PDA

View Full Version : Проблем - Липсва увереност, срамежливостта е в изобилие!

fasturl
09-25-2010, 23:31
Здравейте на всички!

Искам да се допитам до вас, за съвет. Преди време бях влюбен в едно момиче от мойто училище, ходихме на кафе, разхождахме се, казах и какво чувствам към нея (по скaйп), тя каза, че иска да си останем само приятели. На другият ден си хвана гадже. Трудно го приех, но си казах " защо да не я забравя? има още толкова момичета.. ", опитах се, но не се получи, преди 2 дена, скъса с гаджето си. Проблема е в това, че имам още чувства към нея, но нямам смелоста да и го кажа, " за пореден път ", в училище като се заговорим, почвам да дрънкам глупости и тем подобни неприемливи неща. Моля, дайте ми някакъв съвет как да преодолея тези 2 неща - срама и как да стана по-уверен. (търсих начини, но не се получава).

Благодаря Ви предварително!

kykyto
09-26-2010, 05:52
Много се чудиш приятелю. Представи си, че отиваш да пазаруваш, мислиш ли предварително "Оу как ще се сработя с касиерката, какво да кажа..." - НЕ, за това си напълно уверен в ситуацията, нищо, че не познаваш човека отсреща. Голямата нервност ти пречи да кажеш това което искаш... Твоята предпазливост- "Оу ще бъда отрязан, НЕ пааааааааак", така че http://www.youtube.com/watch?v=XvBFBGb4p5M&feature=related

Elenichkaa
09-26-2010, 07:19
Била съм в подобно положение...
Но веднъж като си изпуснеш шанса,със следващия/следващата знаеш как да действаш.
Приеми го като урок или нещо подобно!

w0lf
09-26-2010, 07:37
Поддържате ли приятелски чувства с нея? По-скоро...добри приятели ли сте - да излизате заедно, да си лафите доста етц
Щот ако опиташ пак и най-вероятно бъдеш отрязан пак (съжалявам но е истина) всичко ще се промени и няма да бъдете толкова близки.

kristal3
09-26-2010, 09:56
Ами според мен трябва да опиташ , няма нищо лошо.Не се срамувай , знаеш ли пък и тя може да изпитва нещо към теб.А ако и този път нищо не стане повече няма да се надяваш - поне да си знаеш.

a1a2b3v
09-26-2010, 12:10
еми сводничеството не е лесно , пък и дано да е пълнолетна

Поне като искаш да спамиш хвани си някой спамер да те научи... :?

По темата откажи се. Щом на първия път ти е отказала на 100ния няма да приеме. Само ще се излагаш като я гониш като кученце. Не искам да те разубеждавам или нещо такова, но се замисли дали изобщо имаш шанс иначе всичко останало ще бъде загуба на време. :)

dimitar_ak
09-26-2010, 12:15
Тя вече ти го е казала "само приятели". Не ти се кефи за друго.

misslowe
09-26-2010, 12:19
Какво толко има да го мислиш .. ?? Сам каза има толкова момичетаа .. ?
ти на колко си .. на 13 . . ? Ако иска да е с теб ще е ако не майнатаа и бе ! 8) ще намериш друга на която ще и пука за теб и няма да ти се прави на интересна .. ! Едва ли ще се жениш за нея така чее .. ! не виждам проблема .. :P

laila_94
09-26-2010, 16:49
Тя вече ти го е казала "само приятели". Не ти се кефи за друго.
+ много точно

PyCoKoCkA93
09-26-2010, 20:08
Не си губи времето с нея-няма да сте нищо повече от приятели...Щом веднъж ти е отказала,шансът да си промени решението е минимален,а още повече като се има предвид възрастта ви...е нищожен!!! :)

missapple
09-26-2010, 20:21
Щом още в началото ти е казала че иска да сте само приятели .. значи иска да сте само приятели!!!! Съвет от мен няма нужда да го правиш пак.. резултата ще е същият ! :?

danchobg
09-27-2010, 15:14
:lol: пусни си музика :-({|=

sasha_90
09-27-2010, 20:28
Ако нещо се е променило-тя сама ще те потърси,сигурна съм.Но честно казано, не вярвам.Затова не си прави илюзии и продължи напред,сам написа,че има и други момичета.

tarlyo
09-27-2010, 20:58
Много се чудиш приятелю. Представи си, че отиваш да пазаруваш, мислиш ли предварително "Оу как ще се сработя с касиерката, какво да кажа..." - НЕ, за това си напълно уверен в ситуацията, нищо, че не познаваш човека отсреща. Голямата нервност ти пречи да кажеш това което искаш... Твоята предпазливост- "Оу ще бъда отрязан, НЕ пааааааааак", така че http://www.youtube.com/watch?v=XvBFBGb4p5M&feature=related
Ти нормален ли си, бе? Т'ва е 40 минути, кое зомби ще седи да го гледа... :shock: