PDA

View Full Version : какво да правя?

nolove1
09-22-2010, 18:10
здравейте на всички аз съм надя и на 15 и искам да ви помоля за съвет...влюбих се в едно момче той е страхотен и знам че и той ме харесва но има един проблем...той е циганин разбира се не татък за какъвто всички си мислят...богат е живее в хубава къща от добро семейство е не е черен красив е ,но все пак е с такива корени.Попитах родителите си и те отвърдиха че е добро момче,но все пак бил циганин и само приятели може да бъдем.

Знам че след 2-3 дена ще ми ппредложи,но аз какво да пправя с това че е циганин въпреки че си живее като българин

lolssie
09-22-2010, 18:17
Ами мила.. ти реши дали искаш да си с него.Ако испитваш чувства бъди с него! Не се влияй от хорските мнения, ти имаш свое. И все пак обясни на родителите си, че не те интересува какъв е! Един от най-добрите ми приятели е циганин и също както при теб не прилича на такъв. Има си сериозна приятелка от 8 месеца. Тя е българка и изглеждат щастливи. Всичко зависи от теб самата.

nolove1
09-22-2010, 18:31
Ами мила.. ти реши дали искаш да си с него.Ако испитваш чувства бъди с него! Не се влияй от хорските мнения, ти имаш свое. И все пак обясни на родителите си, че не те интересува какъв е! Един от най-добрите ми приятели е циганин и също както при теб не прилича на такъв. Има си сериозна приятелка от 8 месеца. Тя е българка и изглеждат щастливи. Всичко зависи от теб самата.
аз попринцип не се влияя,но когато родителите ми разберат ще ми забранят сигорно,затова незнам какво да правя...много съм объркана

PyCoKoCkA93
09-22-2010, 18:33
НЕ обръщай гръб на любовта заради хорските предразсъдъци!!!Най-добрата ми приятелка ходеше година и няколко месеца с турчин и родителите и на двамата бяха против,заради тъпите религии и убеждения...Адски тъпо е да се съобразяваш дори с родителите си щом става въпрос за любов!Живей твоя живот и бъди щастлива!!!Не се вслушвай в хорското мнение и злоба,защото злобари и сноби винаги ще има!Важното е ти как се чувстваш с него :) И с времето обясни на родителите си,че е много добро момче и им разказвай за него и с времето ще свикнат-така стана с родителите на коята приятелка..Тя и до ден днешен се вижда с него и се целуват и си се държат като гаджета,само че официално не са :D

AutomatiC
09-22-2010, 19:03
при самата дума циганин стомаха ми се преобръща.знам, че има и нормално живеещи от тази порода, но просто не ги приемам.. :(

a1a2b3v
09-22-2010, 19:11
Еми нормално е родителите ти да са против него, ако бях родител може би и аз щях да постъпя така... просто по новините съм гледала циганки на по 11, 12 години бременни и циганите почти нямат хигиена... абе като цяло аз по принцип мразя цигани, но щом казваш, че е културен от добро семейство не мисля, че ще е от значение :) . Ако ти е приятен всмисъл харесваш го, обясни му ситуацията с вашите. Че те по принцип са против циганите и така нататък, но въпреки това искаш да сте заедно и го запознай с вашите. Може пък да им направи добро впечетление, че не е като останалите цигани и някак да го приемат. :)

lolssie
09-22-2010, 19:16
Еми нормално е родителите ти да са против него, ако бях родител може би и аз щях да постъпя така... просто по новините съм гледала циганки на по 11, 12 години бременни и циганите почти нямат хигиена... абе като цяло аз по принцип мразя цигани, но щом казваш, че е културен от добро семейство не мисля, че ще е от значение :) . Ако ти е приятен всмисъл харесваш го, обясни му ситуацията с вашите. Че те по принцип са против циганите и така нататък, но въпреки това искаш да сте заедно и го запознай с вашите. Може пък да им направи добро впечетление, че не е като останалите цигани и някак да го приемат. :)

+1.. Действай докато е време. и все пак момичето каза, че живее като българин т.е едва ли ще се жени на 11-12.. аз също не обичам цигани но наистина има свястни! Ти прецени.Успех :)