Влез

View Full Version : Ахаха ко да правя

BreakTheWind
09-22-2010, 18:34
Преди две-три години срещнах едно момиче в което се влюбих мн силно. Нещата не потръгнаха и аз се държах неестествено, смотано и малко зло към нея.. любов :Д Та още не съм я забравил и си мисля често за нея, но и не искам да се виждаме пак щото направих някои грешки :D Имам чувството, че след като я блокирах в скайп тя си прави фейкове и ме аддва.. Очертава ми се да ходя пак скоро на мястото където се срещнахме за 1-ви път. Не мисля, че шанса да я срещна е малък.. даже си е доста голям. Мъртъв съм нз ко да правя. Изповядах се :D

PullMeCloser
09-22-2010, 18:36
Много мразя да чета неграмотно написани постове. :x

BreakTheWind
09-22-2010, 18:39
алее кажи къде кво не те кефи ше го правя :D

lolssie
09-22-2010, 18:45
алее кажи къде кво не те кефи ше го правя :D

Не си много тъжен, гледам? :?

FuckedUp
09-22-2010, 18:46
Резни вените, брат :) 8)

PyCoKoCkA93
09-22-2010, 18:47
Държал си се като свиня с нея..К'во очакваш да ти се моли и да ти се обяснява в любов ли?Aко толкова държиш на нея отблокирай я и и се извини за държанието си и я покани на кафе,за да и се реваншираш...Aко не е много обидена от постъпката ти ще се съгласи..A,ако те отреже не се учудвай,ти си си виновен-на каквото си си постелил,на това ще легнеш... :)

ПС:Ако я видиш също можеш да и се извиниш...Няма да ти навреди да пречупиш малко гордостта и мъжкото си его... :-D

BreakTheWind
09-22-2010, 18:51
Държал си се като свиня с нея..К'во очакваш да ти се моли и да ти се обяснява в любов ли?Aко толкова държиш на нея отблокирай я и и се извини за държанието си и я покани на кафе,за да и се реваншираш...Aко не е много обидена от постъпката ти ще се съгласи..A,ако те отреже не се учудвай,ти си си виновен-на каквото си си постелил,на това ще легнеш... :)

ПС:Ако я видиш също можеш да и се извиниш...Няма да ти навреди да пречупиш малко гордостта и мъжкото си его... :-D

омфг идея. До ся не се бях сещал, че мога да се извиня :D . Тва може да оправи нещата. А и не съм се държал като свиня с нея. Просто когато нещата са биеха на романтика аз никога не го разбирах тва и развалях моментите. лол. чувствам се недостоен за нея сигурно за това никога не съм отговарял на чувствата й :д
П.П. някой каза, че не съм тъжен.. тряя ли да съм? 3 години са минали аз едвам си спомням как изглежда.

AutomatiC
09-22-2010, 18:59
хахахаха, нищо не прави..

PyCoKoCkA93
09-22-2010, 19:03

омфг идея. До ся не се бях сещал, че мога да се извиня :D . Тва може да оправи нещата. А и не съм се държал като свиня с нея. Просто когато нещата са биеха на романтика аз никога не го разбирах тва и развалях моментите. лол. чувствам се недостоен за нея сигурно за това никога не съм отговарял на чувствата й :д
П.П. някой каза, че не съм тъжен.. тряя ли да съм? 3 години са минали аз едвам си спомням как изглежда.

Ако мислиш,че и да си спомняш как изглежда сега ще е същата дълбоко се лъжеш :D За 3 години толкова ще се е променила...Както сигурно и ти...Както казах потърси я,не пречи,ако държиш на нея да започнеш всичко отначало...Просто я потърси и виж к'во ще стане...После поне да не се питаш все "К'во щеше да е,ако я бях потърсил?" Успех :)

BreakTheWind
09-22-2010, 19:34
да и ако е заета вече? Като си спомням тя си избираше некви скинарчета 5 години по-големи от мене и аз тряяше да чакам да я зарежат зарад странния й характер :D вахахаха

balu4ka
09-23-2010, 14:56
Ъъъ :shock: . Според мен не се и захващай да оправяш нещата май няма да се получи (;