View Full Version : Зачервена кожа на лицето
Здравейте! Днес бях на козметик за почистване на лицето. Всичко мина ОК, но сега имам червени петна по цялото лице. Козметичката ми каза, че ще ми мине до 2 часа или до вечерта и ми препоръча един стик, който ще прикрива зачервените места и ще ги лекува. Нямаше го в аптеките, в които проверих в моя град. Купих си на VICHY NORMA DERM
http://www.mistrys.co.uk/images/images/normaderm_stick_1069_new.jpeg_1069_new.jpg /аптекарят ми го препоръча/ + крем на NIVEA. В Събота е рожденият ми ден, до тогава има ли възможност кожата да ми се оправи, ако вечер си слагам от крема, а през деня от стика? Защото за сега си остава червена. :)
Би трябвало да се оправи ако ти допълнително не се чоплиш :D :D
Разбира се, че няма да се чопля - не искам някакви белези по лицето или нещо подобно. :)
vagarious
09-22-2010, 18:45
Естествено, че ще се оправи.Мисля, че е напълно нормално зачервяването да е няколко дена..
waterlily93
09-23-2010, 05:18
Всичко ще е на ред до събота. Не се притеснявай. И аз съм ходила на козметик за почистване на лицето и аз съм била в твоето положение. Нека минат 2-3 дни. ;]]
Би трябвало скоро да се успокои.Иначе може да ползваш крем Здраве да заздравиш кожата. :)
KumchoValcho
09-23-2010, 10:49
До 1-2 дни ще се оправи
И на мен ми казаха, че до 1-2 часа ще мине, ама ми стоя около 2 дни и после нямаше и следа от червно :)
Вече останаха няколко петна, но много си личат. Да се надяваме, че скоро ще мине. :grin:
krisito9212
09-23-2010, 22:28
Какви 2 дена бе хора.Ако козметичката е наистина компетентна би трябвало в размките на по-малко от 12 часа да няма и следа
Здравейте! Днес бях на козметик за почистване на лицето. Всичко мина ОК, но сега имам червени петна по цялото лице. Козметичката ми каза, че ще ми мине до 2 часа или до вечерта и ми препоръча един стик, който ще прикрива зачервените места и ще ги лекува. Нямаше го в аптеките, в които проверих в моя град. Купих си на VICHY NORMA DERM
http://www.mistrys.co.uk/images/images/normaderm_stick_1069_new.jpeg_1069_new.jpg /аптекарят ми го препоръча/ + крем на NIVEA. В Събота е рожденият ми ден, до тогава има ли възможност кожата да ми се оправи, ако вечер си слагам от крема, а през деня от стика? Защото за сега си остава червена. :)
А какво ти е препоръчала козметичката?