View Full Version : Възрастова граница?
Каква ралзиката в годините между партньорите смятате за приемлива?
PyCoKoCkA93
09-25-2010, 21:27
Няма граница...Всичко зависи от човека,намеренията и чувствата му и външния вид..Има хора,които на 50 изглеждат като на 35... :) Ние не сме никoи,че да съдим хората кой с колко по-млади ходи,всеки си живее живота и има право на избор... :)
skorpio458
09-25-2010, 21:31
Няма граница...Всичко зависи от човека,намеренията и чувствата му и външния вид..Има хора,които на 50 изглеждат като на 35... :) Ние не сме никoи,че да съдим хората кой с колко по-млади ходи,всеки си живее живота и има право на избор... :) Съгласен!Не всеки избира в кой да се влюби.Suicide is always a solution.
Попринцип и аз съм на това мнение,но понякога е просто странно знам за момчета 12 клас ходят с момичета 7 клас. Мисля че след 20 години възрастовата граница няма значение.
да защото преди тва му се вика ПЕДОФИЛИЯ
PyCoKoCkA93
09-25-2010, 21:44
Попринцип и аз съм на това мнение,но понякога е просто странно знам за момчета 12 клас ходят с момичета 7 клас. Мисля че след 20 години възрастовата граница няма значение.
Ами да,едно е да сте на 18 и 13 с 5 години разлика и съвсем друго да сте на 20 и 25 пак със същата разлика...Въпрос на период :)
skorpio458
09-25-2010, 21:46
да защото преди тва му се вика ПЕДОФИЛИЯна бас че му се вика "сводничестване"
Lexynnka
09-25-2010, 21:51
6-7 години максимум.. при тва момчето да е по-голямо.
с моя разликата ни е 4 години и няаме проблеми.
Незнам то си е до човека,дори и да ми допада някое момиче да кажем на 14,а аз съм на 17,тези 3 години разлика ми се струват доста (поне за тийновете,иначе не са) и това ме спира.
Lexynnka
09-25-2010, 22:01
Незнам то си е до човека,дори и да ми допада някое момиче да кажем на 14,а аз съм на 17,тези 3 години разлика ми се струват доста (поне за тийновете,иначе не са) и това ме спира. сам го каза, зависи от човека
vagarious
09-26-2010, 05:58
....
Категорично ДА!!!Аз мисля по същия начин.
Другите, по-големите разлики са неприемливи за моята личност. 8-)
SomethingWild
09-26-2010, 11:02
За любовта няма граници, нали знаете? :)
dimitar_ak
09-26-2010, 12:11
За мен годините нямат никакво значение, но се налага да се съобразявам. Искам момичето да е зряло и вече самостоятелно, а това става ако е над 21 години. Горната граница пък я определям от това, че за да имам сериозна връзка трябва да имаме бъдеще и дете. Т.е. тя трябва да не е минала границата за безпроблемно раждане на 1-во дете. За мен разумната граница за приятелка е над 21 и под 35 години. Аз самия съм на 35.
mArMaLaDkA
09-26-2010, 12:29
В тинейджърска възраст - 3 години(максимум) са допустима разлика. Оттам насетне вече с нарастването на годините, нарастват и различията в мисленето, възприятията, принципите, приоритетите и т.н.
karinchety
09-26-2010, 13:55
Стига да има любов по между им ,другото няма значение...Но в днешно време момичетата на възраст 20-30 повечето търсят богат чичко или дядко с парички понеже знаят колко е труден живота и че е почти невъзможно да си напълнят портмонето с парички сами..Затова,когато видим двойка с голяма разлика в годините веднага ни минава мъсилтъ,че връзката им се граади не на любов а на пари..
PePeLePew
09-26-2010, 14:27
Стига да има любов по между им ,другото няма значение...Но в днешно време момичетата на възраст 20-30 повечето търсят богат чичко или дядко с парички понеже знаят колко е труден живота и че е почти невъзможно да си напълнят портмонето с парички сами..Затова,когато видим двойка с голяма разлика в годините веднага ни минава мъсилтъ,че връзката им се граади не на любов а на пари..
гради се върху любовта към парите,но това е друга тема :)
Аз мисля че във възрастовия интервал 14-20 години повече от 2 години разлика между половинките не е нормална.За току що навлизащи в живота млади по-голяма разлика в годините би била основна причина за раздялаи неуспешна връзка
Любовта нямала граници,но не е и без граници.. така че всеки сам поставя своите,ако му харесва да играе Кент в пенсионерският клуб със своят/а приятел/ка
с моя разликата ни е 4 години и няаме проблеми.
Да когато ти си бил 1 клас тя е искала на майкаси пръчка за да се качи на килима :D
По Темата , най-яко е моми4е на 10 със мъж на 70 :razz: