Влез

View Full Version : Свободни/Обвързани

PyCoKoCkA93
09-26-2010, 20:49
Кога се чувствате по-щастливи:
Когато сте свободни и имате свободата да правите каквото,където и колкото си искате,без да ви държат сметка
или
Когато сте обвързани и имате половинка до себе си,на която можете да разчитате?

Един вид кое предпочитате:
Връзка без секс или секс без връзка? :D

Разбира се,че и едното и другото си имат + и - страни,но вие лично кога сте се чувствали по-щастливи?Какво ви дава едното,което другото не може?

juveteam
09-26-2010, 20:51
По-добре да съм свободен и да си правя каквото си искам и с когото си искам без да ми се мрънка по-главата...

GerradPique
09-26-2010, 20:53
Много ясно че като имаш човек до теб се чувстваш много по-сигурен.Имаш подкрепа,но хора различни.. Секса сближава много хората и укрепва връзката,но според мен не е той най-важният във една връзка!

SolemnityOfDeath
09-26-2010, 20:55
Гледам и като съм обвързан да не бъда много ограничен и да не ограничавам човек, за да не се усеща липсва на свобода просто ;)

PsIhOzZiS1
09-26-2010, 21:05
Много ясно че като имаш човек до теб се чувстваш много по-сигурен.Имаш подкрепа,но хора различни.. Секса сближава много хората и укрепва връзката,но според мен не е той най-важният във една връзка! евала GerradPique още един човек който мисли като мен :grin: :grin: :grin:

MaLkaTa_LaDy
09-26-2010, 21:12
Обвързана, но да не се чувствам вързана! Може би се чувствам най-добре, когато ми е приятно сама да се огранича заради нещо любимо. Един малко глупав пример, но някога едно момче, към което имах наистина много силни чувства ме попита дали бих спряла да пуша задари него. Казах му, че ще опитам и за тогава спрях, защото ми беше приятно да го правя заради него, не заради себе си. Та ограниченията са хубаво нещо, стига да не ти ги налагат, а да ти дадат възможност на избор.

playhard1
09-26-2010, 21:18
зависи от много неща.. Няма конкретен отговор според мен.

ilia_92
09-26-2010, 21:29
Обвързан съм по-добре. Секс без връзка и предпочитам да не ти гледам аватара.

PyCoKoCkA93
09-26-2010, 21:31

Че какво му е? :D

Liliqq
09-26-2010, 21:41
Обвързана се чуваствам много по добре но обикновнно първите 2 седмици макс. Поне досега е било така , след това вече ми става кофти , особено ако някои е ПРЕКАЛЕНО грижовен, но естестжено винаги има много хубави изключения

RoXeL
09-26-2010, 21:50

Че какво му е? :D

:-s И питаш .. :lol: :shock:

dimitar_ak
09-27-2010, 07:06
Въпроса е малко зле формулиран. Аз например не бих допуснал връзка, която по някакъв начин ме ограничава и държи в плен.

Bellatrix
09-27-2010, 07:31

Защо пък връзка БЕЗ секс? Аз не знам нормална връзка с истински чувства, в която да няма секс без значение дали е ограничаваща или освободена. Е, разбира се освен разни малолетни драми, но тях няма да ги коментирам.

Ако примерно попиташ дали бих предпочела да съм сама пред това да съм във връзка с някой, който ми слага граници на всяка крачка - да. Повече ме е страх да не си загубя свободата, отколкото да бъда сама.

mynichka
09-27-2010, 09:02
Аз съм обвързано, но това не значи, че едва ли не съм завързана за него. Имам си свободата, както и той неговота, доверие и всичко останало..

Jumbie483
09-27-2010, 10:12
На 100% съм съгласна с MaLkaTa_LaDy. Много точно е описала и моето мнение по въпроса!

