View Full Version : КАКВО ДА ПРАВЯЯЯЯЯ ??? :@
hateuinside
09-26-2010, 15:29
:( Историята ми е следната. Ходех с едно момче към 7 месеца, адски много го обичах и продължавам да го обичам, НО... Запознах го с най-добрата си приятелка и тя много го хареса... след две седмици той скъса с мен :smt022 беше ми много тежко и се обадих на приятелката ми да се видим за отеха и да си поговоря с нея ... Когато отидах на мястото на срещата я заварих да се целува с него :smt022 И така разбрах че те ходят ... От тогава и двамата имат наглостта да ме канят да излизам с тях навън а когато откажа, ми го изкарват през г*** :smt022 Много ми е тежко, Кажете ми, моля ви,какво да правя?
smilegirl1
09-26-2010, 15:33
Това е много гадно. Според мен е най-добре да им кажеш как се чувстваш или поне така бих направила аз.
УСПЕХ
MissNothing
09-26-2010, 15:34
Кво си губиш времето с тях? ЗАрязал те е заради найдобрата ти приятелка.. Смятай.
Ако бях на тебе тази "приятелка" нямаше да я погледна повече, а пък за оня да не говорим..такива "приятели-предатели" не ти трябват. Не знам какво още говориш с тях явно е, че ти се подиграват .. Също така като ги видя да се целуват нямаше да е лошо да я дигнеш у въздуха за това, че ти е погодила такъв долен номер.
"приятелката" ти ако можеш да я наречеш въобще такава...е пълееен боклууук ;xx аа за моомчетоо да не говориим ;хх ии как такаа ще тии се сърдят като не искаш да излизаш с тях лелееее ебатии скандала треа да им вдиигнееш даа се праавиш едва ли не чее не се е случило нищо не не неее :-x :-x
radeberger
09-26-2010, 15:44
Пак историята с приятелката. Абе подбирайте си приятелите бе хора ....
Ако бях на тебе тази "приятелка" нямаше да я погледна повече, а пък за оня да не говорим..такива "приятели-предатели" не ти трябват. Не знам какво още говориш с тях явно е, че ти се подиграват .. Също така като ги видя да се целуват нямаше да е лошо да я дигнеш у въздуха за това, че ти е погодила такъв долен номер. тоочноо така :o
laila_94
09-26-2010, 16:30
На това приятелка ли казваш.. Много е долна , той също.Намери си нова приятелка и си намери нов приятел,за да забравиш по-лесно тази утрепка !
DarkTemplar
09-26-2010, 16:52
Никви приятели, посочвай им изхода и на 2мата.
AutomatiC
09-26-2010, 17:00
набий ги.. сега сериозно мсиля, че трябва да спреш да се срещаш с тези хора,ибаси наглите.
sunity06
09-26-2010, 17:03
:( добре дошла в клуба. Аз бях в същото положение. Нито той си е заслужава твойте чувства, нито тя твоето приятелство. Най-доброто решение е да пратиш и двамата да ходят на майната си. Не заслужават и капка от твоето внимание. :o :o :o
:mrgreen: стискам палци всичко да се нареди...
Jumbie483
09-26-2010, 17:36
Най-доброто решение е, въобще да не говориш с тях. Никаква приятелка не ти е, щом ти е погодила този гаден номер. Вместо да се опита да ти обясни поне, тя направо ти е показала какво става. Много тъпо!
А момчето.. не се занимавай повече с него. За да те зареже след 2 седмици, значи въобще не е имал чувства към теб.
Приятелката ти не ти е приятелка..., а този е боклук с когото не си заслужава да имаш нищо общо. Приятелката ти, нищо чудно и нея да зареже както теб заради някоя друга и скоро да дойде дати плаче на рамото. :-o
soul1199
09-26-2010, 18:40
и двамата не си заслужават,заеби ги и продължи напред
Ако аз бях в това положение първо бих завряла бившия ти и тази твоя приятелка в едно място и бих ги зарязала .. не се занимавай с тях .. щом е направила това зад гърба ти начи не ти е приятелка .. а него - той не е единствен ще намериш и друг .. просто гледай не се засичаш с тях ..
sladur4etyYy
09-26-2010, 19:57
спри да ги отразяваш и двамата. дръж се, сякаш не ги познаваш. лика- прилика са си- двама предатели. иронията е в това, че единият накрая ще се окаже по- голям предател от другия и съответно вторият ще си изпати.
DePutaMadre
09-26-2010, 20:23
Игнорирай ги ..
като ти звънят за кафе или за някъде не отговаряй или затваряй телефона .. ;]
PyCoKoCkA93
09-26-2010, 20:32
Дори да изключим "прекрасната" им постъпка спрямо теб,самият факт,че те канят с тях и грам не си дават сметка какво ти причиняват говори сам по себе си...Нито той заслужава да си спомняш за него,нито тя заслужава приятелството ти...Игнорирай ги напълно-те го заслужават!!! :x
:shock: Незнам,просто аз на твое място ще коля и беся.
