View Full Version : Някое друго мнение/съвет.. (:
Здравейте, има едно момиче което много харесвам.., та така с нея де "зарибявахме" няколко месеца, и всичко беше супер, казах и, че я обичам, тя ми отговори с същото, но не тръгнахме защото скоро ( педи седмица ) беше скъсала с вече бившото си гадже, така след това си продължихме всичко, пак си беше всичко яко, само че, аз не издържах и и "предложих", но тя тактично ми отказа, защото искаше време, от тогава аз вече много се съмнявах в чуствата й.., затова, се консултирах с нейна приятелка, всъщност две.. :D идвете ме убеждавах, че тя наистина ме обича, и тя самата ми го казва, но аз не знам, в такъв случей защо ми отказва и не иска да ходим..
BlindedAngel
09-22-2010, 12:13
Защото сигурно е някоя 13-14-15 годиша.Защото е момиче и не знае какво иска 8) Моят съвет - зарибявай се с някоя друга и виж как ще реагира тя.И от там нататака си прави изводите 8)
YourFavouriteDrug
09-22-2010, 12:14
Отговорът се състои във въпроса ти... просто има нужда от време, не мисля че те лъже.
PyCoKoCkA93
09-22-2010, 12:17
Тя те обича?И ти я обичаш?Май сам не си вярваш... :lol:
Вие май почнахте да използвате тези думички за "Здравей" и за проветряване на устата...А щом не иска да тръгне с теб веднага НЕ те "обича" :D Само те харесва,но и трябва време преди да започне нова връзка...Изчакай я,докато е готова и моля те СПРИ ДА СЕ ЗАБЛУЖДАВАШ,ЧЕ СЕ "ОБИЧАТЕ" !!! :lol: :lol: :lol: :razz:
djipsito
09-22-2010, 12:23
Не е задължително да си предлагате официално или да късате официално... леко е излишно тва ;) нещата или вървят или не вървят.. Излизайте си и всичко ще стане от само себе си. Тя ако не се държи с други момчета както с теб, значи един вид ходите и няма кво да се съмняваш в чувствата й...
sasha_90
09-22-2010, 13:33
Не знае какво иска и какво прави.
Казваш,че сте се "зарибявали",но по това време тя е имала приятел.Това не говори да има чувства нито към теб,нито към приятеля й.
PullMeCloser
09-22-2010, 17:15
Не знае какво иска и какво прави.
Казваш,че сте се "зарибявали",но по това време тя е имала приятел.Това не говори да има чувства нито към теб,нито към приятеля й.
Много вярно казано.Ама как го казвате това "обичам те" на всеки?!Струва ми се,че вече сте забравили значението на тези думи.Трагично е просто положението...
Така е.. в днешни дни "ОБичам те " стана като " Здравей" .. по темата и аз мисля, че и трябва малко време :) Успех.
JustUnforgivable
09-24-2010, 14:04
Пуу, не мога да разбера закво всички си играят на развален телефон - тая ми каза тва, оная онова.. :?
Ми питай я..И бтв не те обича, нито ти нея.. не ставайте смешни :)
Elenichkaa
09-24-2010, 14:29
хо-хо-хо...объркана работа!
и тия консултации е добре да спрат,че замесят ли се още хора ще стане още по-смешно 8-)
ми ето един съвет - щом толко държиш да сте гаджета,казваш й и такам! :lol:
клишетааа,клишета,клишета.. ....