко по-малка даже съм имала такива изпълнения,но ми дойде акъла в главата с времето :D Изчакай я да порасне,ако толкова много държиш на нея... :-D

a1a2b3v
09-20-2010, 20:18
Квото искаш прави човече, ама според мен не си заслужава защото:
-Не виждаш ли тя ТЕ РАЗИГРАВА! Личи си.... :?
-Ти си 12 клас и сигурно или ти или тя ще станете студенти, и вероятно в различни градове и ще се наложи да скъсате.
- Дори и ако сте заедно и кандидатсвате за студенти щ ви е трудно да потдържате връзка от растояние и ще се виждате рядко.
Мисли в перспектива! :wink:

JuStElly
09-20-2010, 20:57
Абе човек това е една пикла,която още не знае какво иска и какво да прави.Просто си намери някоя на твоите години и ще си си добре. 8-)

TheKing6
09-21-2010, 14:28
Абе и аз само това си викам но.. от вътре ме изгаря просто

zority7
09-21-2010, 15:53
защо ли темата ми е позната...хмм и аз бях така с едно момче,като го видя или ми стане тъжно обаждах му се,не се сдържам просто нещо отвътре ме караше да му звъня да имам връзка с него и тн.,но в един ден ще си кажеш "СТИГА" ,стига са ммен превили на идиот и аз имам достойнство,както аз направих :)

unbreakabl3
09-21-2010, 15:56
Този ефект се получава, когато някой реши да те върти. Хората сме такива, че винаги искаме да имаме това, което не можем да имаме.

evi4ka93
09-21-2010, 16:02
според мен трябва да спреш да й пишеш... да знам не е лесно, но съм го преживявала и ако продължиш така, повярвай ми ще те боли повече и по-трудно ще я забравиш. тя е продължила - направи го и ти (((:

w0sh
09-21-2010, 16:04
Разбрахме,че си 12 клас, но мисленетето ти не го показва.

Спри да търчиш по гъза на некаква малолетна въртиопашка и се хвани в ръце. Жените не харесват мили мъже.

TheKing6
09-22-2010, 16:27
ей го вчера пак ми пише някви простотии и днес ще изляза малко после ако мога да изляза с теб щи пиша и ест замлъкна...

PullMeCloser
09-22-2010, 18:02
На какви прости парчета попадате винаги...
Изобщо не се занимавай,не си струва,тая е някаква несериозна лигла.Сърдита ти била,държал си се гадно.На мен ми иде да я хвана за косата само като чета,как си я търпял толкова време? :? Не си струва,толкова по-нормални и мили момичета има.А ти не се държиш като момче в 12 клас,а като някой 13 годишен пикльо.Я се стягай.

PyCoKoCkA93
09-22-2010, 19:11
ей го вчера пак ми пише някви простотии и днес ще изляза малко после ако мога да изляза с теб щи пиша и ест замлъкна...

Докога ще и позволяваш да те разиграва,както и е удобно?Ти си зрял човек на 18 години,а даваш на една вчерашна пикла,която до вчера е играла с куклите да те командва и да те върти на малкия си пръст..!Не мислиш ли,че е време да се стегнеш и да поемеш нещата в свои ръце?Спри да и пишеш и да я търсиш и като ти пише се дръж с нея,както тя с теб и ще видиш,че ако си пада по теб ще тръгне като кученце :D В противен случай всеки по пътя си,но поне няма да се занимаваш с глупости...Успех и сега наблегни на даскалото,защото това ти е много важна година,още повече,ако мислиш и да кандидатстваш :)

lolssie
09-22-2010, 19:35
Разбрахме,че си 12 клас, но мисленетето ти не го показва.

Спри да търчиш по гъза на некаква малолетна въртиопашка и се хвани в ръце. Жените не харесват мили мъже.

Така е :-o Стегни се и не тичай по лигли :x

umri
09-22-2010, 19:50
В главата и се върти, че си пълен бастун. За да покажеш безразличие, трябва наистина да го има. Никакво писане, никакъв умишлен контакт с нея... просто спираш от раз. Най-голямата ти грешка е била, че си я карал толкова пъти да излиза. Каниш я веднъж, каниш я втори път и след втория отказ и триеш скайпа, телефона и фейсбука и всякаква друга връзка. След 2-3 седмици, до месец "осъзнава грешката си" и ти се лепва като муха на вкусни конски изпражнения. Топката минава в твоята половина и ти ставаш диктаторът на правилата и за да има честта да ти прави свирки, тряа са потруди. Слагаш сърцето и чувствата си в стоманен затвор и започваш да взимаш това, което природата ти иска. Ако не го направиш това ще те е'бават цял живот.