View Full Version : Проблем с Размера
whitepuma
09-24-2010, 13:33
БЛАГОДАРИМ ЗА "УНИКАЛНИТЕ" СЪВЕТИ, ОСВЕН МИШКИ И ГЪРБАТИ ДЕБЕЛИ ПОМЯРИ ЯВНО НЯМА НИКОЙ ДРУГ ТУКА ЗА ПРОБЛЕМ, С КЕФ ЩЕ ИЗАВЯ ЧЕ ТОЗИ ФОРУМ ЗА НИКЪВ kUrrrrrrrr ( СТИГА СИ САГАЛ СЦЕНЗУРА ) ЧОВЕКА ИМА ПРОБЛЕМ А ВИЕ ОТГОРЕ ГО ТЪПЧЕТЕ.ЗА ЖАЛКОСТ НЯМА ДА СТАНЕ ПОНЕЖЕ НЕ ЗНАЕТЕ НА КОГО СЕ ПОДИГРАВАТЕ, МНОГО КОФТИ ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ХВАНЕ ЗА ВРАТА ВАС ГОЛЕМИТЕ ПИШКИИИИИИ И ДА ВИ РАЗБИЕ КОФАТА.
КЪМ МОДЕРАТОРСКЯИ ЕКИП: ВЗЕМТЕ ДА ГЛЕДАТЕ МАЛКО КОЙ СЕ РЕГ. В ТОЗИ ФОРУМ, ЧЕ БАЯ СА ВИ ГО УСРАЛИ ;]
ААЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СЪС ЗДРАВЕ МИШККИ!!! ПОЖЕЛАВАМ ВИ НИКОГА ПУТКА ДА НЕ ВИДИТЕ И ДА УМРЕТЕ МЪЧИТЕЛНО! ТЪПИ ЛАПЕТА...
dimitar_ak
09-24-2010, 13:49
Пич само ще те светна, че чисто анатомически 6см стигат за да го вкараш.
Първо ... махни рекламата на "сподели"...
Второ ... има важна тема за този проблем
ОТ ИМЕТО НА МОЙ ПРИЯТЕЛ!!!!
" Здравейте,
Казвам се .... и съм от ..... на 16 Години съм и имам един Отвратителен проблем който ден след ден ме мъчи... Става въпрос за Размера на "малкия приятел" няма да споменавам точните размери понеже даже и в интернет ме е срам ( под 12 см. е ) .... Това нещо ме отдаличава все повече от Живота! Поради този факт нито с момичета се занимавам нито по простата причина че ме е срам ужасно... Всеки един тука би почнал да ми се кара с изрази " Размерите няма значение стига с тези прости публикации " " Не е важно размера а какво правиш с него" На малко от Вас знаят какво е чувството да не си "надарен" опитвал съм се само веднъж да го направя и тогава не можах даже да си го вкарам... Хахахха смейте се! Това е КОШМАР и не го пожелавам на никой Мъж... А и няма Презервативи които да ми стават- пффффф! Всички са ми прекалено широки.... Ако някой може да ми помогне и да ми даде съвет ще съм му адски благодарен...
Не считам за съвети:
- Не Важен Размера
- Нищо ти няма...
- Ако те обича няма да и пука...
И всички тези подобни, защото това не са Обяснения или Съвети...
БЛАГОДАРЯ Spodeli.info "
Ей добре, че каза, че е "твой приятел". За момент си помислихме, че си ти с проблема.
Пич само ще те светна, че чисто анатомически 6см стигат за да го вкараш.
чакай сега :razz: :razz: :razz: то и 2 см стигат да го "вкараш" той не иска ги вкарва ... иска да я задоволи и комплекса е много силен ... може би по скоро клони към разни медикаменти и алтернативи ...
CircleOfPain
09-24-2010, 13:57
Откъдето и да го погледнете, никоя жена не би искала да прави секс с момче на което му е 10см...
xinfamous
09-24-2010, 14:34
Откъдето и да го погледнете, никоя жена не би искала да прави секс с момче на което му е 10см...
май си прав брато :) , пич пробвай да отидеш на уролог ?
май си прав брато :) , пич пробвай да отидеш на уролог ?
Ама не бе, не е той с проблема, ами "негов приятел". :razz: :razz: :razz:
TheAnnoyingAwesomnes
09-24-2010, 16:54
Пф.... Ми то като има момичета дето се отварят с краставици, дезодоранти и кви ли не още глупости и после си ръгат квото им попадне в ръцете, естествено че все ще са недоволни... Имаше тука една тема се моташе и некви мацки обясняваха как нищо ПОД 20см не ги задоволява... Ми като си като кофа отдолу и кон няма да те задоволи, бахти...
Към автора или приятеля му, който там е с проблема, имаш 2 варианта.
1ви да спреш да мрънкаш като разглезена кифла и да си намерих мацка, която няма да и пука колко ти е голям.