SisinkaS
09-27-2010, 10:17
Обвързана, но да не се чувствам вързана! Може би се чувствам най-добре, когато ми е приятно сама да се огранича заради нещо любимо. Един малко глупав пример, но някога едно момче, към което имах наистина много силни чувства ме попита дали бих спряла да пуша задари него. Казах му, че ще опитам и за тогава спрях, защото ми беше приятно да го правя заради него, не заради себе си. Та ограниченията са хубаво нещо, стига да не ти ги налагат, а да ти дадат възможност на избор.

И аз съм на това мнение.Когато съм обвързана се чувствам по-добре, стига човека до мен да не ме задушава.

П.П. Иначе в момента и аз спирам цигарите заради приятеля ми :D И то не защото ми мрънка или ми пили на главата нон-стоп, ами защото искам както на мен ми е хубаво с него и няма нещо което да ми пречи така да е и с него :-)

RoSKo0o0
09-27-2010, 10:19
Обвързан, естествено, по начин по който ни харесва и на двамата! Както се споменава в един мой любим филм - "Nobody does it alone..." :)

Paramour
09-27-2010, 11:32
Обвързана.

Biskfitka
09-27-2010, 11:39
Естествено,че секс без връзка е по-добре 8-)
Иначе аз когато съм обвързана се чувствам много щастлива. Когато съм свободна правя много глупости :oops:

moon_flower
09-27-2010, 13:17
Докато аз бях обвързана имах много хубави моменти,но и много нерви,рев всяка вечер и тн.Накрая се измъчих тотално.Затова свободата доскоро ми харесваше,само че вече просто не виждам смисъл в това да се забивам с някой и после нищо.Гледам приятелките си всеки ден с техните половинки..нищо общо с това,което бяхме аз и бившият ми.Сигурна съм,че ако имам нормална връзка ще съм много по-щастлива,отколкото да съм свободна. :)

Sintya
09-27-2010, 18:24
Харесва ми да съм свободна, мога да правя каквото си поискам. Сега съм обвързана, пак си правя, каквото пожелая... но в определени граници.
Не задушавам човека до мен, както и той мен.
Иначе не съм против секса без връзка, но не за постоянно и не с различни.

sasha_90
09-27-2010, 18:32
Нито съм щастлива защото съм сама,нито защото съм обвързана.Иначе казано-зависи със кого съм.Например с последния си приятел бях щастлива и все още ме прави щастлива фактът,че го познавам.

TheBeliever
09-27-2010, 18:38
Свободно обвързана ми е най-добре. Имам си сериозна връзка, която по никакъв начин не ме натоварва или "връзва" както казаха по-горе. Единствените ограничения са тези, които сама си налагам. И не заради човека до мен, а защото на мен така ми е по-добре. Аз лично не виждам смисъл във връзка, която да тежи на някой от парньорите.

kombarka
09-27-2010, 19:37
По средата. Свободна връзка. :grin:

XTREMEFREERIDE
09-28-2010, 08:22
Свободно обвързана ми е най-добре. Имам си сериозна връзка, която по никакъв начин не ме натоварва или "връзва" както казаха по-горе. Единствените ограничения са тези, които сама си налагам. И не заради човека до мен, а защото на мен така ми е по-добре. Аз лично не виждам смисъл във връзка, която да тежи на някой от парньорите.

Abso-fucking-lutely. (:

Имам връзка на повече от 2 години и никога не съм допуснала да се чувствам вързана. Спазвам моите принципи,отговорността към него си я имам,разумна съм в действията си и съм успяла да стъпя на моста на доверието между двамата. Никага не бих ограничила човека до мен само защото ревнувам,яд ме е или нещо от сорта.

По-добре се чувствам обвързана (въпреки,че от доста време не съм била необвързана 8-) ). Имало е моменти,в които си казвам,че не ми трябва толкова сериозно и ангажиращо нещо на тези години,но съвсем малко след това осъзнавам,че съм човек,който обича да бъде оценен. Нищо от рода "за една вечер" не ми допада. Тъй че дори с малко ограничения бих се съгласила,вместо да бъда single.

