PDA

View Full Version : Какво бихте направили на мое място?

annabelJB
09-21-2010, 19:56
Здравейте!
Искам да Ви попитам, какво бихте направили на мое място.От известно време харесвам едно момче.Не бях сигурна дали имам чувства към него преди ваканцията, но щом го видях отново ми стана ясно.
Та ето го и проблема (ако може да се нарече проблем):
той е женкар и до сега е наранявал много силно, но не мен.. Определено не искам да ме изпарзаля и да стана за смях!
Отделно не знам дали ме харесва смисъл проявява интерес, но няма потвърждения. Прави неща, които рядко прави с други, да не кажа никога..

valdesbg
09-21-2010, 20:03
Ако не се изгориш на свещта никога няма да повярваш на хората, които ти казват че пари. Въпрос на време ще е да го изпиташ на собствен гръб.

Иначе.. пожарникарите не се страхуват от огъня :)

Какво ще направим ние, няма значение. Защото ти нямаш нашия начин на мислене. И каквото и да направиш, копирайки някой ще изглежда в най-хубавия случай смешно.

fenasf
09-21-2010, 21:01
Не, теб няма да те изпързаля, защото си специална (сарказъм).

soul1199
09-21-2010, 21:21
била съм с женкар,аз му разбих сърцето,не той на мен,но няма смисъл да се захва6аш

SemperFidelis
09-22-2010, 09:03
била съм с женкар,аз му разбих сърцето,не той на мен,но няма смисъл да се захва6аш

Ти сигурно имаш голям житейски опит на 14-15 години?

PyCoKoCkA93
09-22-2010, 09:15
НЕ се занимавай с глупости...Какви сте такива мазохисти бе хора?Знаете,че е най-неподходящият за вас и + това дори не знаете дали ви харесва и потъвате в размисли и страсти..!Струва ли си да хабиш време,чувста и нерви за човек,който ще те изпозлва като носна кърпа и ще те захвърли?Отговори си сама на този въпрос и ще си наясно за к'во иде реч...

moneycomeme
09-22-2010, 09:27
Съветът ми е да не мислиш толкова много,а да действаш,дори да боли после.

darsit0
09-22-2010, 09:28
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

soul1199
09-22-2010, 09:57

Ти сигурно имаш голям житейски опит на 14-15 години?първо съм на 16,второ:някакъв проблем ли имаш,че се заяждаш?и трето:просто споделих с авторката,не виждам,за6о се месиш

:wink:

rebeccaa
09-22-2010, 10:01
Ако не се изгориш на свещта никога няма да повярваш на хората, които ти казват че пари. Въпрос на време ще е да го изпиташ на собствен гръб.

Иначе.. пожарникарите не се страхуват от огъня :)

Какво ще направим ние, няма значение. Защото ти нямаш нашия начин на мислене. И каквото и да направиш, копирайки някой ще изглежда в най-хубавия случай смешно.

Съгласна :)

BlindedAngel
09-22-2010, 12:02

Голям женкар ще да е бил значи :razz: Сигурно и задръжки е нямал 8-)

YouDontKnowMe
09-22-2010, 12:22
Давай, ама после да не ревеш само .