2ро събираш достатъчно пари и си натъпкваш оная работа с парафин (и вероятността да станеш зависим към Виаграта е голяма)...
Лично мнение - не вярвай на това което пише в нета, 99% от момчетата, мъжете, които постват размера си в нета, лъжат много !
Аре със здраве !
:-)
YouDontKnowMe
09-24-2010, 17:10
Вместо с размер - впечатли със знания, умения в различни области.
CircleOfPain
09-24-2010, 18:12
Ти така ли задоволяваш момичета?
ами при положение че клитора й е 1 сантиметър г/д няма как друго яче :razz: :razz: :razz:
ами при положение че клитора й е 1 сантиметър г/д няма как друго яче :razz: :razz: :razz:
Да бе, то момиче било, ся видях :razz:
ок, поправка - теб така ли те задоволяват? :razz: :razz:
YouDontKnowMe
09-24-2010, 18:15
Хора, хора , имам език за тази работа. И палави ръчички.Всяка мацка мога да задоволя , както да й предложа рамо, на което да поплаче. Даже мога да пребия повечето хора, които не блъскат в залата (които не се помпат).
Имам чувство за хумор, макар и черно, мога да разговарям на най-различни женски теми. Няма да съм ревнива, няма да й чета скайповете, телефоните.
Когато ме поиска - там ще съм.
Така че, мога да задоволя и жена.
Макар, че предпочитам мен да ме задовлява мъж :D
YouDontKnowMe
09-24-2010, 18:17
Да бе, то момиче било, ся видях :razz:
ок, поправка - теб така ли те задоволяват? :razz: :razz:
Да.Сутринта ме задоволиха със закуска в кревата и после пак спане до 1. Беше ми приятно и без секс.
И да му беше под 10см , пак щях да го обичам.
Даже да беше с ампутирани крайници.
На мен пък ми е голям. Гадно ли ти е?
FuckedUp
09-24-2010, 18:47
На мен пък ми е голям. Гадно ли ти е? :razz:
whitepuma
09-24-2010, 19:16
Благодарим в за Отговорите, Всичко му предадох
sabaton94
09-24-2010, 19:20
Благодарим в за Отговорите, Всичко му предадох
Предаде на "приятеля" си, нали? Който в никакъв случай не си ти самия.
Практически съвет
Ако майка ти и баща ти са заможни и могат да си го позволят някак си, си направи операция за уголемяване. Ако нямате възможност започни доходоносна работа или завърши образование, за да си намериш работа. Теглиш кредит, плащаш за операцията и изплащаш. Представи си, че си купуваш кола, но ги даваш всъщност за операция.. не е кой знае какво.
Не знам какво е да си с малък член, но като се опитам да се поставя на твоето място, хич не ми става хубаво... Ако бях в същата позиция бих постъпил точно така.
Когато си наумиш нещо, поставиш си цел, трябва да правиш всичко, за да я постигнеш. Ужасно е цял живот да имаш подобен проблем и всяка жена, с която имаш връзка ще ти го натяква като се скарате. Проблемът е ОГРОМЕН и решението е само едно, което вече споменах. Всички реклами за уголемяване на пенис са фалшиви, никоя няма да ти помогне.
sabaton94
09-24-2010, 19:53
И наградата за най-лош съвет на месеца се присъжда на...(драматично изчакване, удари на барабани)... umri. Победителят получава facepalm от всички присъстващи. На спечелилите - честито!
noname17
09-24-2010, 20:12
И наградата за най-лош съвет на месеца се присъжда на...(драматично изчакване, удари на барабани)... umri. Победителят получава facepalm от всички присъстващи. На спечелилите - честито!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :D 8-) :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :shock: :lol: :lol: :lol: :D :D 8-) 8-) :shock: :lol: :lol: :razz: :razz:
Хахахахахахахахахахаха...
Ама верно поста му е много смотан.
Един голям ФАСЕПАЛМ от мене. !
MonikaTrifonova
09-24-2010, 21:06
хахахаха кво като ти е голям,хвалиш ли се нещо?! .. Ти ако си някой простак,а тъй като гледам самочувствието ти е доста голямо.. Тоз "големия" можеш да си го държиш в гащите..! За свестните момичета,които държат на приятелите си размера няма значение!!
sabaton94
09-24-2010, 21:15
хахахаха кво като ти е голям,хвалиш ли се нещо?! .. Ти ако си някой простак,а тъй като гледам самочувствието ти е доста голямо.. Тоз "големия" можеш да си го държиш в гащите..! За свестните момичета,които държат на приятелите си размера няма значение!!
Пфф не виждаш ли, че човека се базика? В действителност и той има малка чурка.
