View Full Version : Границите на досаждането.
SweetLuna7
09-22-2010, 08:15
Здравейте!
Представете си, че сте се запознали с някой и сте го харесали ужасно много. Искате да го опознаете по-добре, да станете приятели.
Добре, но докато се мъчите да го направите, как определяте границите на това кога досаждате и кога трябва да продължите с опитите да го заговорите?
Какви са знаците, които другия човек ни дава, че трябва да се откажем от идеята за сприятеляване?
Мерси предварително за отговорите. :-D
Хаха, за всеки са различни. Някои обичат много внимание да им се отделя, други са на обратния полюс. Примерно на мен ми е много неприятно, когато почнат преследвания и т.н. А отстрани изглежда още по-смешно (повярвай ми, знам го от опит). Трябва оставиш и свобода на човека, а не да го притискаш в кьошето..
PyCoKoCkA93
09-22-2010, 08:33
Все едно да попиташ "Какви са границите на държавите в космоса?" :D Никoй не може да ти даде на 100% точен отговор,който да действа при почти всеки...Ти сама трябва да имаш усет за тези неща...Ако примерно му пишеш всеки ден в скайп,фейсбук и той не ти отговаря или ти пише по 1-2 думи значи досаждаш...Но и да пишеш всеки ден пръв на един човек също е досадно...Изчакай и той да те потърси или да те заговори,да се обади,да пише смс и така...Всичко трябва да е с мярка :)
ПС:За тези,които ги интересува каква е границата на държавите в космоса... :D
Попринцип външните и вътрешните граници на космическото пространство не са определени с договор.В общия случаи те са около 100-110 км от повърхността на Земята...
..Ако примерно му пишеш всеки ден в скайп,фейсбук и той не ти отговаря или ти пише по 1-2 думи значи досаждаш...Но и да пишеш всеки ден пръв на един човек също е досадно...Изчакай и той да те потърси или да те заговори,да се обади,да пише смс и така...Всичко трябва да е с мярка :)
Ии аз по-принцип съм на това мнение \:D/
rebeccaa
09-22-2010, 10:18
..Ако примерно му пишеш всеки ден в скайп,фейсбук и той не ти отговаря или ти пише по 1-2 думи значи досаждаш...Но и да пишеш всеки ден пръв на един човек също е досадно...Изчакай и той да те потърси или да те заговори,да се обади,да пише смс и така...Всичко трябва да е с мярка :)
Ии аз по-принцип съм на това мнение \:D/
3 сме вече. 8-)
ShtrudeL
09-22-2010, 10:39
На мен някой като ми досажда отговарям на всичко с "Да" "добре" "не" "точно така" "ахм" и не се правя,че го слушам както обикновено,а изобщо си гледам в някоя друга посока...
kombarka
09-22-2010, 11:37
Не ми се мисли особено много.. Ето ти едно клише, което може да послужи за отговор на 90% от темите във форума:
"Ти си знаеш най-добре. Зависи от човека."
8-)
dimitar_ak
09-22-2010, 11:39
Граници няма. На мен ако ми е приятно това внимание ще искам да го получавам непрекъснато. В противен случай просто ще й кажа да спре.
YouDontKnowMe
09-22-2010, 12:32
Като си спомня на сегашния как му досадах..
То , детето, си седи в междучасието, опитва се да спи ... Аз почвам да го ръгам, той тикове получи от мен първо.
В скайп имаше денонощен флууд от мен.
На врата му киснах 10 минути докато склони глава да го целуна - (1.56см на 1.85 не е лесно, честно :D).
Ама аз знаех, че ме харесва, защото все се притесняваше от мен.
Пък и със заклетите геймъри, които никога не са искали да си имат гадже - така се прави :D
Иначе, при всички други случаи - чакам да ме потърсят. Не обичам да нахалствам, въпреки горното ^ :D
DarkTemplar
09-22-2010, 20:40
^Горкото момче, отровила си му живота. :D
границите са само физически,
а игричките между хората - гнусни;