Явно си изгубила 7 месеца ей тъй с човек който явно не си заслужава...както и с някаква измислена приятелка.Ами най-добре стой настрана от тях и занапред бъди по внимателна с хората...
пълни идиоти са и двамата. не се занимавай с тях :?
Щом гаджето ти се е влюбило в твоя приятела значи въобще не е бил влюбен в теб : ) А за приятелката ти .. за нея няма кво да се говори ...
righteous
09-27-2010, 07:25
Още някой ще й разясни ли, че приятелката й не й е приятелка , или разбрахте , че се подразбира :)
Paramour
09-27-2010, 11:39
Не излизай с тях...
и двамата не те заслужават.
sasha_90
09-27-2010, 16:30
На такава каква приятелка й викаш?Не стига,че ходи с бившия ти,към когото имаш чувства,ами и прави всичко възможно да те дразни.Забрави за тях.Колкото тя не те заслужава,толкова той повече не заслужава да е с теб.
coconuttt
10-11-2010, 09:52
да го духат с извинение тия '''''''приятелки'''''. в същото положение бях и затова от тогава момиче?? приятелка?! АЙ, СИКТИР!!
P.S. да живеят момчетата! :grin: xD
RoSKo0o0
10-11-2010, 10:01
Вземай автомат калашников и ги избивай тея :-x
GossipGirl89
10-11-2010, 10:25
Егати наглата история от тяхна страна... 100% го правят нарочно. Ако момичето ти беше поне малко приятелка изобщо нямаше да постъпва така... Първо че изобщо нямаше да ти отмъкне гаджето и второ - щеше да скрие от теб, че са заедно или поне щеше да направи така че да не се засичате, за да не те нарани, а тя прави точно обратното => нарочно, за да ти е гадно! Аз на твое място щях да ги охраня много яко и двамата и да спра всякакви контакти с тях. И откъде накъде ще ти държат сметка защо не излизаш с тях?! :shock: Мале какви злобни и нагли хора има по тоя свят не е истина...
cinderella_gugutka
10-11-2010, 10:29
хвани си и ти гадже и излизайте 4-та
denizxcakir
10-11-2010, 12:23
Това определено е доста гадно.
Очевидно, не ти е била такава приятелка, за каквато си я мислела.
Игнорирай ги.
xxcherry
10-11-2010, 15:21
Майната им.
nevermind1313
10-11-2010, 16:16
заеби ги с усмивка
shanell1
10-13-2010, 18:46
Ужас ! :shock: Честно казано - за мен това е най-гадното нещо, което може да ти се случи в една връзка - Най-добрата ти приятелка и гаджето ти да ти погодят такъв номер ?! Тя си е чиста кучка, на твое място не бих се занимавала повече с нея.. вариант е да и дадеш хубав урок, но няма да има смисъл.. ще излезнеш комплексирана злобарка, която няма друг избор ! Мисля, че те двамата нямат бъдеще, щом е постъпил той така с теб - представям си какъв глупак трябва да е - банално, но не те заслужава ! Опитай се да не мислиш за това, излизай с повече момчета, зарибявай се с други и хич да не ти пука - оттървала си се от два боклука в живота си ! Успех, желая ти да намериш по-качествени хора и не забравяй - Любовта, с любов се лекува :-P
Омг?! Те буквално се подиграват с теб, а вместо да им теглиш по една майна ти се съобразяваш с тях. Това говори лошо за теб.
Майната им.
Много правилно!
Нито той , нито тя са те обичали *доказали са го достатъчно красноречиво с постъпката си*.Пълен игнор , не заслужават да си мила с тях , да им ходиш по гъза.
Коя ти ,,приятелка,, ще тръгне с гаджето ти бе ? Тя наред ли е ? Би трябвало да я поставиш на място..
Пък момчето .. нямам думи ..
Много подло и долно и от двете страни.
MilanowPz
10-13-2010, 20:15
Зарежи ги и двамата и да не ти пука повече за тях... ако тя ти беше приятелка нямаше да го направи това ;) а на него ако му пукаше за теб ... щеше да е с теб а не с друга ;)
ЗАРЕЖИ ГИ !!!
PoRcHeTaTa1
10-13-2010, 23:23
Тегли им една голяма майна и си хвани ново гадже.... :)
BaffaLsc
10-14-2010, 04:27
Наричаш т`ва момиче най - добрата ти приятелка? :shock: :shock:
Да не говорим за боклука (гаджето ти) :?
Не мога да повярвам какви хора има и на какво са способни !
Хващай си едно гадже и гледката ще е супер яка ,ако минеш с новия през ония двамката.