Отрежи хуя на някой твой приятел и си го сложи , надявам се да съм помогнал :D
golqmumnik
09-24-2010, 22:20
Ти си предвиден за гей, майна - дай си дупето да го шибат 8)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :D 8-) :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :shock: :lol: :lol: :lol: :D :D 8-) 8-) :shock: :lol: :lol: :razz: :razz:
По-добре не изказвайте мнение за проблеми, които малкото ви умствено капацитетче не може да усмисли, пък камоли да даде адекватно решение за съответен проблем.
Един ден ше ви се родат момченца с пирони в гащите и на 15 ше решат да се самоубиват... тогава кво ще прайте ве, тардчета?
и аз тфа му викам... ходе по-добре да тъ ебат за пари :razz:
имаше един където той им плащаше до ръгат :D - не бъди като него 8-)
sabaton94
09-25-2010, 05:26
По-добре не изказвайте мнение за проблеми, които малкото ви умствено капацитетче не може да усмисли, пък камоли да даде адекватно решение за съответен проблем.
Един ден ше ви се родат момченца с пирони в гащите и на 15 ше решат да се самоубиват... тогава кво ще прайте ве, тардчета?
Ми операции ще им прайм на всичките, че да нямат вече комплекси, да си имат фалшиви пишки и като станат на 30 да не могат да ги дигат вече. Аз като ти гледам аватара, подписа и ника, сериозно се съмнявам IQ-то ти да е по-голямо от стайната температура, тъй че не говори за моето умствено капацитетче.
Отрежи хуя на някой твой приятел и си го сложи , надявам се да съм помогнал :D
Ало, човека с гърдите по големи от майка си ... тихо ... утре и на твоя гръб ще дойде ... някоя мацка като иска да бозае от гърдите ти .,..
whitepuma
09-25-2010, 07:03
и аз тфа му викам... ходе по-добре да тъ ебат за пари :razz:
имаше един където той им плащаше до ръгат :D - не бъди като него 8-)
ЕЙ МУХЛЬОВЦИ, НЯМА ДА ОБИЖДАТЕ ЧОВЕК КОЙТО НЕ ПОЗНАВАТЕ!!! ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА ЗАСПАЛА.... ТУКА ЧОВЕКА ИМ ПРОБЛЕМ ВИЕ ЩЕ МУ СЕ ПОДИГРАВАТЕ, АКО НА ВАС ВИ БЕШЕ ТАКА ЩЕШЕ ЛИ ДА ВИ Е СМЕШНО, ЛАЙНАРИИИИИИ!!! ЧОВЕКА СИ Е СЪВСЕМ НОРМАЛЕН ДАЖЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ ВАС ТУКА УЛТРА НАДАРЕНИТЕ!!! НАПРАВИХ ГРЕШКА ДА МУ ПУСНА ПРОБЛЕМА В ТИЙНПРОБЛЕМ! ОСВЕН ЧЕ ЗА СМЯХ ГО НАПРАВИХТЕ А И ЕДИН СЪВЕТ НЕ МУ ДАДОХТЕ!!! ТОЯ САЙТ НЕ СТАВА ЗА НИКЪВ КУРЕЦ ДОКАТО НЕ ВА РАЗКРАТ ВАС ПОМЯРИ С ГОЛЯМОТО САМУЧУВСТВИЕ, СИГУРНО ВСЕКИ ДЕН ЯДЕТЕ ВЪН БОЙ И ЗАРАДИ ТОВА ТУКА СЕ ПЪНЕТЕ.... АЙ ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА АКО ВИ ЧУЕ КВО ГОВОРИТЕ И АКО ПАДНЕТЕ В НАШИЯ ГРАД НЯМА ДА ВИ Е ТОЛКОВА ЗАБВНИЧКО, ЩЕ ВИ НАВРЕМ ГОЛЕМИТЕ ПАТКИ В УСТАТА И ОБРАТНО!!!! АЙДЕ МИШКИИИИИИИИИИИИИИИИИ :-x :-x :-x :-x :-x :-x
whitepuma
09-25-2010, 07:07
АМА АКО АЗ ТЕ ХВАНА И ТИ ГО НАБУХАМ С ТАШАЦИТЕ В УСТАТА И ПОСЛЕ В ГЪЗА, "МАЙНАААА" ???? НЕ СЕ ЛИ ГЛЕЖДАШ КВА ЦАЙСАТА УТАЙКА СИ???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МОЖЕ ДА НЕ МУ Е ГОЛЯМ , НО Е НЕЩО В ЖИВОТА А НЕ НИЩО КАТО ВАС ;@@@ САМО ДА МОЖЕШЕ ДА НИ ПАДНЕТЕ!
dimitar_ak
09-25-2010, 08:40
Приятелю, не те знам дали смъркаш, бодеш или мажеш на венци, но яко си се изнервил. Тук обаче не е мястото да си избиваш комплексите.
Заключвам темата, а ти смятай, че си получил оферта за почивка от форума.