Влез

View Full Version : Съвет - Благодаря Предварително !

waynne
09-24-2010, 11:46
Преди около седмица дойде ново момиче в моя клас (девети клас) и веднага ми направи особено голямо впечатление. Тя е на петнадесет години, и колкото и смешно да звучи - найстина е различна. :) На нейната възраст не съм виждал такова момиче. Тя е достатъчно лъчезарна, че да не се показва като "голямата жена", както повечето правят. Не е и затворен човек. С всеки изминал ден осъзнавам, че прекарвам все повече, и повече време като мисля за нея.. и за първи път гледам, и се въдхищавам не на външния я вид (сештате си момчетата...), колкото просто в нея. Нямам много опит с момичетата... до сега не са ме привличали по тоя начин, може би за това. Искам да я заговоря, да я накарам да излезем, но всичките ми опити се провалят. Мисля, че си заслужава да направя нещо по-специално, но не знам какво. Затова пиша тук. Ще съм благодарен ако някой по-опитен ми даде съвет. :)
ПП : Тя няма приятел.

Хора, който пишат по всякакви други причини да не го правят тук. Благодаря Предварително !

Wednesday666
09-24-2010, 11:52
Нещо по-специално .. Ами освен ако не искаш да й занесеш рози и да й изнесеш серенада там пред всички в класа друго по-специално какво искаш :lol:

Опит имам достатъчно за да ти кажа, че най-добрият начин е просто да чакаш :) Опознавай я, говорете си, станете приятели първо и чак тогава мисли за нещо повече ;)

GregoryHouse
09-24-2010, 11:54
Еми щом ти е от класа...все ще имате разни теми общи. Заприказвай ш малко за това и после просто смени плавно темата към това което те вълува. Първата крачка е трудно (тоест само изглежда така :D ) в цялата работа. Ако не си уверен в импровизацията измисли долу горе като план какво ще приказваш, а не просто да отидеш и да забиеш като пълен луузър. А сега Go Go Go! and DONT FAIL!

dimitar_ak
09-24-2010, 12:53
... Искам да я заговоря, да я накарам да излезем, но всичките ми опити се провалят. Мисля, че си заслужава да направя нещо по-специално, но не знам какво. Затова пиша тук. ...

А какви опити си правил. Ако седиш и я гледаш с влажен поглед от далеч няма да стане. Бъди смел и предложи след училище да пиете по кафе или да я изпратиш.

waynne
09-24-2010, 17:12
Ами какви.. опитвам се да остана на саме с нея или поне да завържа по-дълъг от една-две минути разговор. Не се получава.. те са си компанийка момичета (не понасям нито една), и от опит знам, че и да ги накарам да я оставят за минутка не става(а пък когато това стане, е толкова шумно и подтискащо..). Пред всички други "кифли" не искам да говоря, после може всичко да стане, повечето от тях са "клю-клю" :D Както и да е - мислех да говоря с нея по Тел, имейл, скаип нещо, но това са тъпотий.

MaLkaTa_LaDy
09-24-2010, 19:02
Харесва ми мисленето ти.
Това с приятелките и е наистина шитаво, но използвай всеки възможен момент да я заговориш за нещо. Недей да правиш нищо по-специално, ако и направиш хубаво впечатление без да се стремиш умешлено да я впечатлиш, ще си в най-печелившата позиция. В смисъл такъв бъди напълно неангажиращ и естествен. Оттам нататък тепърва ще имаш да си изиграваш козовете и иначе казано да я изненадваш приятно, когато и покажеш "по-специалната" част от теб.
П.с. Не успях всичко това, което ми е в главата, да го напиша по начина, по който звучеше още като идея, но се надявам да си ме разбрал правилно.

tuzaro
09-24-2010, 19:05
щом от първия път не е станало, начи не те харесва.

w0lf
09-24-2010, 19:05
и гледай другите да не разбират за чувствата/намеренията ти защото мисля че всички знаем какви задници могат да са хората - от скука и завист да те преебат тотално

umri
09-24-2010, 19:06
Колкото по-специално, толкова по-неоценено ще бъде. Карай дърварската и успеваемостта е почти гарантирана.

waynne
09-25-2010, 19:39
мерси на всички.. ама съм сбъркал с надеждите :shock: хванала се е с някакъв идиот (16 годишен натегач, цялото даскало го знае) и само факта че е казала ДА на такъв простак ми стига за извод.. :)

PyCoKoCkA93
09-25-2010, 20:09
^Последното изречение ми хареса..Показва,че си по-различно момче,което се цени,има хубави разбирания и не гледа само опаковката :) Запази се такъв,какъвто си и ти гарантирам,че ще си намериш готина приятелка :) Защото няма да се сливаш с тълпата посредствени първични идиоти,а ще се отличаваш с характера си :) Успех :)