View Full Version : как да разкарам по деликатен начин гаджето?
здравейте, тръгнах с едно момиче преди месец, обаче сега не искам да сме заедно, пък тя е хлътнала много по мен, как да й кажа да се разделим без да я нараня?
Кажи и че мислиш че си обратен. 8-)
Destroyer89
09-29-2010, 03:52
По-добре не овъртвай,така ще е по-лесно и за 2ма ви.Казваш,че всичко е свършило и нещеш повече да си с нея...Но ако все пак мислиш,че трябва да го свършиш "внимателно",това да кажеш че си гей би трябвало да свърши работа.Проблема идва вече,като се разчуе,че си педал.
rosencetooo
09-29-2010, 04:41
Просто и кажи , че нещата не вървят добре и искаш да се разделите.. :)
Ако е хлътнала много по теб , няма как да не я нараниш или да и го кажеш по-деликатно ;д :)
MaLkaTa_LaDy
09-29-2010, 06:55
Какво?! Вие болни ли сте?! Да и каже, че е гей = да и каже, че тя е мъж. :lol:
Вижте се, кажи и го директно. След това тя ще ти задава много зъпроси... От сорта на защо така реши, кога го реши, бла бла, постарай се да и отговориш на всичките, за да е наясно. В противен случай тя ще се чуди ама той защо ме скъса, в мен ли беше грешката, дали бла бла... Това можеш да направиш единствено.
valdesbg
09-29-2010, 06:58
Какво?! Вие болни ли сте?! Да и каже, че е гей = да и каже, че тя е мъж. :lol:
Ми тъкмо... нищо по хубаво от един качествен сарказъм. Така тя няма и да си помисля да се събира с нея, което ще е от изключителна полза и за двамата в дългосрочен план.
radeberger
09-29-2010, 07:01
Кажи ѝ директно, ще пореве малко и ще си намери друг след време. Ти защо тръгваш с нея като не я харесваш?
GossipGirl89
09-29-2010, 08:32
Щом е хлътнала по теб няма вариант, в който да не я засегнеш или нараниш. Но най-добре бъди искрен и й кажи всичко директно - не искаш да си нея, не мислиш, че нещата се развиват добре, не изпитваш нищо и толкова. Ще й е кофти в началото, но после ще се оправи
Wasilewaa
09-29-2010, 10:11
кажи и че не искаш да си с нея и и обясни защо за да не ти задава тъпите въпроси след това ...
dimitar_ak
09-29-2010, 10:20
Дай една снимка. Ако е хубава аз ще я разкарам от теб :-D
аа тва последното много ми хареса :D :smt001
kombarka
09-29-2010, 11:33
Такова нещо като "деликатно разкарване" НЕ СЪЩЕСТВУВА.
NeZaPoznat
09-29-2010, 11:41
здравейте, тръгнах с едно момиче преди месец, обаче сега не искам да сме заедно, пък тя е хлътнала много по мен, как да й кажа да се разделим без да я нараня?
чукай я така че да не може да си седне на д-то ... и ще видиш как сама ще те зреже :-P
е може и да я боли малко но нали няма да боли теб :D
awesomesheepy
09-29-2010, 12:21
историята ти е като моята същата,преди 2-3 месеца.
еми..режеш я.Колкото и да е хлътнала..все пак,не можеш да си играеш с собствените си чувства..като не я обичаш - това е.Слагаш чертата.Казваш и - чувствата ми изчезнаха..Съжалявам..Нека скъсаме,така е по-добре.И толкова
kobrichka
09-29-2010, 16:25
Не съществува вариант в който да не я нараниш. Тя вече е влюбена в теб, няма никакво значение как ще и кажеш, че не искаш да си с нея. Във висчки варианти тя ще страда, но това е живота... :) Просто и кажи истината...
АКО ТЯ Е ХЛЪТНАЛА ПО ТЕБ, НЯМА ТАКЪВ ВАРИАНТ, В КОЙТО ДА И ГО КАЖЕШ ДЕЛИКАТНО. ДЕЙСТВАЙ СМЕЛО И НАПРАВО, БЕЗ МНОГО ЛА-ЛА. БЪДИ МЪЖ НА МЯСТО И НЕ УВЪРТАЙ КАТО НЯКВА ПУ*КА.
Модераторчо РАДВАШ ! Досега само яки коментари съм ти виждал ! :razz: :D :-D :grin: :-o
PyCoKoCkA93
09-29-2010, 21:10
Тя е луда по теб/ти не даваш 5 пари за нея...
В твоя случай такова животно като "Деликатно разкарване" НЯМА..
Единият има чувства,другият не --->Винаги има наранени!
И единият,и другият няма чувства ---->Има "Happy" End :-D
Извод:Каквото и да правиш,както и да и го кажеш все ще е наранена...Поне и го кажи по-мило,че поне да не и е гадно и за т'ва,че евентуално си я скъсал като свиня...
:)
SolemnityOfDeath
09-29-2010, 22:06
Директен подход, но да не е прекалено груб. :) Кажи й, че просто нещата не се получават така, както ти искаш и че е по-добре да не ги мъчите.
tanch3t093
09-30-2010, 10:21
+ Ако искаш да скъсате просто й го кажи, не овъртай. ;)
xxcherry
10-06-2010, 19:13
ТОЧНО
AsHbRoWnIE
10-06-2010, 19:54
Айде маце сори ама бай :-o :-o :-o ю
стига ли ти ?
SiSi7yYy
10-08-2010, 08:33
:lol: :lol: :lol: :razz:
RoSKo0o0
10-08-2010, 08:35
Прекъсни връзката още в зародиша й, защото след това боли ужасно много.
Щом има чувства каквото и да й кажеш няма да е достатъчно деликатно. Няма как да не я нараниш, затова просто й обясни как стоят нещата и че съжаляваш, но нямаш чувства към нея.
litexforever
10-08-2010, 12:22
казваш й:
искам да скъсаме.проблемът не е в мен,а в теб.
coconuttt
10-10-2010, 20:03
НЯМА деликатно разкарване за мен. щом е яко хлътнала, и гей да й кажеш че си, и да й кажеш, че е най-прекрасната и че не е нейна вината... все ще се самообвинява след това. от тук нататък всичко зависи от това как ти ще сметнеш за най-добре да го направиш. :(