DarkTemplar
09-28-2010, 10:50
Ценя свободата си и винаги съм се старал да я отстоявам. Иначе предпочитам да съм обвързан, но с подходящ и необсебващ човек.

c0ci
09-28-2010, 11:10
Връзка в която да се чувствам свободна :)

Eos
09-28-2010, 12:39
Ценя свободата си и винаги съм се старал да я отстоявам. Иначе предпочитам да съм обвързан, но с подходящ и необсебващ човек.

SunShinePearl
09-28-2010, 14:17
когато съм сама търся близост а когато съм обвързана търся свобода но когато знам че имам свобода и съм с даден човек тогава е най-хубаво.

needar
09-28-2010, 16:51
Връзка ... да имаш човек до себеси по един начин те зарежда , дори и да е без секс ! само целувките и прегръдките ще ти стигат , до секса рано или късно ще се случи :)

soul1199
09-28-2010, 17:33
Когато сте свободни и имате свободата да правите каквото,където и колкото си искате,без да ви държат сметка
или

Разбира се,че и едното и другото си имат + и - страни,но вие лично кога сте се чувствали по-щастливи?Какво ви дава едното,което другото не може?исакм връзка,но с един определен човек,но няма как да стане,сама съм и пак го искам

dimi93
09-28-2010, 18:37
или

Разбира се,че и едното и другото си имат + и - страни,но вие лично кога сте се чувствали по-щастливи?Какво ви дава едното,което другото не може?

Зависи от човека до мен. Предишната ми връзка беше много мъчителна и само се измъчвах и страдах. Никога не са ме задушавали, нито аз съм задушавал човекът до мен! В никоя от връзките ми не сме си държали сметка какво правим и т.н.
Сега се чувствам много по-добре, когато си имам някого. Разбира се не искам да се влюбвам и се старая да гледам на връзката си като нещо временно - ден за ден, за да се предпазя от нараняване. Но да определено съм много щастлив!

gabi_94
09-28-2010, 18:50
Ами вероятно съм от малкото тук, които изобщо не са имали истинска връзка, при мен има някакви тъпи свалки и флирт за по няколко дни...Гадно е, но може би донякъде проблема си е мой, не познавам много хора в града, в който съм от една година, срамежлива съм когато става дума за някой, който харесвам и най-вече - нерешителна съм... Обаче за себе си знам, че самотата е отвратително нещо и съм сигурна, че ще ми е далеч по-добре с близък човек, който държи на мен и аз на него...

Fitty
09-28-2010, 19:42
Връзка ... да имаш човек до себеси по един начин те зарежда , дори и да е без секс ! само целувките и прегръдките ще ти стигат , до секса рано или късно ще се случи :)
+ и аз съм така :-P :oops:

Greennight
09-28-2010, 19:45
Попринцип се чувствам по-добре,когато съм свободен,не обичам да съм зависим по какъвто и да е начин от някой друг,но понякога правя компромиси :)

sonsta
09-28-2010, 20:28
+ и аз съм така :-P :oops:

о,да и аз също съм така.... :grin:

moneycomeme
09-28-2010, 20:34
Предпочитам връзка.Но не каква да е -а да имам любов,топлота,подкрепа и страст....да имам връзка,такава каквато си я представям...толкова.Не е интересно да си с други и да спиш с други,защото то е ясно-не го познаваш..лесно е..спиш с него и давай следващия..така всеки може.Трудно е да се бориш за истинските неща от живота,едно от тях е ЛЮБОВТА..

PyCoKoCkA93
09-29-2010, 17:12
Браво страхотни сте!!! От всички коментари досега май стигнах до извода,че всички сте за нещо по средата,т.е свободна връзка,без ограничения и ревност :) Колко елементарно било :D :D :D