View Full Version : ТЯ е всичко за мен ;[[[ (2)
Тази тема е продължението... Изяснихме чуствата си един към друг (в скайп, макар че е редно, като си го кажем в очите) и се радвам за развитието, защото тя ми каза, че има чувства към мен, НО засега тя иска да бъде с него. Поне знам, че чуствата ни са взаимни, вече очаквам съдбата какво ще каже... :-) :oops: =P~ :mrgreen: :smt007 :smt008 :smt054 :smt050 :smt055 :smt058 :smt060 За момента съм леко в депресия, искаше ми се да беше с мен...
Линк към старата тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=364493
mArMaLaDkA
09-27-2010, 20:58
И аз изпадам "леко в депресия", като ви чета душевните излияния и видя толко' много емотиконки на едно място.
SemperFidelis
09-27-2010, 21:12
Ей ситен, що не напраиш трилогия или направо сериал, а?
има чувства към тебе ама остава с него, явно си грозен майна :lol:
lubomirky
09-27-2010, 21:26
^ или той не може да и даде нещо повече, от това, което оня и дава ;>
Няма смисъл да продължавам темата, щом като насреща не получавам никакви свестни отговори... Благодаря за "любезните" отговори! май без мен е по-добре в този форум, а и не само... така като гледам има някои хора, които системно се подиграват с чуствата на хората... Някой ден ще ви се върне...
kirchoko
09-27-2010, 23:40
Според моите ''изчисления'' приятелйо ти и и даваш това което неиния приятел не успява :)
righteous
09-28-2010, 06:41
Е добре бе момко , казва ти , че имала чувства към тебе ама искала да бъде с него.Как да ти помогнем ? Какво да ти кажем ? Всичко зависи от нея .. Като има чувства към тебе тръгвайте и толкова.. ебахти.
PullMeCloser
09-28-2010, 07:58
И как така има чувства към теб,а иска да бъде с друго момче? :lol:
sasha_90
09-28-2010, 10:11
Интересно ми е какви са чувствата й към теб,за които говори.Ако имаше чувства към теб щеше да е с теб,а не с другия.
gabby1995
09-28-2010, 12:27
чакаи , чакаи ... обича те ,но е с него. На мен ми звучи малко като е*авка .. :D Тя ако те обичаше истински щеше да направи всичко възможно за да е с теб , но явно някой хора са толкова влюбени и заслепени , и не осъзнават ,че могат да будат излъгани .. а и тя ако е имала сериозни намерения няма да ти го каже по скайп .. :-D :) Пич . . аз мисля че момичето си прави т*шак с теб . :-D :) :smt045