PDA

View Full Version : ...

hellmate
09-23-2010, 17:26
Здравейте! На 18 съм и както всяко момче на тази възраст доста момичета са ми грабвали окото, но за по седмица две, най-много месец. До преди година . Тогава наистина за пръв път се влюбих в едно момиче. И то не заради външният и вид, а заради това което е . Та преди около 2 месеца имах рожден ден ( осемнадесетия ) и я поканих да празнуваме . Обаче на "партито" тя се изчука с най - добрия ми приятел. Е вече не мога да ги гледам и двамата, винаги когато ги видя ме обзема някаква ярост. Преди да почнем даскало не бях в страната, но сега постоянно се засичам с момчето в квартала, а с момичето сме в един клас. След въпросната случка напълно ги игнорирах. Не им отговарях в чата, спрях да им говоря, а те май дори не разбраха защо. Реакцията ми след станалото може би не бе най подходящата, но тогава ми се стори най- добрата, а и бях воден от сляпа злоба. Така че моля ви, дайте ми съвет какво да пратя от тук нататък.

П.П. съжалявам ако има правописни грешки или тъпи фрази, но в момента съм доста нервен и може да съм сгрешил нещо.

YouDontKnowMe
09-23-2010, 17:41
Като за начало им се извини , че си такъв егоистичен задник.

radeberger
09-23-2010, 17:53
След като момичето не е било заедно с никой (включително и с теб) значи може да си се чука с който си иска.

Smrazqvashta
09-23-2010, 17:53
Ситуацията има много гледни точки, за да се прецени кой е егоиста.

GregoryHouse
09-23-2010, 17:57
Баси небалансирания тип си батка...първо вземи направи нещо да си овладееш емоциите. Второ нямаш право да се сърдиш на нито един от 2мата, ако те не са били наясно с твоите мисли и намерения. Важи еднакво и за 2мата.

moneycomeme
09-23-2010, 18:04
Споделям мнението на GregoryHouse.С малка добавка...мислиш като дете на 14,без да искам да те засегна персонално.Помисли над поведението си,изложи всички факти пред себе си и ще ти стане ясно,че не мислиш,както трябва в конкретната ситуация.Как да действаш ли?Както ще се чувстваш по-щастлив.

Crazytu
09-23-2010, 18:53
Много глупаво си постъпил, при положение, че нито един от двамата не е знаел за чувствата ти. Така че единственото, което можеш да направиш е да им се извиниш за поведението си.

PyCoKoCkA93
09-23-2010, 19:06
Доколкото разбирам си се влюбил в нея,а тя не знае за чувствата ти,както и той не знае..Тогава нямаш право да им държиш сметка,че са се изч*кали при положение,че не са били наясно с чувствата ти..Някак си детско е,просто си преглътни гордостта и яростта и започни пак да контактуваш с тях...Те с нищо не са ти виновни,че си криел чувствата си и сега при свършен факт ревнуваш и се дразниш...Тя все пак не ти е гадже,за да и държиш сметка к'во и с кой прави...Гледай по-зряло на нещата,не се дръж като пубертет!!! :-D

soul1199
09-23-2010, 20:07
Баси небалансирания тип си батка...първо вземи направи нещо да си овладееш емоциите. Второ нямаш право да се сърдиш на нито един от 2мата, ако те не са били наясно с твоите мисли и намерения. Важи еднакво и за 2мата.

AsHbRoWnIE
09-23-2010, 20:13
Ок брат не искам да те обиждам...
В такъв момент е приемливо да се ядосаш ама направо да си толкова бесен че да искаш да го убиеш твоя приятел и нея....Но уви трябва да запазиш гнева за себе си ...Те не са разбрали защо се държиш така с тях защото си се държал малоумно и прибързано...
Извини им се и ако момичето още ти допада пробвай пак (но само в случай че тя не ходи с приятеля ти и няма намерения да го направи)
и хоуп и хелпд 8)

petersl55
09-23-2010, 20:15
Е много добър приятел ти е бил тоя!!! .. Най-добрия..и аз имам един такъв и като види момичета ме за*бва всеки път..просто го приеми приятелят ти е женкар..а момичето е к^рва.. :::

ПП: Това е в случай ако и двамата са знаели какви са ти там чувствата..

kobrichka
09-23-2010, 20:24
По принцип нямаш право да се сърдиш на нито един от двамата. Както казаха останалите, тя не е имала никакъв контакт с теб, за да се съобрази с теб.Може да прави секс с когото пожелае.
Що се отнася до момчето (най-добрият ти приятел), той знаел ли е за чувствата ти към това момиче?!?!