PDA

View Full Version : Помощ ..

mokka09
09-26-2010, 18:48
Ами .. не знам как да започна .. Ходех с едно момче преди година .. и когато скъсахме разбрах че най-добрия ми приятел ме харесва .. чувствах се самотна и приех на приятеля си .. но смед 7 дни скъсахме .. не вървеше .. но той все още ме харесва .. Не съм сигурна но мисля че и аз започвам да го харесвам .. всеки ден прекарвам с него и това започва да ми харесва .. но ако му кажа ще тръгнем и след време ще скъсаме и приятелството ни ще се развали .. моля ви някой да ми даде съвет .. и моля ако някой реши да ме обижда или да пише гадни коменти молля по-добре не ги пишете !!![/i]

a1a2b3v
09-26-2010, 19:02
Той те харесва, ти го харесваш... тогава какъв е проблема?? Ако си сигурна, че това е което искаш давай и само напред. :wink:

needar
09-26-2010, 19:02
Имам ЕДИН въпрос : На колко сте ?

Crazytu
09-26-2010, 19:09
И какъв ти е проблема щом го харесваш (сигурна ли си за това) и той теб също? Ако се притесняваш, че приятелството ви ще се развали (което не е сигурно), помисли кое е по-важно за теб, да го запазиш като приятел или да опиташ за нещо повече ..

PyCoKoCkA93
09-26-2010, 19:22
Очевидно не сте дорасли за такива отношения...Не се занимавайте с глупости,ами си трайте и запазете приятелството си засега :)

ForzaFelipe
09-26-2010, 19:45
Така значи той те харесва и ти него и ни питаш какво да правиш? :D Това ви е проблема на момичета защо смятате че като ако примерно тръгнеш с някой и след това скъсате не може пак да си останете приятели?Ти сама трябва да си прецениш дали ще се получи,ние неможем да ти помогнем защото не ви познаваме ;)

mokka09
09-26-2010, 19:48
Така значи той те харесва и ти него и ни питаш какво да правиш? :D Това ви е проблема на момичета защо смятате че като ако примерно тръгнеш с някой и след това скъсате не може пак да си останете приятели?Ти сама трябва да си прецениш дали ще се получи,ние неможем да ти помогнем защото не ви познаваме ;)
Ами смятам така защото до сега не съм имала кой знае колко гаджета .. но винаги след като скъсаме си разваляме отношенията ..

sladur4etyYy
09-26-2010, 19:53
намери си момче, към което наистина изпитваш нещо. това с приятеля ти е просто самонавиване.