View Full Version : изгубена....
Привет и от мен!Ето и моята история...
Вече почече от две години се виждам с едно момче,но правим само секс.Проблема е там,че аз съм лудо влюбена в него,имали сме много красиви моменти...чесно да си призная не мисля,че и той е безразличен,но вече незнам какво да мисля наистина ми е много трудно... мисля ,че той знае че имам нещо кам него, но и в това не мога да съм сигурна...мнозина от вас ще си помислят... за толкова време как не съм седнала да поговоря с него за това...опитвала съм...ноо до никъде не се стига,попринцип той казва,че неиска приятелка на този етап ...Много ми е трудно и просто искам съвета ви ...какво да направя за да съм с него и да имаме нормална връзка или поне как да разбера дали и той има нещо към мен...И според вас имам ли някакъв шанс?
DarkTemplar
09-23-2010, 20:48
Шанс винаги има, но си му създала лоши навици. Момчетата (че и доста от мъжете) идеално ги устройват подобни отношения и трудно намират стимул да ги променят. Пробвай да го накараш да се привърже към теб с разни мили жестове или нещо друго, което би му влязло под кожата. Прекалено си лапнала, за да го режеш и ще страдаш бая..
kobrichka
09-23-2010, 20:52
Две години не е малко време. Би трябвало да сте се опознали, лично според мен просто трябва да поговорите.
Е, за две години, едва ли е само секс, поне някакви чувства трябва да има :-o Така или иначе ти е кофти, поне говорете. Може пък да стане по-добре...
А ти пък защо си го научила така да те използва?
soul1199
09-23-2010, 20:58
само за секс те изпoлзва
petersl55
09-23-2010, 20:58
ЕЙ да не му развалиш живота на човека ..намерил е в тебе каквото иска - бърза и лесна с*кс играчка.Сигурно на човека му е супер лесно .. живее си живота не трябва да се занимава с досадното гадже и когато му се прави .. ти звънка ::: \:D/
PS : ЯкоООО :smt017
epicfailbg
09-23-2010, 21:03
само за секс те изпoлзва
..намерил е в тебе каквото иска - бърза и лесна с*кс играчка.
Вие , драги потребители , в момента целите две неща. 1во да се заядете и 2ро да прецакате това въпросно момче , което не е "куул" :(
По темата не мога да говоря , защото чисто и просто не съм "навътре" в нещата. Към авторката : Дано тази история да завърши щастливо за теб.
soul1199
09-23-2010, 21:07
:lol: :lol: искам да помогна на авторката и да си изкажа мнението
petersl55
09-23-2010, 21:10
и аз така :razz:
soul1199
09-23-2010, 21:14
и аз така :razz:много сме добри начи :lol: :lol:
добре де,2 години не ви ли се стрруват твърде много ... попринцип знам че момчетата не обичат да спят с едно момиче дълго време....естественно не всички... но мнозинството ... или поне аз така съм чувала
soul1199
09-23-2010, 21:19
добре де,2 години не ви ли се стрруват твърде много ... попринцип знам че момчетата не обичат да спят с едно момиче дълго време....естественно не всички... но мнозинството ... или поне аз така съм чувалаами нормално е..след като никоя не му пуска
:lol:
GregoryHouse
09-23-2010, 21:22
]Абе мъжете са водени много често от оная си работа. Всичко минава от там. Пръснеш ли му един път мозъка от секс, винаги ще се връща за още вервай ми :D Така, че ако го искаш налазвай го!
PyCoKoCkA93
09-23-2010, 21:28
Щом за 2 години не е поискал да е с теб,не очаквай да го поиска в близко бъдеще...Влечеш го сексуално и има някакви чувства към теб,но го е страх да се обвърже като повечето мъже...Би го направил,но НЕ с теб...Ще е един ден с някоя друга мадама,която ще го замае с междукрачието и материализма си...Не влагай напразни надежди-щом един човек минава с номера "Не искам приятелка сега",значи няма да я иска и след още 2 години...поне в твое лице :)
DarkTemplar
09-23-2010, 21:30
Щом му харесва секса с теб и не му досаждаш излишно, що да го прекратява и тепърва да търси друга? А и 100% има няква привързаност.
petersl55
09-23-2010, 21:32
]Абе мъжете са водени много често от оная си работа. Всичко минава от там. Пръснеш ли му един път мозъка от секс, винаги ще се връща за още вервай ми :D Така, че ако го искаш налазвай го!
Е ти ако си такъв значи, само може да ме хване срам че съм мъж .. :::
Иначе към авторката .. втора като тебе няма..2 години ТЕ ИЗПОЛЗВАТ осъзнай се народе \:D/
GregoryHouse
09-23-2010, 21:34
Оф пич ти живееш в друг свят, тоя на губите и на Мики маус ми се струва :D
Добре,и според вас няма какво да направя или да променя нещо ....
soul1199
09-23-2010, 21:38
Добре,и според вас няма какво да направя или да променя нещо ....спри му секса и му гледай сеира :wink:
petersl55
09-23-2010, 21:40
Добре,и според вас няма какво да направя или да променя нещо ....спри му секса и му гледай сеира :wink:
К'ъв сеир , щом си е намерил 1 секс-грачка значи може да си намери друга..има ги такива помяри... :lol:
DarkTemplar
09-23-2010, 21:41
спри му секса и му гледай сеира :wink:
И това не е лоша идея. :)
soul1199
09-23-2010, 21:42
К'ъв сеир , щом си е намерил 1 секс-грачка значи може да си намери друга..има ги такива помяри... :lol:като я остави тя 6e разбере,че на него не му пука за нея
soul1199
09-23-2010, 21:44
спри му секса и му гледай сеира :wink:
И това не е лоша идея. :)мхм,аз най-добре да си лягам,айде авторке оставям те и лека на всички :)