PDA

View Full Version : харесвам го

teodora87
09-27-2010, 15:35
С въпросното момче сме от един курс.Още от първия път когато го видях нещо ми трепна.Той винаги ми е бил слабост.Но просто незнам може би не ме забелязва.Има много приятели и момичета и момчета,въобще не мога да разбера кога сваля някоя и кога се бъзика или просто си приказва.Тези дни имаме изпити и си писахме във фейса и по скайпа да му донеса отговорите на тестовете.Днес ги донесох и той трябваше да ги преснима,ама аз трябваше да го чакам да ми ги върне,но се запилях някъде и забравих.После го търсих в университета,но той вече си беше тръгнал.Звънях му,но тела му беше изключен.Той ми се обади от домашния,да ме пита къде съм и да ми даде тестовете.Уговорихме се утре да се срещнем преди изпита да ми ги даде.И преди малко ми се обади да ми каже,че изпита е в друга сграда,а пък аз много се зарадвах.Незнам какви са тези трепети,какво е това вълнение,но в корема ми сякаш пърхат пеперуди.Това не е на добре,защото знам какви терзания са несподелените любови.Какво да правя,как да му привлека вниманието?Знам че темата е глупава,но не ме съдете.

TenderRebel
09-27-2010, 16:00
на първо място бъди себе си .... разбери от какво се интересува освен от приятелите си и свалки ... намери общи теми с него . :) поне при мен това винаги действа

ПП.Според мен ще е хубаво да не му показваш в началото какво чувстваш защото ако наистина е женкар най-вероятно ще се възползва от чувствата ти . :)

sweety11
09-27-2010, 16:03
Ами може утре, като се видите, да подхвърлиш : ,, Защо не отидем на кафе някой път ?" . От това, което ти отговори, ще разбереш, дали имаш шансове. Пък и нищо не губиш.. :)

teodora87
09-27-2010, 16:45
искам да си променя визията,прическата.Но аз съм спортна натура преди само с метълски дрехи ходих в смисъл не обичам токчета полички и т.н и нз дали ще мога да свикна.Но искам да си променя прическата,косата ми е дълга,кестенява на пластове искам да я скъся да е на черта,имам бретон,който ми пречи на очите:?.Гримирам се но само слагам черен молив и спирала,което не е достатъчно.Причината е че просто нз как да си сложа сенки :shock: или нз как да ги подбера според облеклото.Искам много искам нова прическа но нз дали ще ми отива на тая голяма глава :shock: :( :( :(

a1a2b3v
09-27-2010, 16:57
искам да си променя визията,прическата.Но аз съм спортна натура преди само с метълски дрехи ходих в смисъл не обичам токчета полички и т.н и нз дали ще мога да свикна.Но искам да си променя прическата,косата ми е дълга,кестенява на пластове искам да я скъся да е на черта,имам бретон,който ми пречи на очите:?.Гримирам се но само слагам черен молив и спирала,което не е достатъчно.Причината е че просто нз как да си сложа сенки :shock: или нз как да ги подбера според облеклото.Искам много искам нова прическа но нз дали ще ми отива на тая голяма глава :shock: :( :( :(

Значи за прическата... отиваш при фризьор и питаш какво би ти отивало или си избираш прическа в гугъл и караш приятелка да те направи по този начин с фотошоп - така можеш да разбереш дали би ти отивало. Това със спиралата е добре, но се замисли дали молива е подхдящ, защото не на всички им отива и той много потъмнява под окото. Опитай с очна линия. Сенките ... Не бързай с тях да не се омацаш, но ако си сигурна, че искаш да ги използваш гледай клипчета в ю туб. Ии има някои прости правила като например не използвай синьо или зелено на сини очи (не всички нюанси отиват ии може изглеждаш като прибита :D . ) Също ако си с по-тъмна кожа трябва да подбираш цветовете (не може някакъв шоколадов тен с искрящо лилав грим примерно стои циганско). Успех :wink: :mrgreen:

teodora87
09-27-2010, 16:59
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs114.snc1/5136_97992788306_92875848306_1909234_3142862_n.jpg
е такава искам :-D

a1a2b3v
09-27-2010, 17:01
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs114.snc1/5136_97992788306_92875848306_1909234_3142862_n.jpg
е такава искам :-D

С каква коса си? Ако си с чуплива коса ще трябва да я изправяш всеки ден, при което много ще се изтощи.

teodora87
09-27-2010, 17:01
права ми е

a1a2b3v
09-27-2010, 17:04
права ми е
Тогава може би ще се получи сполучливо. Свали си снимката на телефона или цифров квото ти е под ръка и като отиваш да се постригваш попитай дали ще ти отива. Не на всяко лице отива всичко зависи от формата и много неща.

MissNothing
09-27-2010, 17:05
И какво ще се промениш само за да те забележи някакво момче?
И не знаеш какво да правиш в такава ситуация, а си 87 набор? Уоу. :-o

teodora87
09-27-2010, 17:05
да така е благодаря много ! :)

a1a2b3v
09-27-2010, 17:08

То независимо дали заради момчето или не, ще си повдигне самочувствието и ще се чувства по-добре в кожата си. Иначе и аз не бих се променила външния вид, но ако така ще се почувства по-добре, защо не?

MissNothing
09-27-2010, 17:48

То независимо дали заради момчето или не, ще си повдигне самочувствието и ще се чувства по-добре в кожата си. Иначе и аз не бих се променила външния вид, но ако така ще се почувства по-добре, защо не?

Да де, но ако е само заради момчето..

Коя спринцовка кефи бе? Да не нещо от моя аватар, че е с някакви лекарски глупости. 8-)